اتحاد بزرگ برای آزادی قدس
چند سالی می شود که با گردش روزگار ملت های مسلمان و روزه دار آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را که با فرمان امام خمینی(ره) روز قدس نامگذاری شد، در گرمای طاقت فرسای تابستان بانگ آزادی قدس شریف را سر می دهند.
توسعه گردشگری خارجی را از کجا شروع کنیم؟
آنچه از برایند اکثر تحقیقات و پژوهش‌های اقتصادی در زمینه توسعه گردشگری و نقش آن در اقتصاد کشورها بر می‌آید، اتفاق نظر اغلب محققان این حوزه درباره درآمدزایی و ایجاد رفاه این صنعت در کوتاه‌مدت و رفع محدودیت‌های اشتغال در جامعه و به تبع آن کاهش چالش‌های سیاسی و اجتماعی است.
مناطق آزاد دروازه‌های امن ورود به تجارت آزاد
بعد از چندین سال کشمکش‌های سیاسی بین ایران و برخی کشورهای غربی، با درایت رهبری و کارآیی تیم سیاست خارجی دولت تدبیر و امید، بالاخره توافق هسته‌ای بین ایران و کشورهای گروه 1+5 حاصل شد و تحریم هایی که منافع اقتصاد بین‌الملل ایران را نشانه گرفته بود از بین رفت.
جذابيت بازارهاي هدف براي جذب سرمايه‌گذاري
لازمه جذب سرمايه‌گذاري خارجي و انتقال تكنولوژي در مناطق آزاد، بر اهميت فعاليت‌ها و هماهنگي‌هاي بخش‌هاي ديپلماسي، بازرگاني و ديگر بخش‌هاي مربوط در اين زمينه تاكيد مي‌ ورزد.
نقش صنایع دستی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی
در ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی همواره دو عنصر درونزا و برون نگرا بودن یک فعالیت اقتصادی مد نظر ویژه بوده است.
دستاوردهای برجام در مناطق آزاد
برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام دستاوردی مهم در سیاست خارجی ایران و فصل نوینی در جذب سرمایه گذاران کشورهای پیشرفته جهان به شمار می رود؛ فصل نوینی که نخستین دستاوردهای ملموس آن در جامعه اقتصادی مناطق آزاد مشاهده می شود.
سندهای همکاری مشترک منطقه‌ای و آیورا در چابهار
تأثیر دوره پسابرجام و لغو تحریم‌های ناشی از آن، زمینه‌سازی تولید برای توسعه تعاملات اقتصادی بین ایران و سایر کشورها و تغییر وضعیت آن از حالت تجاری به روابط اقتصادی جامع از جمله در امور مربوط به حمل‌ونقل دریایی، توسعه کشتی‌رانی و بندر را فراهم کرده است.
پیامدهای ژئوپلیتیک توافقنامه سه‌ جانبه چابهار
هر چند بنادر «کراچی» و «گوادر» پاکستان می‌تواند رقیبی برای بندر «چابهار» ایران باشد، اما ناامنی و نبود راه‌های مناسب در افغانستان و پاکستان می‌تواند چابهار را در اولویت نخست آینده منطقه قرار دهد.
سند چابهار، بسترساز اتحاد سه جانبه
پیوندهای تمدنی، قرابت‌های فرهنگی و منافع مشترک در ژئواکونومیک و ژئوپلتیک منطقه‌ای، پایه‌های محکم و ظرفیت‌های حائز اهمیت برای تقویت بیش از پیش همکاری ها و ایجاد اتحاد اقتصادی مزیت آفرین بین جمهوری اسلامی ایران، جمهوری هند و جمهوری اسلامی افغانستان است.

361 - 372 of 524