59 میلیون دلار کالا از بندر آبادان صادر شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/49443
ساعت 14:40 چهارشنبه 5 دی 1397
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار سازمان منطقه آزاد اروند گفت: 59 میلیون دلار کالا از ابتدای امسال از بندر آبادان به کشورهای مختلف صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 54 درصد رشد داشته است.

به گزارش فرینا، سیدعلی موسوی در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه آبادان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی این شهرستان میزان ترانزیت کالا از بندر آبادان را هفت میلیون دلار عنوان کرد و افزود: این میزان صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 100 درصد افزایش نشان می دهد.
موسوی با اشاره به راه اندازی سامانه سیفام برای فعالان اقتصادی منطقه آزاد اروند گفت: با توجه به دغدغه ای که فعالان اقتصادی در خصوص ورود به این سامانه داشتند اکنون اطلاعات این سامانه با همکاری شورای عالی مناطق آزاد کامل شده و فعالان اقتصادی می توانند اطلاعات خود را وارد و مجوزهای لازم را اخذ نمایند.
وی در بخش دیگری به انعقاد تفاهمنامه فی ما بین اداره کل امور مالیات کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس تفاهم نامه فعالان اقتصادی و صادرکنندگان کالا نیازی به ارائه لیست بیمه شدگان و معاملات خود به امور مالیات را ندارند.
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار سازمان منطقه آزاد اروند همچنین به موضوع ورود گردشگران خارجی به منطقه آزاد اروند اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ورود گردشگران خارجی به خصوص گردشگران عراقی بدون روادید به منطقه آزاد اروند در فضای کسب و کار این منطقه تاثیر بسزایی داشت در حال حاضر با رایزنی ها انجام شده با دولت مرکزی عراق قرار بر این شد تا آینده نزدیک مجوز ورود گردشگران عراقی بدون روادید به منطقه آزاد اروند از سر گرفته شود.
موسوی افزود: از ابتدای ورود گردشگران خارجی بدون روادید به منطقه آزاد اروند 80 درصد به ظرفیت هتلینگ و 50 درصد به ظرفیت رستوران ها و واحدهای فست فود در این منطقه اضافه شده همچنین 300 فرصت شغلی در بخش حمل و نقل در شهرهای آبادان و خرمشهر ایجاد شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آبادان نیز در این آیین یکی از راهکارهای رفع مشکلات صادرکنندگان وجود مناطق آزاد و بازارچه های مرزی بیان کرد و گفت: با توجه به موضوع تحریم و مشکل ورود ارز وجود مناطق آزاد و راه اندازی بازارچه های مرزی می تواند در رفع مشکل صادرکنندگان و تولید کنندگان در منطقه موثر واقع شود.
رشید پورنعمتی اظهار داشت: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان با تشکیل کارگروه صادرات می تواند ظرفیت های صادرات را شناسایی کرده و فضای کسب و کار را فعال کند.
یکی از صادرکنندگان نمونه آبادان نیز در این آیین گفت: شهرستان آبادان در بخش خرما و آبزی پروری پتانسیل بالقوه ای داشته و می تواند ظرفیت های شغلی در این 2 بخش ایجاد کند.
داود احمدزاده افزود: در حال حاضر در ناحیه صنعتی آبادان از 25 واحد در زمینه فرآوری محصولات کشاورزی و بسته بندی تنها 2 واحد فعال است.
وی با بیان اینکه 60 درصد صادرات آبادان از چوئبده انجام می شود گفت: در سال گذشته 59 میلیون دلار صادرات آبزیان از چوئبده به خارج از کشور صادر شد. نیاز است منطقه آزاد اروند به این بخش توجه کند و زیرساخت های لازم را مهیا کند.
در پایان این نشست از صادرکنندگان نمونه آبادان در بخش های مختلف شیمیایی، محصولات بهداشتی و مواد شوینده، دام و علوفه، خرما و آبزیان و مصالح ساختمانی تجلیل شد.

شناسه خبری: 49443

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري