تکمیل زنجیره صادرات و واردات محصولات ای سی تی در پیام

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48334
ساعت 12:43 يکشنبه 22 مهر 1397
معاون منطقه ویژه اقتصادی پیام گفت: زنجیره صادرات و واردات محصولات حوزه فناوری اطلاعات «آی.سی.تی» در این منطقه ویژه تکمیل شد.

به گزارش فرینا، محمدرضا واعظی پور افزود: فعال شدن شرکت های بازرسی مورد تائید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و سازمان ملی استاندارد، آزمایشگاه مورد تائید این 2 سازمان و حضور هر روزه کارشناسان در پنجره واحد تجارت فرامرزی منطقه ویژه اقتصادی پیام موجب شده تا چرخه صادرات و واردات کالا در منطقه تکمیل شود.
واعظی پور گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام تنها منطقه ویژه اقتصادی وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که در زمینه واردات، صادرات و تولیدات محصولات حوزه فناوری اطلاعات، ورود مواد اولیه، پردازش و تکمیل چرخه تولید برای صادرات دوباره این محصولات فعالیت می کند.
وی افزود: ایجاد قطب دیتا سنتر، استقرار شرکت های حوزه آی. سی. تی، ای. تی، شهرفرودگاهی فناوری های نوین فرودگاه پیام و وجود زیر ساخت هی فیبر نوری از دیگر مزایای منطقه ویژه اقتصادی پیام است که آن را به بهشت وارد کنندگان و صادر کنندگان محصولات فناوری اطلاعات تبدیل کرده است.
معاون منطقه ویژه اقتصادی پیام به تامین برق مورد نیاز واحدهای صنعتی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام اشاره کرد و گفت: طی نشستی که با مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران داشته ایم، ظرفیت های پیام مورد را تائید و مقررشد در فاز اول نسبت به تامین 30 مگاوات برق مورد نیاز واحدهای صنعتی اقدام شود.
واعظی پور افزود: همچنین مقرر شد در فاز دوم بر اساس اعلام نیاز منطقه ویژه، در یک بازه 20 ساله 285 مگاوات برق مورد نیاز منطقه ویژه و 150 مگاوات برای استقرار قطب دیتا سنتر در منطقه ویژه اقتصادی پیام برقرار شود.
وی گفت: مقرر شد به همین منظور برنامه ریزی هایی انجام و در یک برنامه دراز مدت زیر ساخت ها با مشارکت بخش خصوصی، حمایت وزارت نیرو و شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تامین شود.
معاون منطقه ویژه اقتصادی پیام افزود: شرکت توزیع نیروی استان تهران در این برنامه برای تامین بیش از 400 مگاوات برق در یک باره زمانی 20 ساله با هدف شکوفایی حداکثری منطقه اعلام امادگی کرد که بتوان منطقه ویژه اقتصادی پیام را تبدیل به بهترین منطقه برای سرمایه گذاری در منطقه و کشور تبدیل کرد.
منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام البرز وابسته به وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات
سال 71 راه اندازی شده است.
فرودگاه پیام قطب دیگر این مجموعه است که در سال های گذشته خدمات باری وآموزشی ارائه می داد و با همت دولت تدبیر و امید ، بخش مسافری آن فعال شده است.

شناسه خبری: 48334

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران