لزوم تبدیل ظرفیت های بالقوه به ظرفیت های بالفعل در منطقه ویژه اقتصادی پیام

لینک کوتاه: freena.ir/detail/46945
ساعت 13:31 دوشنبه 25 تير 1397
مدیرعامل فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گفت: ما در مجموعه پیام تمام تلاش خود را معطوف به ۲ سطح نموده ایم که یکی حوزه لجستیک و دیگری در حوزه صنایع دانش بنیان یا صنایع مرتبط با تکنولوژی بود. در آغاز این هدف برایمان دور و بعضا ناممکن به نظر می آمد اما در سال ۹۶ و در ماههای ابتدایی سال ۹۷ بسیاری از اهداف ما در این دو موضوع محقق شد.

 
به گزارش فرینا، سعید زرندی در نشستی که با حضور نصراله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، امیرحسین دوایی مشاور وزیر ارتباطات در امور فناوری های نوین برگزار شد درباره ایجاد قرابت بین فعالیت های مجموعه پیام و وزارت ict افزود: یکی از دغدغه های جدی من این بود که بتوانیم پیام را در راستای مجموعه والدش یعنی وزارت ارتباطات تقویت کنیم چرا که تا قبل از این مجموعه پیام با وزارت فاوا، ارتباط معنایی درستی نداشت لذا به همین دلیل در سال ۹۶ شرکت های متعددی را در حوزه ict  و دانش بنیان به پیام دعوت نموده و باب آشنایی مقدماتی را با آنان گشودیم.
زرندی درباره طرح جامع مجموعه پیام افزود: از همان ابتدا وجود یک چشم انداز متقن در پیام احساس می شد. به همین دلیل مطالعه طرح جامع و طرح تفصیلی فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام در دستور کار قرار گرفت و اینک نسخه مقدماتی آن در همین جلسه از نظرتان خواهد گذشت.
در ادامه این نشست معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات درباره پیشرفت های پیام گفت: در بدو ورود به پیام شاهد رونق و تحرک در بخش صنعتی پیام بودم که این مساله را باید به فال نیک گرفت چرا که سالهاست در تلاشیم تا ظرفیت های بالقوه پیام را بالفعل کنیم.
 نصراله جهانگرد افزود: با مطالعاتی که صورت گرفته و با طرح های موجود امیدواریم هر چه زودتر گام های بعدی در جهت توسعه مجموعه پیام بصورت بلند و مستحکم برداشته شود.
جهانگرد درباره ایجاد شهر ict در منطقه ویژه اقتصادی پیام گفت: وزارت ارتباطات در مجموع سیاست گذاری های خود از همان ابتدا برای پیام نقش یک هاب بین المللی در صنعت و ict را مد نظر داشت که امیدواریم با مسافری شدن پیام به این اهداف بیش از پیش نزدیک شویم.
وی درباره آینده مجموعه پیام افزود: با توجه به مطالعات صورت گرفته در سطح مدیریت پیام و نظر به حضور مشاورین بین المللی، امیدواریم که بتوانیم از ظرفیت های پیام به خوبی بهره ببریم. تا انشاء الله به هدف ایجاد یک منطقه پیشرو در حوزه تکنولوژی، سرآمد در حوزه دانش بنیان و اشتغال دانش آفرین دست یابیم.
پس از این مقدمه مشاوران و کارشناسان به بررسی طرح جامع و طرح تفصیلی فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام پرداختند.
 
طرح جامع فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام برای تمامی ۳۶۰۰هکتار اراضی پیام با چشم انداز ۲۰ ساله مطالعه و اجرا شد. در طرح جامع سعی شده است با توجه به اولویت های متفاوت فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام، کارکرد هر بخش در چشم انداز ۲۰ ساله تعیین گردد. در طرح جامع فعالیت های این مجموعه به طور عمده به ۳ بخش تولید، پردازش و پشتیبانی صنعت و خدمات اقتصادی، شهرک ICT و فرودگاه مسافری و شهری (عملیات پروازی) طبقه بندی شده است.

گفتنی است؛ این نشست با حضور مدیران و مشاوران ارشد وزارت ict، مدیر عامل، اعضا هیات مدیره و مدیران ارشد فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام و با همراهی مشاورین و کارشناسان ضمن معرفی طرح جامع پیام این طرح مورد بررسی و نقد قرار گرفت.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري