فرودگاه ارس تامین اعتبار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/40262
ساعت 10:46 دوشنبه 28 فروردين 1396
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد ارس از تامین اعتبار مورد نیاز برای احداث فرودگاه ارس خبر داد.

به گزارش فرینا، جعفر احمدی گفت: با توجه به اولویت دار بودن فرودگاه برای توسعه فعالیت های اقتصادی، اقدام های لازم برای تامین اعتبار حصارکشی شهرک فرودگاهی و فاینانس مورد نیاز انجام شده است.

احمدی افزود: در گام نخست با اعتبار 10 میلیارد ریالی که در بودجه امسال سازمان منطقه آزاد ارس درنظر گرفته شده است پروژه محصور نمودن محدوده شهرک فرودگاهی انجام شده و همزمان عملیات احداث فرودگاه با اعتبار هزار میلیارد ریال انجام می شود.

وی گفت: پروژه احداث فرودگاه ارس طی سه سال گذشته در دستور کار بوده اما بعد از عدم موافقت کمیته دائمی اداره امورفضایی کشور در اواخر سال93 و پس ازپیگیری های لازم در فروردین ماه سال قبل، موضوع اخذ مجوز فرودگاه ارس با پیگیری های مشاور رئیس جمهوری و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس یک قدم به آغاز عملیات احداث نزدیک شده است.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ارس افزود: در تیر ماه سال قبل گزارش مطالعات امکان سنجی فرودگاه به دبیر سورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور ارسال شد و در ادامه طرح فرودگاه ارس درکمیته دائمی سازمان هواپیمایی کشور پی‌گیری شد.

احمدی به برگزاری جلسات متعدد با حضور مدیرعامل منطقه آزاد ارس با دستگاه ها و مدیران مرتبط اشاره کرد و گفت: پس از پیگیری های مکرر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس در مرداد ماه سال گذشته نامه ای از توسط دبیر سورای عالی مناطق آزاد خطاب به معاون اول ریاست جمهوری و معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشور نگاشته و طرح موضوع فرودگاه ارس درکمیته دائمی سازمان هواپیمایی کشور مورد تاکید قرار گرفت.

وی افزود: در پی مکاتبه های مکرر درخواست طرح موضوع فرودگاه ارس با پاسخ مثبت دکتر جهانگیری همراه شد و مطالعات امکان سنجی فرودگاه ارس به سازمان هواپیمایی کشور ارسال شد.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ارس ادامه داد: در نتیجه جلسه برگزارشده توسط سازمان هواپیمایی کشور، مقررشد مطالعات پس از بروز شدن دوباره به سازمان هواپیمایی کشوری ارجاع شود و پس از ارسال مطالعات بروز شده در دیماه سال قبل، موضوع هایی برای تکمیل فرایند به ارس مطرح شد که درحال حاضر سازمان و مشاور مربوطه در حال تکمیل موارد درخواستی هستند.

احمدی به اقدامات انجام شده در خصوص تملک اراضی فرودگاه اشاره کرده و افزود: در کنار موضوع های مطرح شده، طرح ارزیابی زیست محیطی فرودگاه در حال بروزرسانی بوده و در بودجه امسال اعتبار لازم برای فنس کشی و برخی اقدام های دیگر تامین شده است که امیدواریم بزودی شاهد آغاز عملیات احداث فرودگاه ارس باشیم.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ارس گفت: در دوره سه سال گذشته تلاش های مستمر و موثری در پیشبرد مراحل تکمیل پروژه احداث فرودگاه ارس انجام شده که قابل مقایسه با دوره های قبل نیست.

گفتنی است از ابتدا تاکنون 14 میلیارد و 450 میلیون ریال اعتبار برای احداث و راه اندازی فرودگاه ارس اختصاص یافته و شده است.

منطقه آزاد ارس در شمال غرب ایران و در همسایگی با کشورهای آذربایجان و ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان واقع است.

منطقه آزاد ارس با 51 هزار هکتار وسعت بعنوان صنعتی ترین منطقه آزاد ایران مطرح بوده و در چهار محدوده منفصل جلفا (مرز ایران و نخجوان) با 20 هزار و 500 هکتار، نوردوز (مرز ایران و ارمنستان) با 411 هکتار، محدوده خداآفرین با پنج هزار و 700 هکتار و محدوده قلی بگلو (مرز ایران و آذربایجان) با 25 هزار هکتار مجری سیاست ها و ماموریت های اقتصادی تعریف شده است.

برای دانلود فایل اینفوگرافی کلیک کنید



گالری تصاویر

آخرین اخبار

اولویت توسعه زیرساخت‌ها و تقویت تجارت با همسایگان در مناطق آزاد
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی استان آذربایجان غربی باید از ظرفیت کشور ترکیه در راستای افزایش مبادلات استفاده کنند
دکتر مسرور از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید باکری وارد استان آذربایجان غربی شد
اقتصاد دریا محور و توسعه مناطق آزاد در اولویت است/ بخش خصوصی از بازیگران اصلی توسعه مناطق آزاد خواهد بود
مهمترین کمک نظام تصمیم‌گیری اجرایی کشور به بخش خصوصی رفع موانع است

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران