لزوم یکپارچه سازی ورود غذا و دارو در مناطق آزاد کشور

لینک کوتاه: freena.ir/detail/35016
ساعت 23:42 چهارشنبه 2 دی 1394
مدیر ورزش و سلامت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در دومین نشست مشترک مدیران ورزش و سلامت (قطب سلامت مناطق آزاد) و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در منطقه آزاد چابهار بر یکپارچه سازی ورود غذا و دارو در مناطق آزاد کشور تاکید کرد.

به گزارش فرینا، محمد فلاح، هدف از برگزاری این نشست را بررسی چگونگی اجرای تفاهم نامه اخیر دبیرخانه شورایعالی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نحوه نظارت بر تولید، صادرات و واردات کالاهای سلامت محور در مناطق آزاد عنوان کرد.

فلاح دیگر اهداف برگزاری این نشست را  یکپارچه سازی ورود غذا و دارو در مناطق آزاد کشور برشمرد.

وی گفت: تکمیل و طراحی استفاده جامع از شیوه نامه نحوه نظارت بر تولید، صادرات و واردات کالاهای سلامت محور در مناطق آزاد می تواند گامی موثر در جهت رشد و تشویق سرمایه گذاران در این بخش باشد.

مدیر سلامت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد کشور با اشاره به جایگاه منطقه آزاد چابهار در بحث ترانزیت کالا نیز گفت: باید از شرایط و ظرفیت های موجود در منطقه آزاد چابهار حداکثر استفاده را ببریم و برای دیگر مناطق آزاد کشور روندی یکسان را پیگیری و با اجرا در مناطق همانطور که دبیر محترم شورایعالی مناطق آزاد تاکید دارند الگو و نمونه شود و در سرزمین اصلی تسری یابد.

* تعیین روش های چگونگی نظارت بر کالاهای سلامت محور در مناطق آزاد
در ادامه این نشست مدیر استان های سازمان غذا وداروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: با اجرایی شدن این تفاهم نامه و شیوه نامه نحوه نظارت می توان اختیارهای جدیدی از سوی این سازمان به مناطق آزاد با توجه به زیرساخت ها ی موجود داد که تحقق این مهم می تواند به سلامت مردم کمک کند.
عباس مهدی زاده افزود: تعیین روش های چگونگی نظارت بر واردات، صادرات و تولید کالاهای سلامت محور و تعیین روش های ارزیابی، کنترل و پایش این کالاها و انطباق آنها با ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو از مبادی ورودی مناطق آزاد تجاری – صنعتی کشور از اهم این شیوه نامه است.
منا جابری دوست، مدیرکل اطلاعات و فناوری سازمان غذا و دارو نیز در این نشست با ارایه مجموعه چند رسانه ای در خصوص اصالت کالا و چشم انداز آن در راستای سیاست های سازمان در قبال مناطق و ارایه آمارو ارقام واقعی توسط آنها در راستای سلامت مناطق پرداخت.
گفتنی است؛ تمامی کالاهای سلامت محور وارده به مناطق آزاد تجاری – صنعتی قشم، کیش، چابهار، اروند، ارس، انزلی و ماکو شامل: مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و نیز مکمل ها ( فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل تغذیه ای شیر خشک و غذای ویژه ) با برچسب کنترل اصالت بهداشتی کالا و با نظارت اداره نظارت بر ضوابط انسانی و استاندارد کالا مناطق یاد شده مشمول این شیوه نامه خواهند بود.




شناسه خبری: 35016

آخرین اخبار

مهمترین کمک نظام تصمیم‌گیری اجرایی کشور به بخش خصوصی رفع موانع است
دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی با رهبر انقلاب
کارگروه‌های تخصصی «صادرات»، «فناوری و نوآوری» ، «مالیات» و «سرمایه‌گذاری و بهبود محیط کسب و کار» دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برگزار شد
کسب عنوان «کارشناس برتر روابط عمومی‌ ایران» 
مصاحبه اختصاصی فرینا با دکتر ایرج حاتمی مدرس دانشگاه و کارشناس مشاور در امور توسعه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
loading