حوزه سلامت در منطقه آزاد اروند ارتقا می‌یابد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/34561
ساعت 12:23 يکشنبه 17 آبان 1394
مدیر سلامت دبیر خانه شورای عالی مناطق آزاد گفت: از آنجا که دو شهر آبادان و خرمشهر در حوزه سلامت و بهداشت و درمان در سطوح بسیار پایینی قرار دارند؛ منطقه آزاد اروند اولین منطقه‌ای است که در حوزه سلامت به آن ورود کرده‌ایم.

به گزارش فرینا، محمد فلاح اظهار کرد: برای اولین بار در دبیرخانه منطقه آزاد اروند تشکیلاتی مرتبط با سلامت ایجاد شده و با توجه به این که اروند یکی از مناطق نوپای کشور است، در معرض این دوره از رویکرد جدید سلامتی قرار گرفته است.
 وی ادامه داد: مناطق آزاد کشور بر سلامت و پیشرفت جامعه بر مبنای رشد اقتصادی و صنعتی تاکید  دارد و بر مبنای آن می‌توان پیشرفت جامعه مدنی را در محیط جغرافیایی و اجتماعی کشور و مناطق آزاد فراهم کرد. به عبارت دیگر هر قدر در جامعه صنعتی بر کارهای سرمایه‌گذاری شده تاکید بیشتری داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت برسیم.
فلاح افزود: اگر جامعه در مسیر توسعه سلامت همراه نباشد و سلامت، عقب‌تر از رشد اقتصادی قرار گیرد یقینا رشد اقتصادی در ابعاد کمی و کیفی جا می‌ماند.
وی عنوان کرد: واقعیت این است که در منطقه آزاد اروند شرایط پس از جنگ جوابگوی حد نیاز مردم نبوده و باید شاخص‌های سلامت منطقه رشد و ارتقا یابد و در این بین به  امر درمان نگاه ویژه‌ای داشته باشیم.
مدیر سلامت دبیر خانه شورای عالی مناطق آزاد ادامه داد: با توجه به این‌که ارائه خدمات درمانی در این منطقه کاهش محسوسی داشته است، خوشبختانه با نگرش هیات مدیره منطقه آزاد، در بازسازی و مرتفع کردن مشکلات و افزایش مشارکت‌های مردمی تلاش شده و شاخص‌های درمانی منطقه آزاد اروند ارتقا یافته است.
وی افزود: بخش خصوصی نیز می‌تواند در ساختار سلامت و در جهت پیشبرد هرچه سریع‌تر شاخص‌های سلامتی گام بردارد.
فلاح با اشاره به فعالیت‌های توریست‌درمانی گفت: در بحث توریست درمانی در کل کشور عقب‌افتادگی واضحی به چشم می‌خورد و کشورهای منطقه و همسایگان ما به خصوص ترکیه در این زمینه از ما پیشی گرفته‌اند. در حالی که ما با برخی سیاست‌های نادرست و ایجاد محدودیت‌های نامناسب، نتوانسته‌ایم از این ظرفیت منطقه‌ای استفاده کنیم.
وی اظهار کرد: کشور ما هنوز هم این مزیت را دارد که از فرصت‌های بالای حضور پزشکان و کادر درمانی مجرب در داخل کشور که مورد اعتماد منطقه هستند، استفاده کند؛ با توجه به این‌که تجهیزات بسیار خوب و مناسبی در داخل کشور موجود است.
مدیر سلامت دبیر خانه شورای عالی مناطق آزاد گفت: وقتی مردم خود منطقه نمی‌توانند از خدمات درمانی مناسبی بهره‌مند باشند نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم مسافران بیمار، جذب مجموعه درمانی کشور شوند.
وی افزود: بزرگترین مزیت در منطقه آزاد اروند هم‌مرزی با بازار منطقه عراق است و فاصله کم آن با کشور عراق فرصت طلایی بسیار مناسبی را برای سرمایه گذاران سلامت فراهم کرده است.
فلاح گفت: با ایجاد خانه‌های بهداشت می‌توانیم طبقه‌بندی مناسبی در بهداشت و درمان و سلامت منطقه داشته باشیم و این کار راهبردی را به ثمر بنشانیم.



شناسه خبری: 34561

آخرین اخبار

مهمترین کمک نظام تصمیم‌گیری اجرایی کشور به بخش خصوصی رفع موانع است
دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی با رهبر انقلاب
کارگروه‌های تخصصی «صادرات»، «فناوری و نوآوری» ، «مالیات» و «سرمایه‌گذاری و بهبود محیط کسب و کار» دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برگزار شد
کسب عنوان «کارشناس برتر روابط عمومی‌ ایران» 
مصاحبه اختصاصی فرینا با دکتر ایرج حاتمی مدرس دانشگاه و کارشناس مشاور در امور توسعه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
loading