تمايل یک شرکت آفریقایی براي حضور مجدد در صنعت پتروشیمی ایران

لینک کوتاه: freena.ir/detail/33784
ساعت 10:31 شنبه 31 مرداد 1394
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی از ابراز تمایل دوباره مسئولان شرکت ساسول آفریقای جنوبی برای حضور در صنعت پتروشیمی ایران خبر داد.

به گزارش فرينا، عباس شعری مقدم گفت: با کاهش جهانی قیمت نفت، پروژه های تبدیل گاز به فرآورده های نفتی این شرکت در آمریکای شمالی دیگر توجیه اقتصادی نداشته، از این رو این شرکت با توجه به تجربه موفقی که در ایران داشته به دنبال سرمایه گذاری با سود بالاتر در طرحهای پتروشیمی ایران است.
شعری مقدم افزود: اولویت شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران برای جذب سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی فاینانسهای خارجی است، زیرا منابع صندوق توسعه ملی پول نفت کشور است که باید صرف توسعه شود.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: بانکهای خارجی با وجود اطلاع از شرایط فعلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنان تمایل زیادی برای همکاری دارند، زیرا ما در سالهای گذشته و با وجود تحریم اقساط فاینانسهایی خارجی را مرتب پرداخت کرده ایم و همین موضوع باعث خوشنامی و اعتبار شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سطح جهانی است.
به گزارش شانا، طرح الفین نهم (پتروشیمی آریاساسول) بزرگترین واحد الفین گازی به شمار می رود که در زمینی به مساحت بیش از ٧٨ هکتار در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس واقع شده است.
در راستای سیاستگذاری های اقتصادی برنامه سوم توسعه و با توجه به اعلام آمادگی شرکت ساسول آفریقای جنوبی در مشارکت و سرمایه گذاری پروژه الفین نهم، شرکت پلیمر آریا ساسول با مشارکت مساوی ٥٠ درصدی شرکت آفریقایی و شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاسیس شد.
مجتمع پتروشیمی آریاساسول با هدف تولید سالانه یک میلیون تن اتیلن، ٣٠٠ هزار تن پلی اتیلن سبک و ٣٠٠ هزار تن پلی اتیلین متوسط و سنگین احداث شده است.
سالانه یک میلیون و ٢٦٧ هزار تن اتان مورد نیاز این طرح از مجتمع پتروشیمی پارس در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تامین می شود. برای ساخت پلیمر آریاساسول یک میلیارد و ٣٥٠ میلیون یورو توسط ایران و آفریقای جنوبی بصورت مساوی سرمایه گذاری شده است.




شناسه خبری: 33784

آخرین اخبار

دکتر مسرور از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید باکری وارد استان آذربایجان غربی شد
اقتصاد دریا محور و توسعه مناطق آزاد در اولویت است/ بخش خصوصی از بازیگران اصلی توسعه مناطق آزاد خواهد بود
مهمترین کمک نظام تصمیم‌گیری اجرایی کشور به بخش خصوصی رفع موانع است
دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی با رهبر انقلاب
کارگروه‌های تخصصی «صادرات»، «فناوری و نوآوری» ، «مالیات» و «سرمایه‌گذاری و بهبود محیط کسب و کار» دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برگزار شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران