لینک کوتاه: freena.ir/detail/32489
ساعت 12:18
دوشنبه 21 ارديبهشت 1394
مدیرعامل شرکت سیم و کابل لیان گفت: تلاش در زمینه تقویت تولید داخلی یکی از مؤلفه های اساسی در تحقق اقتصاد مقاومتی است، بنابراین اولویت ندادن به واردات کالاهای لوکس حمایت از تولید داخل و از اهداف اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
به گزارش فرينا، اکبر اکبری با اشاره به واردات برخی کالاها به کشور افزود: واردات کالاهایی ضرورت دارد که جزء کالاهای واسطه ای و حمایتگر تولیدات داخلی باشند.
اكبري گفت: منابع مورد نیاز بخشهای تولیدی باید به گونه ای فراهم شود که تولیدکنندگان این گروه از کالاهای تولیدی متضرر نشوند.
او ادامه داد: با فرهنگ سازی در حوزه مدیریت مصرف و ارتقاء کیفیت در تولیدات داخل، باید خرید کالای داخلی در برابر کالای خارجی برای مصرف کننده در اولویت باشد.
مدیرعامل شرکت سیم و کابل لیان افزود: بسیاری از کالاهای غیر اساسی یا نیمه اساسی خارجی که در داخل معادلی ندارند، به راحتی قابل ساخته شدن هستند، اما به علت نداشتن بازار اولیه یا جا افتادن برند خارجی، در داخل صرفه ساخت ندارند. اگر خرید این کالاها که بالاخره باید جایگزین شوند، از خارج یا از نمایندگان داخلی شرکت خارجی ممنوع شود و به جای آن با تشریح نیازهای هر دستگاه و اداره و سازمان، تولید کنندگانی که قابلیت تولید را دارند، دعوت به مشارکت شوند، بخش عمده ای از نیاز به آنها مرتفع خواهد شد.
او همچنین از صدا و سیما خواست تا برای حمایت از تولیدات داخلی، تبلیغات خارجی را فارغ از سود و ضرر صدا و سیما، تا حد ممکن محو کند.
اکبری گفت: انجمن های حمایت از مصرفکنندگان باید به سرعت تشکیل شوند و با استفاده از ابزار رسانه ای و قانونی، تولیدات خوب را از بد سوا و مشخص کنند. این انجمن ها با نیروی داوطلبان به عنوان یک حرکت حقوق بشری، هم وجهه خوبی برای کشور خواهند داشت و هم بار دولت را در بازرسی سبک می کنند.
مدیرعامل شرکت سیم و کابل لیان در خصوص مشکلات فراروی بخش صنعت در استان بوشهر گفت: مشکلات صنعت تقریباً در همه جا یکسان است و تحریم های بین المللی، کمبود سرمایه در گردش، عدم وجود بودجه عمرانی در ادارات و سازمانها از مشکلات اساسی صاحبان صنایع است.
اکبری با تأکید بر اینکه محصولات بومی استان باید مورد حمایت جدی قرار گیرند، گفت: اگر ترتیبی اتخاذ گردد که پروژه های درون استان از امکانات و خدمات درون استان استفاده کنند کمک بسیار بزرگی به صنعت استان خواهد بود.
او در خصوص هدف از تشکیل شرکت سیم و کابل لیان در منطقه ویژه بوشهر نیز گفت: صنایع سیم وکابل لیان در سال 1386 با هدف تولید انواع سیم و کابل برق در استان بوشهر در زمینی با وسعت 30 هزار متر مربع و در 2 فاز و سرمایه گذاری بالغ بر 200 میلیارد ریال راه اندازی شده است.
مدیرعامل شرکت سیم و کابل لیان افزود: این شرکت تولید کننده انواع کابل و سیم فشار ضعیف استاندارد شده شامل سیم و کابل های ساختمانی، کابل های افشان و کابل های زمینی است.
اکبری، میزان اشتغال ایجاد شده در این شرکت را 60 نفر بصورت مستقیم و حدود 100 نفر بصورت غیرمستقیم عنوان کرد و گفت: محصولات تولیدی ما به کشور عراق صادر می گردد و انشاءالله به زودی صادرات خود به کشور قطر را نیز آغاز می کنیم.