مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد گفت: با راه اندازی و تکمیل طرح های در دست اقدام این منطقه ویژه اقتصادی برای بیشتر از5 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل پایدار ایجاد می شود.
به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، علی خدمتگذار روز شنبه در نشست خبری با رسانه ها اظهار کرد: در حال حاضر 280 نفر در بندر امیرآباد و هزار نفر در شرکت ها و صنایع مستقر در این منطقه مشغول به کار هستند که با گسترش فعالیت های مرتبط با حضور سرمایه گذاران ، تعداد این افراد افزایش چشمگیری خواهد یافت .
وی افزود: امسال بیش از هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این منطقه اقتصادی انجام شد و این رشد مطلوب در جذب سرمایه موجب زمینه سازی ایجاد فرصت شغلی فراوانی خواهد شد .
وی به ظرفیت های اقتصادی این منطقه اشاره کرد و گفت : یکی از امکانات ارزشمند بندر امیرآباد ، برخورداری از خطوط ریلی و اسکله های رورو برای جابه جایی کالاهای وارد شده است که بر اساس برآوردهای انجام شده ، استفاده از آن می تواند منجر به کاهش 30 درصدی هزینه ها شود .
مدیر بنادر , دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بر لزوم توسعه فعالیت ها و ارائه خدمات زیربنایی برای کاهش مدت زمان توقف کالا در این منطقه تاکید و افزود : زمان توقف کشتی ها در بندرامیرآباد بهشهر پیش از این بیش از هفت روز بود که در حال حاضر به 3 روز کاهش یافته است .
خدمتگذار بیان کرد: این زمان نیز مورد پذیرش بندر نیست و باید تلاش کنیم این مقدار را به حداقل زمان ممکن کاهش داده و از تحمیل شدن هزینه های انبارداری به صاحبان کالا جلوگیری کنیم .
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد به افزایش خدمات ارائه شده این بندر اشاره کرد و گفت :در شرایطی که تخلیه و بارگیری انواع کالا در این منطقه ویژه در شش ماهه اول سال منفی 2 درصد بود این آمار در انتهای سال با رشدی قابل توجه به 2 درصد رسید .
خدمتگذار با اشاره به رشد 87 درصدی ترانزیت خارجی از ابتدای سال 93 نسبت به دوازده ماهه سال 92 خبر داد و گفت: محموله های گازوئیل و مازوت از مبدا ترکمنستان به بندر امیرآباد و کشورهای عربی ارسال می شود.
وی همچنین بر لزوم تکمیل هر چه سریعتر جاده دسترسی به این منطقه تاکید کرد و گفت : در حال حاضر روزانه حدود 220 کامیون به این منطقه اقتصادی تردد می کنند که با اجرای طرح توسعه بندر ، تعداد این کامیون ها و ماشین های سنگین به 500 دستگاه خواهد رسید که جاده های فعلی گنجایش تردد این حجم خودرو را نخواهد داشت .
وی بیان کرد : یکی از برنامه های جدی این منطقه اقتصادی ، خرید بیش از هزار هکتار زمین های اطراف برای گسترش فضای این منطقه و توسعه فعالیت های اقتصادی است .
مدیر بندر امیرآباد بهشهر افزود : در ماه های اخیر و با اجرای برخی برنامه های زیرساختی ، زمینه های مناسب برای ورود سرمایه گذاران خارجی به این بندر فراهم شده که بدون شک نتیجه این سرمایه گذاری ها ، فراهم شدن فرصت های اشتغال است .
وی گفت : بندر امیرآباد بهشهر با نگاه ویژه مسوولان کشوری به رشدی بسیار بیشتر از شرایط کنونی خواهد رسید و با توجه به ظرفیت های بسیار مطلوب و منحصر به فرد، جایگاه خود را در میان بنادر منطقه و جهان ارتقا خواهد داد.
وی اظهار کرد :یکی از برنامه هایی که در دستور کار مسوولین قرار دارد، معرفی این منطقه به عنوان یکی از مناطق آزاد کشور است که در صورت رخ دادن آن ، حجم سرمایه گذاری های خارجی در این بندر به طور قابل ملاحظه ای افزایش خواهد یافت .
مدیر بندر امیرآباد بهشهر بیان کرد : بر اساس برنامه ریزی انجام شده، تعداد اسکله های فعال این بندر در افق سال 1404 ، از 14 اسکله فعلی به 36 اسکله خواهد رسید که در صورت تحقق این هدف ، توسعه ای چشمگیر و رشدی غیرقابل تصور ، در انتظار این منطقه اقتصادی است .
خدمتگذار افزود : بهره برداری درست از ظرفیت های ترانزیتی این بندر می تواند موجب افزایش چشمگیر درامدهای کشور شده و پنجره جدیدی را برای کاهش اتکا به اقتصاد نفتی در کشور بگشاید .
وی برطرف شدن مشکلات زیرساختی این منطقه اقتصادی را گامی موثر در افزایش درامدها دانست و گفت : نبود جاده دسترسی مناسب به عنوان یکی از محوری ترین زیرساخت های حمل و نقل جاده ای ، موجب اخلال در عملکرد و کند شدن روند ترانزیت کالا می شود .
ادامه داد : تکمیل جاده دسترسی رستمکلا به بندر امیرآباد با پیشرفت مناسبی در حال انجام است و تا پایان امسال نیمی از این جاده تکمیل و آسفالت می شود .
وی در پایان بیان کرد : یکی از اولویت های اساسی به کارگیری نیرو در این منطقه ویژه اقتصادی ، استفاده از نفرات بومی است و برای اجرای این خواسته هیچ عذر و بهانه ای را نمی پذیریم .