نمایشگاه نفت و گاز بوشهر/ بازدید معاون وزیر نفت از غرفه منطقه ویژه بوشهر

لینک کوتاه: freena.ir/detail/30588
ساعت 10:58 سه شنبه 4 آذر 1393
معاون وزیر نفت از غرفه منطقه ویژه اقتصادی بوشهر در نمایشگاه نفت و گاز بوشهر بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، عبداله آورا در این نمایشگاه گفت: از شرکت‌های نفت و گازی مستقر در استان بوشهر انتظار داریم حضور در نمایشگاه نفت و گاز به میزبانی بوشهر را وظیفه خود بدانند.
وی اظهار داشت: شرکت نمایشگاه‌های استان بوشهر برنامه مفصلی برای تکمیل زیرساخت‌های نمایشگاهی در دست طراحی و اجرا دارد، از جمله ایجاد مجموعه اقامتی و خدمات حمایت‌کننده از شرکت‌کنندگان در نمایشگاه‌های مختلف است که با حمایت بخش دولتی بتواند خدمات قابل قبولی ارائه دهد.
وی افزود: با این اقدام یک ویترین برای عرضه توانمندی‌ و نیازهای صنایع در استان ایجاد خواهیم کرد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر و نایب رئیس شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی بوشهر گفت: به مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی پیشنهاد دادیم یک نمایشگاه اختصاصی نفت و گاز در عسلویه ایجاد کنند تا محلی برای برپایی نمایشگاه‌های دائمی نفت و گاز باشد.
آورا بیان داشت: همچنین محلی برای ایجاد موزه صنایع نفت و گاز در دستور کار داریم که با قول مساعد وزیر نفت در امور مهندسی این طرح را نیز اجرایی خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: مجموعه‌های نفت و گاز مستقر در استان بوشهر به عنوان فرزندان این استان محسوب می‌شوند، بنابراین انتظار است این شرکت‌ها تعامل و همکاری نزدیکی با مجموعه دستگاه‌های اجرایی در استان بوشهر داشته باشند.

سیدعماد حسینی نیز در حاشیه برگزاری نمایشگاه نفت و گاز در بوشهر با بیان اینکه در برنامه پنجم توسعه ظرفیت تولید نفت در کشور باید به روزانه 5.2 میلیون بشکه در روز برسد، اظهار داشت: همچنین تا پایان سال 97 باید ظرفیت تولید نفت خام از 700 هزار بشکه به یک میلیون بشکه برسد.

وی بیان کرد: در حال برنامه‌ریزی برای تولید 10 قلم کالای پرمصرف عرصه نفت و گاز در کشور هستیم که می‌تواند یک اتفاق مبارک و خوب باشد.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی خاطرنشان کرد: حمایت از ساخت داخل باید در دولت‌ها مورد توجه باشد و یک تکلیف قانونی برای وزارتخانه‌ها شود.
حسینی با بیان اینکه صنعت نفت همواره یک صنعت پیشرو است، افزود: امیدواریم زمان‌بندی نمایشگاه‌ها به صورت بهتری انجام شود تا تلاقی زمان نمایشگاه‌ها برای برپاکنندگان، تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان مشکلی ایجاد نکند.
وی اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با تعاملات بین‌المللی در راستای اهداف نظام و صنعت نفت اقدامات شایسته‌ای انجام دهیم.
معاون وزیر نفت اظهار داشت: در پایان آذر و دیماه شاهد افتتاح پروژه‌های مختلف صنعت نفت و گاز خواهیم بود و 120 میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه می‌شود.
وی گفت: نمایشگاه باید تجلی‌گاه توان و قابلیت ملی باشد و انتظار است در نمایشگاهی که در پایتخت انرژی کشور برگزار می‌شود، استانداردها نیز رعایت شده باشد که عسلویه این قابلیت میزبانی برای تاثیرگذاری بیشتر دراین حوزه را دارد.
حسینی افزود: برای صنعت نفت کشور باید نقشه راهی ترسیم شود و اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبری نیز تکلیف ما را در بسیاری از امور مشخص کرده است.
وی یادآور شد: در بندهای 13 و 14 سیاست اقتصاد مقاومتی به صراحت در مورد موضوعات صادرات منابع بحث شده است که وزارت نفت براساس این ابلاغیه و تلفیق دیگر قوانین برای بهینه‌سازی صنعت نفت گام بر می‌دارد.
آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری نیز در نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی بوشهر اظهار داشت: صنعت انرژی در جهان یک حوزه ژئواستراتژیک است و تنها متکفل تولید انرژی و مدیریت آن نیست، بلکه صنعت انرژی اکنون در جهان به عنوان مهم‌ترین زیرساخت تولید به معنای عام در مجامع بین‌المللی مطرح است.
وی بیان کرد: هم‌اکنون در فضای کلان جهان، حوزه انرژی نقش مهمی در تولید علم، قدرت، رقابت بین‌المللی و حضور در عرصه‌های مهم دانش‌بنیان دارد.
امام جمعه بوشهر گفت: تدوین دانش‌بنیان سیاست راهبردی در سه حوزه انرژی هیدروکربنی شامل تولید، تبدیل و مدیریت بازرگانی یک ضرورت است.
امام جمعه بوشهر یادآور شد: در عرصه تولید به خودکفایی و مرجعیت علمی در حوزه‌های نرم و سخت‌افزاری نیاز داریم که تحقق این مهم در گرو حمایت از صنعت‌گران، ایجاد زیرساخت‌های لازم و تبدیل علم به محصول منطبق با نیاز صنعت انرژی است.
صفایی بوشهری اضافه کرد: باید درحوزه انرژی تحول اساسی با نگاه رهبری ایجاد کنیم و جوانان نخبه نیز باید قله‌های نوین در این بخش را فتح کنند زیرا با سیستم‌های سنتی دستیابی به اهداف امکان‌پذیر نیست.
وی با اشاره به اینکه در بخش تولید و اکتشاف نیز نیازمند توجه جدی‌تر در صنعت نفت هستیم، گفت: عدم برداشت به موقع نفت از چاه‌ها باعث تبدیل آنها به نفت سنگین خواهد شد که این موضوع در برخی از چاه‌های نفت صورت گرفته است.
مصطفی سالاری نیز در آیین افتتاح نمایشگاه تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در بوشهر با اشاره به اینکه استان بوشهر قطب انرژی کشور است افزود: میزبانی استان بوشهر در حوزه انرژی هم برای کشور وهم مناطق  پیرامونی استان بوشهر اثرگذار است.
وی با بیان اینکه استان بوشهر میزبان بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی تخصصی انرژی کشوراست خاطرنشان کرد: بزرگترین میدان گازی جهان در این استان قرار دارد و این در حالی است که سهم تولید گاز در استان بوشهر بالاترین سهم در کشور است.
استاندار بوشهر با اشاره به استقرار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در جنوب استان بوشهر تصریح کرد: با نگاه آمایشی، تمام نقاط استان بوشهر ظرفیت ایجاد صنایع پتروشیمی و گازی و صنایع پایین دستی دارد.
سالاری با اشاره به اینکه استان بوشهر نقش مهمی در رشد صنعتی کشور دارد بیان کرد: استان بوشهر نقش مهمی در رشد صنعتی شدن کشور را ایفا می‌کند و سهم بسیاری مهمی در این حوزه دارد.
وی، گفت: 200 کیلومتر از با ارزش ترین سواحل استان بوشهر در اختیار وزارت نفت است و صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع وابسته در بهترین سواحل استان بوشهر مستقر هستند.
استاندار بوشهر با بیان اینکه اکنون پنج شهرستان جنوبی استان بوشهر در حوزه تولید، پالایش وفرآوری پتروشیمی فعال است گفت: فعالیت این صنایع دراستان بوشهر زندگی مردم تحت تاثیر قرار داده است.
سالاری با بیان اینکه پیوند گاز در استان بوشهر ناگسستنی است گفت:  مسئولان استان بوشهر همه در تلاش هستند که تعاملات با وزارت نفت را به حداکثری برسانند.
وی، تاکید کرد: باید نگاه جامع‌تری در پیشبرد اهداف طرح‌های نفت و گاز همراه با مسائل اقتصادی و فرهنگی داشته باشیم و به محیط پیرامونی نیز توجه جدی شود.
استاندار بوشهر با تاکید بر توجه به دانشگاه های استان بوشهر در تعامل با صنعت نفت گفت: در بدنه دانشگاهها باید انگیزه ایجاد شود تا راهکارهای مناسب برای طرح‌های اثربخش در راستای ماموریت‌های وزارت نفت تدوین و اجرایی شود.
سالاری با بیان اینکه زیرساخت‌های لازم برای استقرار صنایع وابسته با گاز و پتروشیمی دراستان فراهم است گفت: اکنون زمینه‌های لازم برای استقرار صنایع پتروشیمی در شمال استان بوشهر فراهم است.
وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی شهرهای شمال استان بوشهر محدوده مناسبی برای اجرای طرح‌های صنایع پتروشیمی فراهم کرده است.
استاندار بوشهر تاکیدکرد: با فراهم شدن این امکانات و با تجربه از طرح‌های جنوب استان بوشهر، می‌توان صنایع پتروشیمی و صنایع وابسته به آن با هزینه کمتر و راندمان بالا ایجاد کرد.
مهدی یوسفی نیز در این مراسم اظهار داشت: امیدواریم تا پایان سال با راه‌اندازی این پروژه‌ها ظرفیت تولید نفت و گاز در منطقه به 100 میلیون مترمکعب افزایش یابد.
وی با بیان اینکه وجود این ظرفیت‌ها توجه به تولید داخل را ضروری می‌کند، افزود: با این وجود نیازمند حمایت تمام دستگاه‌ها برای تولید بیشتر در عرصه نفت و گاز در استان بوشهر هستیم.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تاکید کرد: اهمیت صنعت نفت و گاز در کشور بر کسی پوشیده نیست و در استان بوشهر این اهمیت دو چندان می‌شود و نشان می‌دهد بوشهر سهمی از اقتصاد دارد و میزان تولید نفت و گاز قابل توجه است.
یوسفی با بیان اینکه برپایی نمایشگاه نفت و گاز در بوشهر اقدامی شایسته است، گفت: نه تنها در این نمایشگاه‌ها حضور می‌یابیم، بلکه برای برپایی این نمایشگاه‌ها حمایت لازم هم انجام خواهیم داد.
وی بیان داشت: تحولات عمده‌ای در عرصه نفت در دولت در حال انجام است و نیازمند حمایت دستگاه‌های اجرایی هستیم.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: نمایشگاه نفت و گاز بستری برای توسعه و معرفی ظرفیت‌های نفت و گاز در استان بوشهر است و امیدواریم این فرصت‌ها دوباره هم تکرار شود.
یوسفی اضافه کرد: آماده حمایت برای ایجاد یک محیط ویژه برای نمایشگاه تخصصی نفت و گاز در عسلویه هستیم تا محلی دائمی برای برپایی نمایشگاه تخصصی نفت و گاز در استان بوشهر باشد.
وی با قدردانی از عوامل برگزاری نمایشگاه نفت و گاز در بوشهر گفت: انتظار داریم برای پیشبرد اهداف صنعت نفت در استان، تعامل و همکاری دولت و بخش خصوصی بیشتر شود.


شناسه خبری: 30588

آخرین اخبار

مهمترین کمک نظام تصمیم‌گیری اجرایی کشور به بخش خصوصی رفع موانع است
دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی با رهبر انقلاب
کارگروه‌های تخصصی «صادرات»، «فناوری و نوآوری» ، «مالیات» و «سرمایه‌گذاری و بهبود محیط کسب و کار» دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برگزار شد
کسب عنوان «کارشناس برتر روابط عمومی‌ ایران» 
مصاحبه اختصاصی فرینا با دکتر ایرج حاتمی مدرس دانشگاه و کارشناس مشاور در امور توسعه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران