استقلال مالی منطقه ویژه انرژی پارس از درآمدهای دولتی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/30492
ساعت 10:23 سه شنبه 27 آبان 1393
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اعلام تصویب تبدیل این منطقه به سازمانی درآمد – هزینه ای در هیئت مدیره شرکت ملی نفت، گفت: درآمد این منطقه با احتساب تعرفه های معمول مناطق تا حدود چهارصد میلیارد تومان نیز قابل تحقق است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مهدی یوسفی با اعلام این که موضوع تبدیل شدن منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به سازمانی درآمد – هزینه ای در هیئت مدیره شرکت ملی نفت تصویب شد، گفت: از آغاز دوره مسئولیت در منطقه ویژه، تبدیل شدن این مجموعه به سازمانی درآمد – هزینه ای در دستور کار قرار گرفته است تا دیگر از بودجه دولتی استفاده نکرده و به لحاظ اقتصادی توجیه پذیر باشد.
وی افزود: دلیل این تصمیم امکان توسعه زیرساختهای منطقه حتی در زمانهای کمبود بودجه ای بود و خوشبختانه هیئت مدیره شرکت ملی نفت نیز پس از بررسی جوانب کار در چند روز اخیر این موضوع را تصویب کرد و به این ترتیب سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به یک بنگاه اقتصادی تبدیل می شود.
یوسفی یادآور شد: میزان درآمد منطقه ویژه فعلا کمتر از ١٠ میلیارد تومان و عمدتا از محل بازیافت هزینه است که با احتساب تعرفه های معمول مناطق تا حدود ٤٠٠ میلیارد تومان نیز قابل تحقق است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تاکید کرد: البته با توجه به شرایط فعلی تولید و قیمت های سال ٩٣ این میزان درآمد برای مدیریت این منطقه جوابگو است.




شناسه خبری: 30492

آخرین اخبار

مهمترین کمک نظام تصمیم‌گیری اجرایی کشور به بخش خصوصی رفع موانع است
دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی با رهبر انقلاب
کارگروه‌های تخصصی «صادرات»، «فناوری و نوآوری» ، «مالیات» و «سرمایه‌گذاری و بهبود محیط کسب و کار» دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برگزار شد
کسب عنوان «کارشناس برتر روابط عمومی‌ ایران» 
مصاحبه اختصاصی فرینا با دکتر ایرج حاتمی مدرس دانشگاه و کارشناس مشاور در امور توسعه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران