لینک کوتاه: freena.ir/detail/7746
ساعت 16:25
چهارشنبه 11 خرداد 1390
مدير عامل منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان در جمع اعضاء کميسيون ارزش افزوده از افزايش مساحت اين منطقه به 4 هزار هکتار در برنامه طرح توسعه آن خبر داد.
به گزارش بنا(bena)، عبادالله کامکار با بيان اين مطلب افزود: در حال حاضر منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان به جايگاهي رسيده است که ميتواند ادعا کند فرش قرمزي را براي پذيرايي از سرمايهگذاران داخلي و خارجي پهن کرده و در اين رابطه نياز به زمين بيشتري دارد.
وي با اشاره سه نوع فعاليت تجارت، توليد و انبارداري تصريح کرد: با توجه به رشدي که در منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان ديده ميشود به نظر ميرسد مناطق ويژه اقتصادي بهترين مناطق براي رهايي کشور از صادرات تک محصولي نفت و اجراي سياستهاي اصل 44 هستند و در اين رابطه ميتوانند پايلوتي براي آزمايش باشند.
کامکار منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان را داراي 120 واحد خدماتي، تجاري و توليدي عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بيش از 43 واحد در اين منطقه در حال توليد هستند و 12 مورد سرمايهگذاري مستقيم و غير مستقيم نيز وجود دارد و در اين واحدها 4 هزار و 300 نفر به طور مستقيم و غير مستقيم مشغول به کار هستند.
وي با اشاره به رشد درآمدهاي گمرکي واريزي اين منطقه به خزانه ادامه داد: در حال حاضر منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان رابطه خوبي با گمرک، صنايع و بانکهاي منطقه دارد و درآمدهاي گمرکي ما نيز رشد قابل توجهي داشته به طوري که در سال 88 گمرک منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان 214 ميليارد تومان درآمد داشته است.
مدير عامل منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان در رابطه با رشد اقدامات صورت گرفته در سال 88 در مقايسه با سال 87 بيان داشت: در سال 88 درآمد گمرکي 69 درصد، گواهي صادره 32 درصد، قبض انبار 27 درصد، قبض انبار قابل معامله 42 درصد، گواهي مبدأ 30 درصد، صادرات از نظر وزني 5 درصد، صادرات از نظر ارزش ريالي 446 درصد، گواهي ارزش افزوده اخذ شده 103 درصد در مقايسه با سال 87 افزايش داشته است.
وي در پايان خاطر نشان کرد: با توجه به اينکه در حال حاضر بسياري از توليدات منطقه از خروج ارز از کشور جلوگيري کرده و توليداتي است که از خارج وارد ميشده شايسته است که نسبت به توليد کنندگان منطقه و رفع مشکلات آنها نيز دقت عمل صورت بگيرد.
/202