معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم:

همگرایی بین بخشی عامل ارتقا بهداشت و سلامت قشم است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67916
ساعت 15:49 يکشنبه 23 مهر 1402
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: ارتقا بهداشت و سلامت جزیره در گرو همگرایی بین بخش ها و نهادهای مسوول است.

به گزارش فرینا، ادریس راموز در جلسه ای که با حضور مسوولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان و سازمان باهدف بررسی مشکلات و چالش های حوزه سلامت در بخش های مختلف برگزار شد، گفت: نهادهای مسئول در نظام دولتی در کنار سمن ها و و گروه های مردمی می توانند با آموزش ها و برنامه ریزی مناسب، به ارتقا سطح سلامت جامعه جزیره کمک کنند.

راموز سامانه پایش بهداشت و سلامت را یکی از نیازهای جزیره برای شناخت بهتر وضعیت موجود و برنامه ریزی برای نگاه های آینده پژوهانه دانست و افزود: راه اندازی این سامانه به ما کمک می کند تا نسبت به آینده حوزه سلامت جزیره، سیاست گذاری موفق تری داشته باشیم.

**نگهداشت و کیفیت بخشی زیرساخت های درمانی، مطالبه سازمان منطقه آزاد قشم از متولیان بهداشت و درمان قشم

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم همچنین خواستار مسوولیت پذیری تمامی نهادها به ویژه حوزه بهداشت و درمان جزیره نسبت به حفظ و نگهداشت تاسیسات و تجهیزات بیمارستانی شد و تاکید کرد: سازمان منطقه آزاد قشم زیرساخت هایی را آماده و به منظور ارائه خدمات شایسته به مردم، در اختیار نهادهای مختلف می گذارد و انتظار دارد بهینه سازی، کارآیی و اثربخشی این زیرساخت ها، تجهیزات و تاسیسات با مسوولیت پذیری نهادهای مربوطه، حفظ شده و انتفاع مردمی افزایش یابد.

راموز ادامه داد: یکی از مطالبه گری های سازمان منطقه آزاد قشم، نسبت به سازمان نظام پزشکی درخصوص حفظ و نگهداشت تاسیسات و تجهیزات بیمارستانی است که مستقیما با سلامت جامعه جزیره مرتبط است.

وی همچنین از ایجاد صندوق مسوولیت اجتماعی برای سازمان ها، اصناف و بنگاه های اقتصادی جزیره با مصوبه هیات مدیره سازمان خبر داد و افزود: تمامی نهادهای اقتصادی برای توسعه موضوع بهداشت و سلامت جامعه، براساس مسوولیت های اجتماعی خود، موظف به همکاری هستند.

در این جلسه، معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم نیز برای همگرایی و هم افزایی با حوزه درمان در بخش تامین منابع انسانی در حدود قانونی اعلام آمادگی کرد و خواستار تشکیل مرکز واحدی برای تصمیم سازی و تصمیم گیری در موضوع بهداشت و درمان شد.

کوروش آموزگار، همچنین پیش بینی و مدیریت بحران را لازمه تامین رضایت مردم دانست و عنوان داشت: پیش بینی و آمادگی برای مواقع بحران، ضامن جلب و تثبیت رضایت مردم است.

در این جلسه، حاضران به طرح موضوعاتی درخصوص کمبودهای حوزه بهداشت و درمان جزیره از کاستی داروها، نیروهای متخصص، سیستم حمل و نقل و اورژانس، فضای درمانی و ... پرداختند.

برگزاری جلسات مدون به منظور بررسی مشکلات و چالش های حوزه سلامت در بخش های مختلف با نظارت دقیق تر معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم، تهیه مصوبات و تلاش برای رفع مشکلات و کاستی ها درراستای ارتقا سلامت جزیره، از نتایج این نشست بود.

یاسر مرادی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم، حسین شمس، مدیرعامل و رییس بیمارستان جی جیان، سید محمود احمدی کوپایی، رییس بیمارستان پیامبر اعظم(ص)، محمدرضا اسلامی، رییس پزشکی قانونی و عضو شورای اسلامی شهر قشم به همراه پزشکان و فعالان حوزه بهداشت و درمان جزیره حضور داشتند.

آخرین اخبار

جغرافیای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، میراث دار فرهنگ ثروت آفرینی است
اولین ماهنامه اختصاصی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منتشر شد
نشست ملی مدیران روابط عمومی و امور بین الملل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور
تورهای بازدید از صنایع و بخش‌های اقتصادی منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود
حضور منطقه آزاد اروند در رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران

یادداشت

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
معرفی یکهزار بسته سرمايه‌گذاری با هدف جذب سرمايه گذاری خارجی در هند
چرا ماکو، سرزمین چهارسو؟