حجت‌الله عبدالملکی، سخنران ششمین اجلاس تکریم از چهره‌های نامی صنعت و اقتصاد کشور

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67247
ساعت 12:22 چهارشنبه 4 مرداد 1402
ششمین اجلاس تکریم از چهره های نامی صنعت و اقتصاد کشور با حضور حجت الله عبدالملکی مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به عنوان سخنران در این رویداد برگزار شد.

به گزارش فرینا، این اجلاس با هدف گرد هم آوردن اندیشمندان و صاحب نظران، ارزیابی نقش مدیریت و کارآفرینی در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال آفرینی، هم اندیش جهت عملی شدن ایده های برتر کارآفرینانه و کمک به ایجاد اشتغال در جامعه و معرفی تازه‌ترین نوآوری‌ها و تولید ملی با دانش کارآفرینی در حضور اساتید سرشناس ملی، روز سه شنبه (3 مردادماه) در مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما ج.ا.ا برگزار شد.

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به عنوان سخنران در این اجلاس با استناد به سخنان رئیس جمهور کشورمان در خصوص بهره‌مندی از نظرات کارآفرینان و سرمایه گذاران در تصمیم‌گیری‌ها، آنان را محور اقتصادی کشور دانست و افزود: این وعده و قول را می دهیم که در حد اختیارات قانونی از نظرات سرمایه‌گذاران و کارآفرینان که در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی فعالیت می کنند؛ بهره‌مند شویم.

حجت الله عبدالملکی افزود: فضا و مشکلات کسب و کار را شناسایی و از آن آگاهی داریم و هم اکنون فرصتی پیش آمده تا تسهیل شرایط کسب و کار را بهبود ببخشیم و در این زمینه مصمم هستیم.

عبدالملکی ادامه داد: 700 بسته سرمایه‌گذاری به ارزش 430 هزار میلیارد تومان در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی طراحی و تعریف شده است که در دو نمایشگاه اخیر در تهران و مشهد به صاحبان سرمایه و فعالین اقتصادی ارائه شد.

وی با بیان اینکه این 700بسته در سه بخش ارزیابی اولیه یا پیش ارزیابی pfs، تامین زیرساخت‌ها، صدور مجوز بی‌نام تدوین شده است افزود: این بسته‌ها که با هماهنگی و همکاری مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و تحت نظارت دبیرخانه شورایعالی طراحی شده است مسیر جدیدی به سوی سرمایه‌گذاری‌ها در بخش‌های متنوع و مختلف فراهم آورده تا روند انجام سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب و کار در این مناطق بیش از پیش تسهیل شود.

مشاور رییس جمهور به موانع پیش روی سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اشاره کرد و گفت: تلاش و همت مدیران این مناطق، کاهش فرآیندهای پیچیده و بروکراسی‌های زمانبر پیش‌روی سرمایه‌گذاران است. چراکه فعالیت‌های اقتصادی سالم و مولد نیازمند قوانین چابک و همکاری همه دستگاه‌های متناظر با مسائل اقتصادی، تجاری و صنعتی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است.

عبدالملكي در پایان افزود: کشورهای همسایه بسترهای لازم را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده‌اند و ما باید با معرفی ایران و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی که سودآوری بیشتری در سرمایه‌گذاری دارند با آن کشورها رقابت کنیم.

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو