درخواست پيگيري وزارت خارجه براي اتصال خط آهن اروند به بصره

لینک کوتاه: freena.ir/detail/6644
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مديرعامل سازمان منطقه آزاد اروند از وزارت امور خارجه خواست تا زمينه مذاکرات جدي براي راه اندازي خط آهن شلمچه به بصره را فراهم کند.

علي اصغر پرهيزکار، مديرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در گفتگو با خبرنگار بنا (bena) با بيان اين مطلب افزود: عمليات ساخت خط آهن اروند به طول 20 کيلومتر با احتساب ايستگاه ها، از سال 1385 شروع و در سال 88 به شبکه ريلي کشور متصل شد و با کمي تعويق نهايتا در سال 89 با سرمايه اي به ارزش 200 ميليارد ريال به بهره برداري رسيد.

مدير عامل سازمان منطقه آزاد اروند بيان کرد: خط آهن اروند در صادرات و ترانزيت کالا در اين بخش از کشور مي تواند بسيار موثر باشد، در حال حاضر با توجه به اتصال خط آهن اروند به خط سراسري کشور کالاها به وسيله قطار باربري و به مرز شلمچه منتقل و از آنجا بوسيله کاميون ها از مرز خارج مي شوند اما با راه اندازي خط راه آهن اروند به بصره اين امر در افت هزينه ها، بالا رفتن سرعت انتقال کالا و ايمني بيشتر نقش بسزايي خواهد داشت.

پرهيزکار افزود: مهمترين مسئله در حال حاضر در راه اندازي خط آهن اروند به بصره موافقت طرف عراقي است و با توجه به تغيير و تحولاتي که در کشور عراق بوده است اين مهم تا کنون به تعويق افتاده است.

وي گفت: در خصوص ترانزيت کالا به کشور عراق و کشورهاي همسايه عراق، سازمان منطقه آزاد اروند مکاتباتي با وزارت امور خارجه و وزارت راه و ترابري داشته است که اميدواريم سفير جديد ايران در عراق نيز به اين مهم هر چه زودتر رسيدگي کند./206

شناسه خبری: 6644

آخرین اخبار

نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)
تقدیر مسرور از تشکیل کارگروه رفع موانع در کیش
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران