مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند مطرح کرد:

توجه به ابعاد اجتماعی در کنار ظرفیت‌های اقتصادی منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/65864
ساعت 16:57 يکشنبه 14 اسفند 1401
 مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: بنا داریم در دوره جدید به ابعاد اجتماعی توسعه منطقه در کنار توجه به ابعاد اقتصادی نیز، اهمیت ویژه بخشیده شود.

به گزارش فرینا، «علی زارعی» در آئین معارفه و آغاز به کار رسمی به عنوان رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، با تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت ولیعصر(عج)، بیان کرد: از اعتماد وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی جناب آقای دکتر خاندوزی و مشاور رئیس جمهور و دبیر محترم شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، جناب آقای دکتر عبدالملکی تشکر و قدردانی می‌کنم. 

زارعی افزود: به واسطه توفیق و فرصتی که در دولت انقلابی نصیب بنده شد، در یکی از مهمترین جایگاه‌های توسعه اقتصادی کشور، یعنی مناطق آزاد کشور و در یکی از راهبردی‌ترین این مناطق (منطقه آزاد اروند) مفتخر به سربازی و خدمت شدم.

وی، تصریح کرد: ظرفیت‌های صنعتی منطقه خوزستان از جمله صنایع نفت و گاز، کشاورزی، صنایع تبدیلی، صنایع دریایی به ویژه (گردشگری دریایی)، این استان را به نگینی کم‌نظیر برای رشد و توسعه کشور تبدیل کرده است. 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند ضمن تشکر از همه تلاش‌های صورت گرفته و تقدیر از همه مدیران و دست‌اندرکاران منطقه آزاد اروند، گفت: باید بپذیریم استان خوزستان و منطقه آزاد اروند با همه شایستگی، در جایگاه واقعی خود ننشته‌اند. 

زارعی ادامه داد: فلسفه تشکیل مناطق آزاد در کشور، این بود که بتوانیم با حذف بروکراسی‌های رایج دست و پا گیر و حتی ایجاد مشوق‌های انگیزشی، فرصت‌های جذب سرمایه‌گذاری را برای ایجاد جهش صنعتی و اقتصادی در مناطق فراهم آوریم. 

وی با بیان اینکه منطقه آزاد اروند، باید لوکوموتیو پیش‌ برنده ظرفیت‌های منطقه خوزستان باشد، یادآور شد: همجواری با کشورعراق و ظرفیت بسیار خوب استان بصره، همچنین وجود مرز راهبردی با کشور عراق، اهمیت توجه به این منطقه را دو چندان کرده است.

 رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، توجه به بهره‌برداری از فرصت‌های رشد اقتصادی شرکت‌های دانش بنیان در منطقه را یکی از سیاست‌های کلی این سازمان در مدیریت آینده برشمرد و گفت: باور ما بر این است که اگر ریل اقتصادی کشور از «اقتصاد سنتی و نفت پایه» به سمت «اقتصاد دانش پایه و صادرات محور» تغییر جهت ندهد، نه تنها از حیث اقتصادی دچار چالش خواهیم بود، بلکه از لحاظ امنیتی و سیاسی هم دچار تهدید خواهیم شد.

زارعی با اشاره به ابعاد اجتماعی منطقه آزاد اروند، گفت: در استانی با این همه منابع راهبردی و صنایع بالادستی مادر، شرمنده‌ایم که مردم در نقاط مختلف شهرستان‌های آبادان و خرمشهر، در وضعیت نامطلوبی زندگی می‌کنند. در استانی با این حجم از منابع، آمار آسیب‌های اجتماعی متأسفانه بالا است و این نرخ شایسته استان خوزستان نیست. 

وی، خاطرنشان کرد: بنا داریم در دوره جدید به ابعاد اجتماعی توسعه منطقه در کنار توجه به ابعاد اقتصادی توجه ویژه داشته باشیم. 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، ابراز امیدواری کرد که با همت و تلاش همه کارشناسان و مدیران منطقه آزاد اروند و به پشتوانه حمایت مقام عالی وزارت اقتصاد و دبیرخانه مناطق آزاد کشور، همچنین مدیران استانی و استاندار خوزستان، نماینده محترم ولی فقیه و سایر مدیران و مسئولان، در دوره پیش رو، دوره ای همراه با تحول، رشد و شکوفایی در منطقه رقم زده شود و گفت: از زحمات مهندس اسکندری کمال تشکر و قدردانی را داشته و برای ایشان آرزوی طول عمر با عزت، صحت و سلامت  را از خداوند منان مسألت دارم.

در این مراسم که با حضور «حجت الله عبدالملکی» مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد، از زحمات «محمدرضا اسکندری» در زمان تصدی مدیرعاملی منطقه آزاد اروند تجلیل و «علی زارعی» به‌عنوان رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان، معارفه شد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري