امکان جذب 4.1 ميليارد دلار سرمايه در منطقه ويژه خليج فارس

لینک کوتاه: freena.ir/detail/6427
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
سرپرست منطقه ويژه صنايع معدني و فلزي خليج فارس از امکان جذب بيش از4.1 ميليارد دلار سرمايه در بخش صنايع معدني اين منطقه خبر داد.

به گزارش بنا(bena) به نقل از روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، "مسعود هنديان گفت: اين ميزان سرمايه، جذب صنايعي همچون فولاد ،آلومينيوم ،‌ روي و نيز نيروگاه براي توليد برق در منطقه مي‌شود.

وي با بيان اينکه شرکت‌هاي خصوصي در بخش قابل توجهي از اين پروژه‌ها مشارکت دارند، افزود: طرح‌هايي نظير فولاد جنوب کاوه، فولاد صباي خليج فارس، گندله سازي مادکوش، روي بندرعباس و نيز پروژه‌هايي که به بهره‌برداري رسيده‌اند نظير کارخانه‌هاي ‌فولاد جنوب، هرمزآل و ‌آلومينيوم المهدي بخشي از پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري و توسعه اين منطقه به شمار مي‌آيند.

هنديان ادامه داد: اين طرح‌ها تنها 10 ميليون تن به ظرفيت توليد فولاد در کشور اضافه مي‌کنند ضمن اينکه راه‌اندازي پروژه‌هاي اين منطقه‌، در گام نخست به طور مستقيم بيش از 10هزار و 800 فرصت شغلي ايجاد خواهد کرد.

سرپرست منطقه ويژه صنايع معدني و فلزي خليج فارس همچنين درباره افزايش ظرفيت حمل و بارگيري در اسکله اين منطقه گفت: تا سال آينده ظرفيت تخليه و بارگيري مواد معدني و نفتي اسکله با رشد دو برابري از شش ميليون تن فعلي به 12 ميليون تن ارتقاء خواهد يافت.

هنديان در عين حال يادآورشد در سال 88 ميزان صادرات و درآمد منطقه ويژه به ترتيب با 36 و 24درصد رشد همراه بود به طوري که در سال گذشته بيش از پنج ميليون و 530 هزار تن مواد معدني و نفتي از اين منطقه به خارج کشور صادر شد.

شناسه خبری: 6427

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو