انعقاد تفاهم نامه همکاری میان سازمان منطقه آزاد اروند و دانشگاه فرهنگیان

لینک کوتاه: freena.ir/detail/60766
ساعت 10:41 چهارشنبه 6 اسفند 1399
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: در راستای اجرای سیاست های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و با هدف توسعه، تقویت فرهنگ و آموزش و به منظور بهره گیری بیشتر از امکانات و ظرفیت های اشخاص حقیقی و حقوقی، تفاهم نامه همکاری میان سازمان منطقه آزاد اروند و دانشگاه فرهنگیان، منعقد شد.

به گزارش فرینا، قدرت اله طمیمیان ضمن اعلام این خبر در خصوص موضوع این تفاهم نامه اظهار داشت: موضوع تفاهم نامه، مشارکت در راه اندازی و تکمیل زیر ساخت های مورد نیاز پردیس، مراکز آموزشی و خوابگاهی دخترانه و پسرانه دانشگاه فرهنگیان در محدوده منطقه آزاد اروند و همکاری در توسعه علمی، آموزشی، پژوهشی و مهارتی در حوزه منابع انسانی خواهد بود.

وی مدت اجرای این تفاهم نامه از زمان امضاء و مبادله را 3 سال تمام عنوان کرد و افزود: هر کدام از دو طرف می توانند پیش از انقضای مدت اعتبار تفاهم نامه، تقاضای تمدید آن را مطرح کنند. بدیهی است در صورت توافق مجدد دو طرف، مفاد فعلی و تغییرات و اصلاحات بعدی قابل تمدید و اجرا خواهند بود.

طمیمیان در خصوص میزان مشارکت سازمان منطقه آزاد اروند توضیح داد و گفت: سازمان متعهد به مشارکت مالی در تأمین فضا و راه اندازی و ایجاد زیرساخت های لازم به منظور ایجاد پردیس و مراکز آموزشی و خوابگاهی دخترانه و پسرانه دانشگاه فرهنگیان اروند پس از طی تشریفات قانونی، با تأمین و تخصیص اعتبارات سهم خود به نسبت 70 درصد از کل موضوع است.

او در ادامه سخنانش افزود: سازمان موافقت دارد، هزینه های لازم جهت برگزاری دوره های ارتقاء آموزشی و مهارتی معلمین و دانشجو معلمان منطقه (به جزء دوره های ماده28 اساسنامه دانشگاه) را تأمین کند. همچنین مشارکت مالی در برگزاری مشترک همایش ها، کارگاه ها، وبینارها، نمایشگاه ها، ویژه برنامه های علمی، فرهنگی، اجتماعی مشترک جهت استفاده عموم با هدف ارتقاء سطح فرهنگ، دانش شهروندی و مهارت های زندگی با رعایت ضوابط و مقررات مربوط را در دستور کار خویش قرار دهد.

قدرت اله طمیمیان تعهدات دانشگاه فرهنگیان را نیز مهم ارزیابی کرد و اذعان داشت: دانشگاه متعهد می گردد سهم خود را از مشارکت مالی تأمین فضا، راه اندازی و ایجاد زیر ساخت های لازم به منظور ایجاد پردیس و مرکز دخترانه و پسرانه دانشگاه فرهنگیان اروند را با تأمین و تخصیص اعتبارات به نسبت 30 درصد از کل موضوع، پس از اخذ مجوز از مراجع مربوطه از جکله شورای گسترش وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و طی تشریفات قانونی اقدام لازم را بعمل آورد.

وی اظهار داشت: همچنین دانشگاه تعهد دارد با همکاری سازمان و بر اساس ماده 27 قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی و ماده 65 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، راه اندازی رشته های مورد نیاز آموزش و پرورش منطقه اروند و همچنین جذب دانشجوی کارشناسی پیوسته و دوره های مهارت آموزی ماده 28 اساسنامه دانشگاه و نیز تأسیس مراکز آموزشی دخترانه و پسرانه اروند را پس از طی تشریفات قانونی و اخذ مجوز های لازم پیگیری و اقدام نماید.

قدرت اله طمیمیان از بعضی موافقت های دانشگاه فرهنگیان نیز سخن به میان آورد و خاطرنشان کرد: دانشگاه موافقت دارد همکاری آموزشی و پژوهشی لازم برای ارتقاء دانش، مهارت و بینش شهروندان و ارتقاء نقش نظام تعلیم و تربیت عمومی و خانواده و اعتلای فرهنگ عمومی و با تأکید بر حقوق و مسئولیت های اجتماعی مهارت های زندگی را در چهارچوب ضوابط و مقررات مربوط با سازمان بعمل آورد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند همچنین از موافقت مشارکت مالی در برگزاری همایش ها، کارگاه ها، وبینارها، نمایشگاه ها، ویژه برنامه های علمی، فرهنگی، اجتماعی مشترک جهت استفاده عموم، ارتقاء سطح فرهنگ، دانش شهروندی و مهارت های زندگی توسط دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان موافقت دارد با همکاری سازمان و اداره کل آموزش و پرورش (شهرستان های آبادان و خرمشهر) دوره های ارتقاء دانش و مهارت معلمان منطقه را برگزار نماید.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري