با حضور وزیر اقتصاد:

نخستین جلسه هیات امنای صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/59171
ساعت 11:58 دوشنبه 6 بهمن 1399
وزیر امور اقتصادی و دارایی طی سخنانی در نخستین جلسه هیات امنای صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی، با اشاره به پیگیری های دو دهه ای دولت های مختلف برای راه اندازی این صندوق، امروز را یکی از روز های بیاد ماندنی برای صنعت بیمه خواند که موجب اطمینان خاطر شهروندان در مقابل این گونه حوادث خواهد شد.

به گزارش فرینا به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، فرهاد دژپسند طی سخنانی در این جلسه که امروز در محل وزارت اقتصاد برگزار شد، هدف از تشکیل این صندوق را، جبران بخشی از خسارت های مالی ناشی از حوادث طبیعی از جمله زلزله، سیل، طوفان، صاعقه و سرمازدگی آسیب دیدگان این گونه حوادث طبیعی ذکر کرد.
دژپسند گفت: تقریبا حدود دو دهه بود که دولت ها پیگیر تشکیل این صندوق بوده اند، و به امید خدا از امروز این هدف تامین می شود.
وی یادآور شد: با توجه به قرار گرفتن کشورمان بر روی نوار بحران های طبیعی از جمله سیل و زلزله و سایر حوادث طبیعی، تشکیل این صندوق از نیاز های جدی اقتصاد کشور بود.
وزیر اقتصاد عنوان کرد: ایجاد صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی منجر به ایجاد اطمینان خاطر و آسودگی شهروندان و ساکنین مناطق مختلف کشور که در معرض حوادث طبیعی هستند خواهد شد.
دژپسند با بیان اینکه، تمام فعالان صنعت بیمه و فعالان حوزه مدیریت بحران می دانند، وقتی یک بحران و حادثه در کشور حادث می شود، فشار زیادی به بودجه عمومی وارد می آید، تصریح کرد: این صندوق می تواند عامل نجات بودجه دولت باشد.
وی یادآور شد، در حال حاضر نیز دولت هزینه های زیادی برای مقابله با بحران ها انجام میدهد اما این فشار زیادی به بودجه های عمومی وارد می کند.
وزیراقتصاد گفت: صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی رویه ای پایدار و تثبیت شده دارد و با راه اندازی آن هم به دولت کمک می شود و هم در صورت بروز حادثه، به صاحبان واحد های مسکونی برای جبران خسارات خود، اطمینان خاطر میدهد.
دژپسند گفت: در حادثه سیل ابتدای سال 1398 نیز شاهد بودیم، جبران خسارات برای استان هایی که منازل و محصولات کشاورزی آنها بیمه شده بود، بطور متمایزی، بار کمتری بر دوش دولت گذاشت، زیرا بیمه ها متکفل پرداخت خسارت به آسیب دیدگان بودند.
وزیر اقتصاد تصریح کرد: باید توجه داشت، عضویت در این صندوق، بر خلاف سایر بیمه ها اختیاری نبوده و اجباری است که این تاثیر گذاری آن را بیشتر می کند.
وی گفت: ساختار قانون تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی بگونه ای است که عمده دستگاه های مرتبط اعم از وزارت کشور، مسکن و شهر سازی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان برنامه و بودجه کشور و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، بانک مرکزی جمهوری اسلامی را، درگیر و وارد ماجرا کرده است.
وزیر اقتصاد افزود: جامعیت ترکیب هیات امنای صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی حاکی از اراده دولت و مجلس است که می خواهد این اتفاق به سرعت شکل بگیرد.
دژپسند گفت: این صندوق خوشبختانه، به شکلی هدفمند، افراد تحت پوشش نهاد های حمایتی، را مشمول حمایت های خود می کند.
وی با اشاره به شکل گیری سریع، تایید اساسنامه و تعیین مدیرعامل صندوق در نخستین جلسه هیات امنا افزود: امروز در مورد چگونگی تامین مالی صندوق نیز بحث شد و قرار شد نماینده سازمان برنامه و بودجه با کمک اعضاء؛ این موضوع را پیگیری کنند.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه امروز آرزوی دیرینه صنعت بیمه برای تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی محقق شد، اظهار داشت: مقرر شده است، هیات امنا بطور فوق العاده، ظرف یکماه آینده، همه کارهای مربوط به صندوق را پیگیری کنند.
دژپسند با اشاره به انتخاب مدیر عامل صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی در جلسه امروز با رای قاطع بخش اعظم هیات امنا، این اتفاق را نشانه عزم جدی دولت برای تحقق اهداف تاسیس صندوق عنوان کرد.
گفتنی است، در این نشست اعضای هیات امنای صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی، به اتفاق آراء رضا کاظمی تکلیمی را به عنوان مدیر عامل این صندوق انتخاب کردند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري