مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) گفت: تعداد ایستگاههای تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی(ره) به منظور استفاده بیشتر از حمل و نقلی ریلی در جابجایی کالا، افزایش یافت.
به گزارش فرینا، عادل دریس افزود: به منظور بهرهگیری بیشتر از توان حمل و نقل ریلی ضمن واگذاری یک باب انبار به بخش خصوصی، توان تخلیه و بارگیری ریلی غلات در مجتمع بندری امام خمینی(ره) نیز افزایش یافت.
دریس با تاکید بر لزوم توسعه حمل و نقل چند ریلی با هدف کاهش قیمت تمام شده حمل کالا گفت: سعی می کنیم شرایط لازم برای فعالیت بخش خصوصی در زمینه حمل و نقل ریلی را فراهم کنیم تا از این طریق به افزایش سهم حمل و نقل ریلی کمک کنیم.
وی افزود: مجتمع بندری امام خمینی(ره) با برخورداری از 120 کیلومتر راهآهن داخلی از مهم ترین بنادر ریل پایه کشور و پیشگام در حمل و نقل ریلی است که طی سال گذشته توانسته بیش از سه میلیون تن کالا از طریق بارگیری تعداد 53 هزار واگن به نقاط مختلف شبکه گسترده ریلی کشور ارسال کند.
مجتمع بندری امام خمینی (ره) یکی از بنادر مهم کشور است که در جنوب استان خوزستان واقع است. این بندر با 38 اسکله فعال به طول هفت کیلومتر بزرگترین بندر فعال ایران است. اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در بندر امام خمینی (ره) مستقر است.
بندرامام خمینی (ره) اکنون به عنوان یکی از مهم ترین قطبهای حمل و نقل منطقه ای به ایفای نقش می پردازد؛ این بندر در سال 1390 پس از تغییر رژیم حقوقی خود از یک بندر عادی به منطقه ویژه اقتصادی و الحاق زمین های مجاور، هم اکنون با 11 هزار هکتار مساحت، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور محسوب میشود.