اجرای دو مگاپروژه توسعه‌ای در منطقه ویژه اقتصادی بندرشهید رجایی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/58075
ساعت 17:00 يکشنبه 11 آبان 1399
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهیدرجایی گفت: فاز سوم توسعه بندر شهید رجایی و احداث سه پست اسکله نفتی در این بندر، دو مگاپروژه توسعه‌ای است که جهشی عظیم در بزرگ‌ترین بندر تجاری ایران خلق می‌کند.

به گزارش فرینا به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، علیرضا محمدی کرجی ران اظهار کرد: علیرغم مشکلات و موانع متاثر از اپیدمی ویروس کرونا و تحریم‌های ظالمانه بر علیه کشورمان، کلیه پروژه‌ها با همت والای بخش خصوصی، هم افزایی و هماهنگی مجموعه‌های مرتبط و حمایت‌های مسئولین استانی،کشوری و سازمان مرکزی در حال انجام و از روند مطلوبی برخوردار است.
محمدی کرجی ران ادامه داد: برخی از این پروژه‌ها در حوزه‌های عمرانی و زیرساختی به منظور ارتقاء و تقویت توانمندی بنادر برای شناورهای خاص، بسته به نیاز و جغرافیای هر منطقه در استان درحال انجام است و بخش دیگر نیز در راستای تقویت بخش تجارت، گردشکری و جذب گردشگر دریایی با هدف رونق معیشت ساحل نشینان در جزایر و مناطق مختلف استان برنامه ریزی شده است.
وی افزود: فاز سوم طرح توسعه بندر شهیدرجایی و سه پست اسکله نفتی، دو مگا پروژه توسعه ای در بزرگترین بندر تجاری کشور (بندر شهید رجایی) به شمار می‌آید که در قالب پروژه‌های سال جهش تولید برای سازمان بنادر و دریانوردی تعریف شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهیدرجایی ادامه داد: این دو پروژه چه به لحاظ طراحی و چه از منظر اجرا و ساخت از پیچیدگی‌های خاص و مهندسی منحصر به فردی برخوردار است و بر اساس پیش بینی‌ها مقرر شده بخشی‌هایی از این دو پروژه مهم بندر سازی تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
محمدی کرجی ران یکی دیگر از پروژه‌های توسعه ای در حوزه بندرسازی را بندرگاه چند منظوره خمیر عنوان کرد و گفت: این پروژه بندر سازی با هدف ایجاد کانون مهم برای صادرات مواد معدنی و افزایش راندمان تجارت محلی و منطقه ای احداث شده و این اقدام مهم سازمان بنادر و دریانوردی در جهت گسترش تجارت دریایی در شهر تاریخی و تالابی بندر خمیر و ایجاد بستر مناسب جهت سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال برای ساحل نشینان منطقه بوده است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی، الحاق 2700هکتار اراضی پسکرانه بندرشهیدرجایی را بعنوان اقدامی مهم توسعه ای قلمداد نمود و گفت: تاکنون بخشی از این اراضی اقدامات تملکی آن به انجام رسیده و بخش‌های دیگر نیز در حال پیگیری است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري