مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهیدرجایی اعلام كرد:

ارتقاء ظرفیت ریلی بندر شهید رجایی با بازسازی خط داخلی ۴ بندر در دولت تدبیر و امید

لینک کوتاه: freena.ir/detail/57308
ساعت 12:36 سه شنبه 28 مرداد 1399
مدیر كل بنادر و دریانوردی هرمزگان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهیدرجایی بابیان اینكه در راستای توسعه حمل و نقل ریلی و تقویت فعالیت های مبتنی بر ریل ـ بندر خط ۴ بندر شهید رجایی نوسازی هم اكنون مراحل نهایی خود را طی می‌کند، از افتتاح این خط همزمان با هفته دولت در سال جاری خبر داد .

به گزارش فرینا، علیرضا محمدی کرجی‌ران، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به تدوین برنامه های نظامند جهت انجام تعمیرات ادواری با هدف پیشگیری  و جلوگیری از آسیب به خطوط ریلی بندر شهید رجایی اظهار داشت: تعمیرات و نوسازی سازه‌ای و ملحقات ریل و سوزن در این بندر به شكل مداوم و بر اساس یك برنامه زمانبندی در حال انجام است.

محمدی کرجی ران گفت: در خطوط  ۴و ۵ ریلی بخش نوسازی، اجرای اسلب‌های درجا و اجرای تراورس‌های مشبک دی بلوک، اجرای کانال‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی در محل سوزن‌ها، اجرای استاپرها، رنگ آمیزی و اجرای زینک ریچ تمام ریل و سوزن‌ها جهت جلوگیری از پوسیدگی به انجام رسیده است.

وی با بیان اینكه مبلغی بالغ بر۳۴۰ میلیارد ریال برای باز سازی و نوسازی خطوط ۴و۵ ریلی بندر شهید رجایی هزینه شده است، مدت زمان اجرای این پروژه را ۲۰ ماه اعلام کرد و افزود: در زمان اجرای پروژه ۴۰ نفر و پس از بهره برداری ۱۵ نفر مشغول خواهند شد .

مدیر كل بنادر و دریانوردی هرمزگان ادامه داد: خط ۴ در حال طی کردن مراحل پایانی است و با برنامه ریزی های انجام گرفته در دولت تدبیر و امید این خط در هفته دولت سال جاری به بهره برداری می رسد. در این زمینه خط ۵ نیز از پیشرفت ۹۴ درصدی برخوردار است .

همجواری خط چهار با انبارهای كالای اساسی و تسریع در روند جابه‌جایی

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهیدرجایی با بیان اینكه بدلیل همجواری این خط با انبار های ۱۰ الی۱۳ بندر كه محل ذخیره‌سازی و نگهداری كالاهای اساسی است، روند ترخیص کالاها شتاب بیشتری خواهد گرفت، اظهار داشت: وسعت مناسب خطوط، اتصال به شبکه سراسری ریلی و قرار گرفتن در رهگذر شمال ـ جنوب كه خود مسیری مطمئن برای ترانزیت دریایی ـ ریلی کالا به کشورهای همسایه است را می‌توان مهمترین مزایا ودستاوردهای حاصل از افتتاح این خطوط قلمداد كرد.

محمدی كرجی ران به نوآوری طراحی مهندسین داخلی در فرآیند اجرای این پروژه نیز اشاره ای داشت و گفت: انجام این پروژه با یك ابداع و نوآوری در طراحی همراه بود و آن اجرای خط اسلب ترک که در قسمت همسطح بجای ریل قاشقی از ریل E۱ ۶۰ استفاده شده و با این اقدام نوآورانه فقدان تامین تجهیزات متاثر از تحریم ها دراین بخش مرتفع شد.

وی در پایان گفت: بندر شهید رجایی با برخورداری از ۵۸ كیلومتر خطوط ریلی داخلی ظرفیت جابجایی سالانه بیش از ۲۰ میلیون تن انواع كالاهای وارداتی، صادراتی و ترانزیتی را دارا است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري