عبدالرحیمی:

گسترش واحدهای تولیدی موجود مهمترین گزینه توسعه منطقه آزاد ماکو است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/56717
ساعت 10:45 چهارشنبه 4 تير 1399
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: گسترش واحدهای تولیدی موجود، مهمترین گزینه پیش روی توسعه این منطقه است و باید در این راستا، با همه توان از ظرفیت بانکی استفاده کرد.

به گزارش فرینا، محمدرضا عبدالرحیمی در نشست با فعالان اقتصادی منطقه آزاد ماکو که با حضور مدیر شعب بانک تجارت در آذربایجان‌غربی برگزار شد، افزود: همکاری و مشارکت نظام پولی و بانک‌ها در منطقه آزاد ماکو یکی از اساسی‌ترین نیازهای توسعه منطقه است و همکاری متقابل با بانک‌ها موجب تقویت و رونق کسب و کار می‌شود.

عبدالرحیمی با بیان اینکه فعالان اقتصادی در منطقه آزاد ماکو تحقق جهش تولید را مستلزم رفع برخی از موانع از جمله تامین سرمایه در گردش از سوی بانک‌ها می‌دانند، تاکید کرد: کاهش هزینه‌های تامین مالی صنایع و کمک به تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و خدماتی به عنوان عنصر مزیت آور برای صنایع داخلی است.

وی اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد نیز زمینه فعالیت برای بازار پول و بازار سرمایه در سطح منطقه آزاد ماکو را بیش از پیش تسهیل کرده و امید است با فعال شدن همه بانک‌ها، این منطقه شاهد توسعه واحدهای تولیدی موجود و افزایش سرمایه‌گذاری‌های بخش‌های مختلف صنعت، معدن کشاورزی و خدمات در سطح منطقه باشیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو اضافه کرد: این منطقه در بخش معدن نیازمند سرمایه گذاری های جدید با توجه به ظرفیت های صنایع معدنی موجود است و به زودی یک سرمایه گذار بخش خصوصی با تامین مالی بانک ملی در این منطقه آغاز فعالیت می‌کند.

مدیر شعب بانک تجارت در آذربایجان غربی نیز در خصوص چگونگی اعطای تسهیلات ریالی برای شرکت‌ها و واحدهای فعال اظهار داشت:‌ تسهیلات ۱۲ تا ۱۸ درصدی به هر شرکت فعال در منطقه آزاد ماکو پرداخت می‌شود.

کمال عبدلی با بیان اینکه برای کارکنان واحدهای فعال تسهیلات کارت اعتباری ۳۰۰ میلیون ریالی صادر می‌شود، اضافه کرد: درخواست‌کنندگان کارت اعتباری باید برگشتی و معوقات تسهیلات نداشته باشند و ‌به تمامی کارکنان واحدهای تولیدی حتی اگر مشتری بانک تجارت نیز نباشند، این کارت اعتباری در اسرع وقت اعطا می‌شود.

عبدلی به اعمال انعطاف‌های قانونی و کاهش بروکراسی‌های اداری برای رفع مشکلات مالی واحدهای تولیدی این شعب بانک اشاره کرد و گفت: حواله های ارزی نیز در صرافی بانک تجارت به اکثر نقاط جهان، به ارزهای محلی و برخی ارزهای منطقه ای انجام می‌شود.

در این دیدار همچنین فعالان اقتصادی مسائل و مشکلات واحدهای خود را مطرح کردند.

۱۱۰ واحد تولیدی فعال در سطح منطقه آزاد ماکو وجود دارد که در زمینه های مختلف فعالیت دارند.

مساحت منطقه آزاد ماکو حدود پنج هزار کیلومتر مربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، حدود ۲۰۰ هزار نفر است.

منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای ۱۴۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری‌ آذربایجان و ۱۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري