لینک کوتاه: freena.ir/detail/55904
ساعت 10:48
يکشنبه 17 فروردين 1399
فرمانده ارشد شرایط اضطرار منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اعلام کرد: طبق دستور وزیر نفت و در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مستقر در پارس جنوبی، تاکنون نزدیک به ۳۰۰ میلیارد ریال برای مقابله با بیماری کرونا در استان بوشهر به صورت نقدی و غیرنقدی هزینه شده است .
به گزارش فرینا، پیروز موسوی افزود: از این رقم، اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال به صورت نقدی از سوی شرکت های پتروشیمی مستقر در پارس جنوبی برای تامین تجهیزات پزشکی، درمانی و بهداشتی به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اختصاص یافته است.
موسوی گفت: همچنین ۲۰۰ میلیارد ریال کمک های غیرنقدی در قالب تهیه اقلام بهداشتی و پزشکی به منظور استقاده در اماکن و تاسیسات نفتی و همچنین برای کمک به شهرستان های همجوار با صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در استان بوشهر برای برخورداری شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستان ها اختصاص یافته است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: با هدف مشارکت در ضدعفونی و گندزدایی محیط زندگی مردم شریف و ساکنان عزیز شهرها و روستاهای پیرامون تاسیسات صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نیز، بر اساس دستور وزیر نفت در قالب انجام مسئولیت های اجتماعی، حدود ۵۰ شهر و روستای استان ضدعفونی و گندزدایی شد.
موسوی گفت: این درحالی است که تاکید صنعت نفت همزمان با انجام عملیات ضدعفونی اماکن عملیاتی در پالایشگاه ها، کمپ ها، رستوران ها و مراکز اجتماع کارکنان، توزیع اقلام بهداشتی و عملیات گندزدایی و ضدعفونی برای همسایگان و ساکنان محیط های پیرامونی اهمیت ویژه ای برای صنعت نفت داشت که خوشبختانه با همکاری فرمانداری و شوراهای شهر و روستا این مهم انجام شد و البته ادامه دار خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به اقدام های کنترلی در سطح منطقه با توجه به حضور بیشترین حجم نیروی کار در این منطقه از کشور و همچنین استقرار صنایع متعدد و همجواری با مردم شریف شهرها و روستاهای اطراف پارس جنوبی گفت: صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تاکنون در مبارزه با ویروس کرونا و سلامت کارکنان و جامعه محلی با هدف کمک به سلامت جامعه محلی و استمرار تولید پایدار در سطح منطقه ویژه پارس تاکنون برنامه های متعددی برنامه ریزی و اجرا کرده اند.
فرمانده ارشد شرایط اضطرار منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به ابلاغیه وزیر نفت درباره برنامه های مبارزه با ویروس کرونا در مناطق تابعه تصریح کرد: با ابلاغیه وزیر نفت، نشست های متعدد برگزار و مسائل و مشکلات موجود مستمر و روزانه رصد و بررسی می شود.
موسوی با اشاره به تهیه زیرساخت های لازم در صورت بروز شرایط اضطرار گفت: نقاهتگاه ها و تخت های قرنطینه مطابق ابلاغیه وزیر نفت برای استفاده جامعه محلی و کارکنان فراهم شده که خدای ناکرده در صورت بروز مشکل از آنها استفاده خواهد شد.
وی افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته درباره کاهش حضور نفرات و همچنین تعطیلی موقت کارگاه ها و پروژه های اجرایی ما در این منطقه طی یک ماه گذشته شاهد کاهش ۲۰ هزار نفری نیرو بودیم که این اتفاق به سلامت بیشتر کارکنان صنعت و جامعه محلی کمک کرده است.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس کاهش پروازهای ورودی و خروجی از طریق فرودگاه بین المللی خلیج فارس و ممانعت از حضور کارکنان ساکن در استان های پرخطر را از دیگر برنامه های اجرا شده در سطح منطقه برشمرد و گفت: در باره آمار ورودی و خروجی مسافر در فرودگاه عسلویه ما در یک ماهه اخیر در مقایسه با همین مدت در سال قبل با کاهش ۷۵ درصدی مسافر روبه رو بوده ایم.