معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: میزان صادرات محصولات تولیدی منطقه آزاد اروند درسال گذشته، بیش از 220 میلیون دلار بوده است.
به گزارش فرینا؛ سیدعلی موسوی با حضور در سیمای مرکز آبادان و برنامه «نوروز اروند» ضمن تأکید بر اتخاذ تدابیر لازم جهت عینیت بخشیدن به فرمایش مقام معظم رهبری در راستای نام گذاری سال جهش تولید، گفت: سال گذشته ۱۲ راهبرد را برای رونق تولید مشخص نمودیم که ماحصل آن فعال شدن ۱۰ واحد راکد تولیدی بود که توانست جمع واحدهای فعال تولیدی منطقه را به عدد ۱۸۰برساند.
موسوی خاطرنشان کرد: امسال نیز که به فرمایش مقام معظم رهبری سال جهش تولید نام گذاری شد؛ هم زمان با اولین روز اداری طی نشستی با صاحب نظران، روسای کارخانجات، کارشناسان و مدیران متخصص ۲۰ راهبرد را برای جهش تولید تعیین کردیم و امیدواریم با اجرای این ۲۰ راهبرد نسبت به سال گذشته که رونق تولید بود، وضعیت صنعت در منطقه آزاد اروند بهتر شود.
وی با بیان اینکه امروز وضعیت مطلوبی در بخش صنعت داریم، اظهار داشت: مصداق این حرف را در این روزهای کرونا زده که کل کشور درگیرش است می توان دید ؛ ما تنها منطقه ای هستیم که مواد ضدعفونی کننده، الکل، ماسک و مواد شوینده مورد نیازمان را در خود منطقه تولید کرده و علاوه بر رفع نیاز شهرستان های آبادان، خرمشهر، شادگان و دیگر نقاط استان؛ سایرمناطق آزاد دیگر را نیز تغذیه می کنیم.
معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند شروع سال ۱۳۹۹ را هرچند ناخوشایند خواند اما ابراز امیدواری کرد که دیگر ایام سال نیکو باشد چرا که برنامه های خوبی برای جهش تولید در نظر دارند.
موسوی با اشاره به چند مورد از شاخص های ۲۰ راهبرد منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: از جمله راهبردهای مهمی که در برنامه هایمان داریم؛ تقویت صنایع دانش بنیان و هایتک، تشکیل کارگروه جهش تولید جهت تسهیل در تولید با هماهنگی اتاق های بازرگانی و اتاق های اصناف، ارتباط با دانشگاه و دانشجویان مرکز نوآوری برای پیدا کردن ایده های خوب و تحقق جهش تولید، خواهد بود.
وی تشکیل میزهای صنعت، کارگروه احیای شیلات و کشاورزی با توجه به پتانسیلی که در منطقه وجود دارد از دیگر اقدامات این معاونت در سال جهش تولید عنوان کرد و گفت: یکی از برنامه های مهم این است واحدهای تولیدی که پیشرفت فیزیکی شان بالای ۴۰ درصد است را شناسایی و با استفاده از منابع داخلی، استانی و ملی از آنها حمایت کرده که تا پایان سال ۹۹به بهره برداری برسند و شاهد اشتغال و جهش تولید در منطقه باشیم.
معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند خاطرنشان کرد: سال گذشته برنامه هایی را تدوین نمودیم تا بتوانیم جذب ۲هزار میلیارد سرمایه گذاری را داشته باشیم و خوشبختانه طی آماری که تا پایان اسفند ماه سال گذشته به دست آوردیم، ۲هزار و پانزده میلیارد تومان جذب سرمایه گذاری داخلی داشتیه ایم.
موسوی افزود: برای جذب دو سرمایه گذار خارجی نیز برنامه ریزی کرده بودیم که توانستیم هر دو را جذب و شاهد فعالیت شان در بخش شیمیایی و صنایع هایتک باشیم.
وی در توضیح برنامه های این معاونت در بخش صادرات طی سال گذشته، گفت: در صادرات برنامه داشتیم که در بخش فولاد، شیلات و مواد شیمیایی جزو قطب های صادراتی شویم که خوشبختانه توانستیم تنها در بخش فولاد۳۰ میلیون دلار صادرات داشتیم باشیم.
معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند ادامه داد: سال گذشته همچنین در بخش مواد شیمیایی ۷۰ میلیون دلار ، در بخش شیلات بالای۷۵ میلیون دلار و مجموعا بیش از ۲۲۰ میلیون دلار تولیدات منطقه خودمان را صادر نمودیم و علاوه بر آن توانستیم یک میلیارد دلار هم تولیدات سرزمین اصلی را از طریق منطقه آزاد اروند صادر کنیم.
موسوی با اشاره به این موضوع که رویکردمان اینگونه بوده که علاوه بر واردات مایحتاج مردم از خارج کشور و سایر استان ها، در خود منطقه نیز تولیداتی جهت چرخش اقتصاد و ایجاد اشتغال داشته باشیم، یاد آور شد: همواره رویکرد ما بر این بود که مایحتاج عمومی مردم را علاوه بر اینکه از استان و خارج از استان تأمین می کنیم؛ خودمان نیز تولیداتی داشته باشیم. برای نمونه در حال حاضر برنج و چای را در منطقه فرآوری و بسته بندی می کنیم، روغن کشی ورامین را نیز در منطقه داریم که به صورت فله تولید می شود و کشتارگاه صنعتی که می تواند گوشت مورد نیاز مردم منطقه را تأمین کند.
وی با تأکید براینکه در حال حاضر و با وجود شیوع ویروس کرنا و قرنطینه شدن شهرستان های منطقه هیچ کمبودی در اقلام اساسی و مورد نیاز مردم وجود ندارد، اظهار نمود: این تضمین را به مردم می دهیم که کمبود هیچ کالایی را در منطقه نخواهیم داشت و با تدابیری که اندیشیده شد فروشگاه های زنجیره ای نیز مجددا بازگشایی شدند؛ هر چند توصیه می شود با توجه به اینکه ازدحام در فروشگاه ها برای سلامتی مردم مضر است، تا آنجایی که می شود مایحتاج خود را از مغازه های محلی خریداری کنید و کم تر در فروشگاه هایی که ازدحام جمعیت در آن است حضور پیدا کنید تا به یاری خدا دست در دست هم این ویروس را شکست دهیم و بتوانیم در ادامه روزهای سال، ایام خوبی داشته باشیم.