در نخستین گردهمایی قایقرانی بادبانی خلیج فارس در قشم عنوان شد؛

قایقرانی بادبانی فصلی جدید در توسعه گردشگری ورزشی جنوب کشور

لینک کوتاه: freena.ir/detail/55234
ساعت 14:31 دوشنبه 14 بهمن 1398
سرپرست اداره ورزش و جوانان سازمان منطقه آزاد قشم، در نخستین گردهمایی قایقرانی بادبانی خلیج فارس در قشم گفت: قایقرانی بادبانی، می تواند آغازگر تحولی جدید در توسعه گردشگری ورزشی جنوب کشور، به ویژه منطقه آزاد قشم باشد.

به گزارش فرینا، جلیل حقگویان بیان داشت: از زمان تفویض اختیارات ورزشی صورت گرفته به سازمان منطقه آزاد قشم، تلاش ما  گسترش ورزش جزیره با تمرکز بر قابلیت های این منطقه است.

حقگویان افزود: قشم پتانسیل توسعه ورزش‌های آبی و دریایی را دارد و باتوجه به برخورداری از پهنه ساحلی و ماسه ای وسیع می تواند در رشته قایقرانی بادبانی ضمن تیم سازی و حضور در مسابقات ملی و بین المللی، پذیرای جشنواره ها و مسابقات خارجی باشد.

 به گفته وی، برگزاری چنین گردهمایی هایی با حضور روسای هیات ها و کمیته های رشته های مختلف ورزش قایقرانی از استان های جنوبی، اعتماد به نفس و توانمندی اعضای خانواده قایقرانی را بالا برده به کشف استعدادهای ورزشی نوجوانان و جوانان جنوبی کمک می کند.

سرپرست اداره ورزش و جوانان سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: قشم ظرفیت میزبانی برنامه های ملی و بین المللی در حوزه ورزش های آبی و دریایی را دارد و باید ورزش خود را متناسب با جغرافیا و توانمندی های منطقه، توسعه دهد.

در این گردهمایی که با حضور روسای هیات های قایقرانی بوشهر، بندر لنگه، بندرعباس، کیش و قشم برگزار شد، عزیز سمایی، رییس هیات قایقرانی سازمان منطقه آزاد قشم ضمن تشکر از حمیدرضا مومنی، مدیرعامل این سازمان گفت: این گردهمایی نخستین برنامه ای است که در کشور به صورت تخصصی به رشته بادبانی پرداخته و میزبانی آن را مدیون تدبیر و نگرش جامع مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در حوزه توسعه ورزش های دریایی هستیم.

وی ادامه داد: میزبانی اردوی تیم ملی قایقرانی کشور برای سومین بار، در حالی که تنها سه ماه از آغاز فعالیت هیات قایقرانی منطقه آزاد قشم می گذرد، بیانگر نگاه ویژه مهندس مومنی به این رشته ورزشی است که می تواند به رشد و توسعه این رشته در جزیره قشم کمک کند.

حمید شمالی، مسئول انجمن کایت بردینگ جمهوری اسلامی ایران،  نیز ضمن ارایه تاریخچه ای از شکل گیری قایقرانی بادبانی در کشور اظهار کرد: قایقرانی به شیوه بادبانی در کشور ما و در خلیج فارس با توجه به تاریخ مکتوب بر جای مانده از گذشتگان، سه هزار و ۵۰۰ سال قدمت دارد و احیا این ورزش در جنوب کشور نه تنها تاریخ گذشتگان را حفظ می کند که موجبات توسعه و جذب گردشگری ورزشی در این مناطق خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد که این گردهمایی دانش علمی مناسبی به شرکت کنندگان در زمینه انواع رشته های قایقرانی بادبانی ارایه دهد و افزود: قایقرانی بادبانی یکی از رشته های المپیکی با سهمیه ۳۰ مدال است و نسبت به ورزش های خاکی با تنها ۳ سهمیه مدالی، می تواند یکی از مدال آور ترین رشته ها برای کشور و فرزندان این آب و خاک باشد.

شمالی ضمن قدردانی از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و مدیریت ورزش و جوانان این سازمان در برپایی چنین گردهمایی ورزشی گفت: این رشته بزرگترین فدراسیون جهان از لحاظ تعداد رشته‌ها با ۱۱۱ کلاس است و با توجه به دید مثبت منطقه آزاد قشم و ظرفیت سواحل  این منطقه، می تواند رشد خوبی داشته باشد.

به گفته وی، مناطق آزاد پتانسیل خوبی برای  توسعه بادبانی در خلیج فارس دارند و جزیره قشم به لحاظ قرار گرفتن در کریدور اصلی باد خلیج فارس، برخورداری از سواحل مناسب برای آموزش و تمرینات بادبانی در سطح جهانی، مرکز ورزش و تفریحات دریایی کشور بودن، همچنین به عنوان یک منطقه آزاد تجاری و داشتن زیرساخت های گردشگری، قابلیت برگزاری دوره های آموزشی و مسابقات در سطح ملی را دارد.

نخستین گردهمایی قایقرانی بادبانی خلیج فارس با پرداختن به عملکرد هیات های قایقرانی بوشهر، بندر لنگه، بندرعباس، کیش و قشم و برگزاری ۴ پنل آموزشی روز پنج شنبه ۱۰ بهمن ماه در سالن مرکز بین المللی رشد قشم به کار خود پایان داد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري