در مراسمی با حضور مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش، از مصطفی خانزادی به مناسبت نائل شدن به درجه "استاد تمام" تجلیل و قدر دانی شد.
به گزارش فرینا، در این مراسم غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک هفته پژوهش گفت: ویژگی های اخلاقی و خصوصیات برجسته پروفسور خانزادی برای همه ما آشکار است و نائل شدن به این درجه علمی وظیفه و مسئولیت وی را در قبال سازمان منطقه آزاد کیش و دانشگاه علم و صنعت در این شرایط خاص و ویژه کشور سنگین تر می کند.
غلامحسین مظفری با اشاره به دانشگاهی بودن ترکیب تیم اجرایی این سازمان افزود: در کنار زحمات بی دریغ متولیان حوزه علم در کشورکه کیش را به جزیره دانشگاهی تبدیل کردند، سازمان منطقه آزاد کیش نیز برای فراهم کردن زیرساخت ها تلاش می کند.
مظفری گفت: ما در این نهاد حاکمیتی می کوشیم تا از فرصت هایی مانند راه اندازی مرکز نوآوری و ایجاد شهر دانشی که ظرفیت بسیار خوبی برای منطقه آزاد کیش محسوب می شوند به بهترین شکل در جهت توسعه پایدار کیش بهره ببریم.
وی با اشاره به فراهم شدن مقدمات فعالیت مرکز نوآوری کیش اظهار داشت: در تمامی مراکز علمی کشور، دانشگاه های بزرگ، وزارت علوم، معاونت علمی ریاست جمهوری برای حضور در این مرکز اشتیاق و شور زیادی به چشم میخورد و ما نیز تلاش داریم که با راه اندازی این مرکز گام مهمی در جهت پیشرفت علمی و اقتصادی کشور برداریم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با ابراز خرسندی از این مراسم تجلیل که موجب افزایش اشتیاق علم اندوزی در جامعه می شود اظهار داشت: خداوند متعال یاری کند و در سایه الطاف او آنگونه انجام وظیفه کنیم که جای حسرتی باقی نماند و گام های خوبی برای خدمت صادقانه و خالصانه به مردم برداریم و این نکته مهم را به یاد داشته باشیم که انجام امور اجرایی نباید موجب غفلت از مطالعه، تحقیق و پژوهش شود.
همچنین علی صدر مشاور عالی و مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه علم و صنعت در این مراسم با اشاره به فضایل اخلاقی، توانمندی علمی، عمل نیکو، تحقیق و ارتباطات مثال زدنی پرفسور خانزادی گفت: فرصت 40 سال خدمتگزاری در عرصه علم، آموزش، فن آوری و اجرا، توفیقی است که خداوند به مصطفی خانزادی عطا کرده و جای شکر بسیار دارد.
علی صدر، تعلیم و تربیت دانش آموزان در مدارس، انجام مسئولیت در کسوت استادی و مدیریت در بخش های مختلف دانشگاه، انجام پروژه های متعدد از سالیان قبل تا کنون در عرصه صنعت، راه اندازی پردیس دماوند در دانشگاه علم و صنعت و نمایندگی مجلس شورای اسلامی را از جمله فعالیت های مصطفی خانزادی در سالهای خدمت به کشور عزیزمان عنوان کرد.
صدر همچنین در ادامه با اشاره به اینکه در کیش نیز تعاملات خوبی در راستای پیشبرد اهداف سازمان منطقه آزاد کیش با مسئولان این مجموعه برای به ثمر رسیدن برنامه های شهر دانشی، شهر هوشمند و سبز، حمایت از تولید صنعت با رویکرد کار باکیفیت با ارتقا استانداردها و همچنین همکاری های زیست محیطی و پژوهش های دریایی در جنبه های ملی و بین المللی انجام داده ایم تاکید کرد: در تمامی این موارد غلامحسین مظفری حمایتگر و مصطفی خانزادی یار و همراه همیشگی سازمان و مجموعه دانشگاهی بوده اند.
امام جمعه کیش نیز ضمن تبریک به مصطفی خانزادی برای دستیابی به این مقام علمی و با تاکید بر اینکه مصطفی خانزادی یکی از خدمتگزاران صدیق نظام است که از سال های پیش از انقلاب، برای به ثمر رسیدن نهال انقلاب خدمات فراونی کرده است و تا امروز دلسوزانه و به جد برای نظام و دستیابی به آرمان های انقلاب اسلامی تلاش و کوشش میکند گفت: تکریم و تجلیل از خدمتگزاران نظام و مردم عزتمند آنهم در زمان خدمتشان، روحیه مضاعفی را برای کار و تلاش موثر در آنان ایجاد می کند.
حجت الاسلام حسن زاده افزود: این موضوع مهمی و قابل تقدیر است که مصطفی خانزادی با اعتقادات راسخ به نظام، انقلاب و ولایت، در یک حرکت مستمر، بیش از 40 سال است که به این مرز و بوم خدمت کرده است.
امام جمعه کیش گسترش علم و معرفت در سطح جامعه را از وظایف مهم دانشگاه ها برشمرد و افزود: وظیفه ذاتی دانشگاه ها در جوامع دینی و غیر دینی، ترویج معارف است که باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام حسن زاده، قلب، عقل، تفکر، استدلال و مطالعه در طبیعت و عالم هستی را ابزار معرفت برشمرد و آثار فکری و بیانی افراد را مهمترین ابزار معرفت عنوان کرد و گفت: تربیت افرادی که اهل اثر باشند و در دو صورت مکتوب و بیانی بر گسترش علم و معرفت و دانش در جامعه تاثیرگذار باشند وظیفه ذاتی دانشگاه است.
همچنین عضو هیات مدیره و معاون مالی و اداری موسسه علوم فنون کیش، با بیان این که پژوهش يكي از اساسيترين نيازهای نيل به پيشرفت و توسعة همه جانبة هر كشوری است اظهار داشت: قدرت و استقلال هر كشوري بر پایه پژوهش و توليد علم استوار است و اندیشه، سطح فعاليتهاي پژوهشي و نو آوری يكي از شاخصهاي اصلي توسعه و پيشرفت محسوب ميشود.
محمودی نیا افزود: یکی از اهداف مهم سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه پژوهش و تولید علم، راه اندازی مرکز نو آوری کیش بوده است که این اقدام مهم حاصل تلاش های غلامحسین مظفری مدیر عامل این سازمان و همکارانشان است.
همچنین امام جماعت اهل سنت با تبریک به منظور دریافت درجه استاد تمام (پروفسوری) مصطفی خانزادی، از ایشان به عنوان معلم اخلاق یاد کرد و گفت: این درجه علمی با توجه به شان، منش و سوابق علمی مصطفی خانزادی، اتفاق غیر منتظره ای نیست و امیدواریم شاهد تکرار آن در جزیره کیش باشیم.
شیخ یعقوب شمس افزود: علاوه بر دریافت درجه علمی، افتخار دیگر مصطفی خانزادی برای جزیره کیش ارائه خدمات ارزنده در زمینه های عمرانی است.
"امیری" پژوهشگر موسسه علوم و فنون کیش نیز در این آیین با برشمردن خصوصیات فردی مصطفی خانزادی و با بیان این که در یک سال گذشته شش طرح در سازمان منطقه آزاد کیش تعریف شده است و پروژه زیست محیطی یکی از مهمترین این طرح ها است؛ افزود: برای اطمینان از اثربخشی مطالعات زیست محیطی، تغییرات کمی و کیفی در مولفه های زیست محیطی و رصد شرایط وضعیت آب زیر زمینی و آلاینده های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و نتایج حاصل از آن به عنوان شاخصه اصلی مطالعات انجام شده به همکاران معاونت عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش ارائه شد.
وی افزود: فعالیت های کارشناسی هوشمند سازی، پایش کمی و کیفی آب زیر زمینی و پایش آنلاین سامانه فاضلاب جزیره کیش از نخستین طرح هایی هستند که با حمایت معاونت عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش، در راستای هوشمند سازی جزیره کیش انجام می شود و از سیستم سنتی به سیستم هوشمند ارتقا خواهد یافت.
مصطفی خانزادی معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه هر کسی علم بیشتری دارد مسئولیت و تواضع بیشتری خواهد داشت افزود: امروز در هر جایگاه علمی و سازمانی که هستم خود را مدیون نظام، حکومت اسلامی و هموطنانم می دانم چرا که به یمن حمایت های آنان، شرایط بورسیه تحصیلی فراهم شد تا امروز بتوانم به این درجه علمی دست پیدا کنم و به همین دلیل با تمام توان در راستای خدمت به این مردم و کشور تلاش خواهم کرد.