در نشستی سه جانبه؛

طرح‌های ویژه گردشگری منطقه آزاد چابهار بررسی می‌شوند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/52604
ساعت 16:39 سه شنبه 1 مرداد 1398
نشست بررسی پروژه های گردشگری منطقه آزاد چابهار با حضور رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، استاندار سیستان و بلوچستان و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار با هدف تسریع روند تکمیل این طرح ها برای استفاده گردشگران برگزار شد. 

به گزارش فرینا به نقل از اقتصاد24، پیرو تفویض اختیار علی‌اصغر مونسان، رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به عبدالرحیم کردی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار ، وی روز گذشته (دوشنبه31 تیر) به همراه جمعی از معاونین این سازمان در نشست بررسی طرح‌های گردشگری چابهار حضور یافت.
این نشست که با حضور احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان، عبدالرحیم کردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و ولی تیموری معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی و با هدف بررسی پروژه‌های گردشگری چابهار و تسریع روند تکمیل این طرح ها برای استفاده گردشگران برگزار شد، طرح‌های گردشگری منطقه آزاد چابهار مانند پروژه پیکره ششم گردشگری و دو هزار و 100 هکتاری گردشگری منطقه، مجموعه گردشگری شهباز، مجموعه گردشگری بلوچ ، مجموعه گردشگری لیپار و مجموعه گردشگری و ورزشی پیلبند مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.
علی اصغر مونسان در این نشست با بیان اینکه برنامه‌های ویژه‌ای برای استان سیستان و بلوچستان در نظر گرفته‌ایم گفت: منطقه آزاد چابهار ظرفیت‌های خوبی دارد و باید بتوانیم از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوب استفاده کنیم.
مونسان همچنین افزود: بزرگ‌ترین مزیت چابهار دریا و ساحل بی‌نظیر آن است؛ لذا پروژه‌هایی را باید اجرا کرد که گردشگر برای سفر به چابهار تمایل پیدا کند و مدت حضور گردشگر در چابهار افزایش یابد.
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با تاکید بر انجام پروژه های جاذب گردشگری دریایی گفت: کلوپ ورزش‌های آبی یکی از پروژه‌های جاذب گردشگر است که می تواند در منطقه آزاد چابهار احداث شود. ضمن این‌که وجود کوه‌های مریخی نیز یکی دیگر از ظرفیت‌های بی‌نظیر در چابهار است و باید بتوانیم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.
در سفر گذشته علی اصغر مونسان به منطقه آزاد چابهار مقرر شد با مشارکت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و منطقه آزاد چابهار، سه کمپ و کلوپ دریایی، روستای دَرَک، ساحل خلیج تیس و کمپ کوه‌های مینیاتوری به صورت ویژه کار شوند که در نشست روز گذشته نیز این سه طرح مورد بررسی گرفت.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با اشاره به اهمیت رونق صنعت گردشگری و نقش آن در درآمدزایی و ایجاد اشتغال گفت: خوشبختانه در حوزه گردشگری سیستان و بلوچستان شاهد یک تغییر نگاه هستیم.
احمدعلی موهبتی افزود: «شهرها و مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان در حوزه گردشگری ظرفیت‌های متنوعی دارند و در این میان چابهار با بهره‌مندی از ظرفیت مهمی به نام دریا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.»
عبدالرحیم کردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار نیز در این هم‌اندیشی ضمن تشکر از توجه رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به استان سیستان و بلوچستان و به خصوص بندر چابهار و نگاه ویژه وی به توسعه گردشگری، نگاه جدید و مثبت حاکمیت به چابهار را فرصتی برای پیشرفت های بیشتر این منطقه و توسعه زیرساخت های چابهار دانست .
ولی تیموری، معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نیز در این نشست با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها برای رونق و توسعه گردشگری در سیستان و بلوچستان گفت: برای رونق گردشگری در این استان کمپین ملی راه‌اندازی کرده‌ایم، رسانه‌ها و صداوسیما پای کار آمده‌اند و شاهد یک هم‌گرایی در حوزه رونق گردشگری در این استان هستیم؛ به‌گونه‌ای که بر اساس این کمپین تعداد زیادی فیلم و عکس از استان سیستان و بلوچستان به دست ما رسیده است. 

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري