بسیج سه نهاد برای رونق تولید

لینک کوتاه: freena.ir/detail/51129
ساعت 13:26 يکشنبه 18 فروردين 1398
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: امسال باید همه مجموعه ها از جمله بانکها، بورس و بیمه با کار جهادی در خدمت رونق تولید قرار گیرند.

به گزارش فرینا به نقل از خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛​ فرهاد دژپسند با اشاره به این که باید با دور اندیشی و تدبیر تلاش کنیم که سختی ها به حداقل کاهش یابد گفت:​ بانک ها باید برنامه عملیاتی قوی برای ایفای نقش به منظور رونق تولید داشته باشند و با حرکت جهشی ایفای نقش کنند. 
دژ پسند افزود:​ بانک‌ها باید راههای تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های تولیدی را شناسایی و با وصول مطالبات معوق در خصوص اعطای تسهیلات اقدام کنند.
وی گفت:​ بانک ها باید کمک کنند تا طرح هایی که پیشرفت بالای ۷۵ درصد دارند در سال ۹۸ به بهره‌برداری برسند. 
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره بازار سرمایه گفت باید سهم بورس در تامین مالی اقتصاد از ۱۵ درصد به ۴۰ درصد برسد.
دژپسند اضافه کرد:​ بازار سرمایه باید با یک برنامه عملیاتی و جامع،​ جای نظام بانکی را در تامین مالی بگیرد و افزایش حجم نقدینگی فرصت خوبی است تا با طرحهای جدید به توان این سرمایه ها را در جهت رونق تولید هدایت کرد.
وی افزود:​ در حوزه بیمه نیز باید با تعریف بیمه های جدید کاری کنیم که فعالان اقتصادی نگران تحریم و خطر های برون زا نباشند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی استفاده از دارایی های راکد دولت را راه دیگر مقابله با تهدیدات برشمرد و گفت: در سال ۹۸ حداقل باید از ۱۵ درصد دارایی های راکد شناسایی شده در اقتصاد کشور استفاده کنیم.
دژپسند به ضرورت جذب سرمایه گذاری های خارجی و انتقال دانش فنی اشاره کرد و افزود: مناطق آزاد نیز باید با کارکرد اصلی خود و جهت رفع محدودیت ها قدم بردارند. 
وی بهبود فضای کسب و کار را ضروری دانست و گفت:​ گمرکات باید به طور جدی مانع رسوب کالا در گمرک شوند و اجازه داده نشود تا عده ای برای افزایش قیمت و کسب سود بیشتر کالاهای خود به ویژه مواد اولیه مورد نیاز تولید را ترخیص نکنند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین تأکید کرد:​ ما نیازمند جهاد مدیریت هزینه در همه دستگاههای تولیدی هستیم.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه ممکن است امسال درآمدهای نفتی کاهش یابد گفت: این منابع باید با درآمدهای مثل مالیات جایگزین شود با این حال در این مسیر نباید به تولید آسیبی برسد.
دژپسند افزود: میزان درآمد مالیاتی پیش‌بینی شده برای سال گذشته ۱۱۲ هزار میلیارد تومان بود که ۱۰۹ هزار میلیارد تومان آن محقق شد که میزان قابل قبولی است.
وزیر اقتصاد و امور دارایی از نهایی شدن برنامه عملیاتی این وزارتخانه و دستگاه‌های وابسته برای تحقق شعار رونق تولید تا دو روز آینده خبر داد.
دژپسند در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما گفت: پیش نویس این برنامه تهیه شده و طی دو روز آینده در جلساتی که با حضور مدیران و کارشناسان وزارتخانه برگزار می‌شود نهایی خواهد شد. 
وی افزود: بر این اساس وزارت امور اقتصادی و دارایی از طریق سیستم بانکی بیمه‌ها و بازار سرمایه برای رونق تولید اقدام خواهند کرد.
دژپسند اضافه کرد: بیمه ها باید به گونه ای اقدام کنند که بنگاه های اقتصادی نگران بحران ها و عوامل خارجی نباشند.
وی گفت:​ در خصوص سرمایه گذاری خارجی باید به فکر جذب سرمایه‌های کوچک هم باشیم و با رونق فضای کسب و کار سرمایه گذاران را به تولید ترغیب کنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه دولت دارایی های زیادی دارد اظهار داشت:​ دارایی های راکد باید شناسایی و مولد سازی شود. 
دژپسند به دیدار ابتدایی سال با رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت:​ رئیس‌جمهور در این دیدار دغدغه رسوب کالا در گمرکات را مطرح کرد و معتقد است افزایش درآمدهای مالیاتی نباید موجب آسیب به تولید شود. 
وی افزود: همچنین بهبود فضای کسب و کار و تدوین برنامه عملیاتی به این منظور از دیگر تاکیدات رئیس جمهور در این دیدار بود.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري