دژپسند در همایش تجاری و سرمایه گذاری ایران و جمهوری آذربایجان تاکید کرد؛

تاسیس شركتهای سرمایه گذاری مشترك در جهت تعمیق روابط اقتصادی بین دوكشور

لینک کوتاه: freena.ir/detail/50758
ساعت 16:33 شنبه 25 اسفند 1397
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان بر ضرورت تاسیس و گسترش همکاری شرکت های مشترک میان ایران و جمهوری آذربایجان تاکید کرد و این اقدام را برای تقویت روابط اقتصادی دو طرف کارآمد خواند.

به گزارش فرینا به نقل از شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، فرهاد دژپسند که برای شرکت سیزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان، به این کشور سفر کرده است، در همایش تجاری و سرمایه گذاری ایران و جمهوری آذربایجان در باکو گفت: بهترین راه برای تعمیق روابط اقتصادی بین دو کشور، تاسیس شرکت های مشترک در حوزه های سرمایه گذاری، خدماتی، گردشگری و تجارت بین المللی با یک رویکرد مبتنی بر تضمین برد دو طرف است. 

دژپسند افزود: دو کشور این ظرفیت را دارند و باید این کار را انجام دهند تا بتوانند به سرعت از آن بهره مند شوند.

وی تصریح کرد که ایران معتقد است روابط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دو کشور هر چه بیشتر گسترش یابد، زمینه تسریع برای فرایند رشد و توسعه هر دو طرف فراهم می شود. 

وزیر امور اقتصادی و دارایی سطح روابط سیاسی دو کشور را عالی خواند و برای مصداق به 12 نوبت دیدار روسای جمهوری دو کشور طی پنج سال گذشته و بیش از 100 سفر متقابل هیات های بلند پایه دو طرف به کشور یکدیگر اشاره کرد و گفت: در واقع یک ارتباط بسیار وسیع میان دو کشور وجود دارد.

دژپسند افزود: باید از ظرفیت های موجود در روابط دو کشور در حوزه های مختلف و در سطحی بالا بهره برد و از این حسن روابط مسوولان ایران و جمهوری آذربایجان حداکثر استفاده را دو طرف داشته باشند. 

وی همچنین با اشاره به این که در سال گذشته حجم گردش تجاری میان ایران و جمهوری آذربایجان 75 درصد رشد داشته است بر ضرورت گسترش همکاری و فعالیت مشترک میان دو کشور تاکید کرد . 

وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان افزود: بحث ارتقای روابط دو کشور یک ضرورت مقطعی کوتاه مدت نیست و باید یک راهبرد باشد و در این صورت می توانیم دست آورد قابل توجه در روابط اقتصادی میان خود داشته باشیم. 

دژپسند اظهار داشت: در مسیر فعالیت اقتصادی و سرمایه گذاری در حوزه های مختلف و متنوع اقتصادی نباید هیچ مرزی باشد و مشکلات موجود در این راه را باید هر چه سریعتر برطرف کنیم.

وی بخش خصوصی دو کشور را برای توسعه روابط اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان، موثر دانست و افزود: برای استفاده از ظرفیت های موجود، نباید تعلل کرد و با سرعت بیشتر و با کیفیت برتر باید کارها را پیش ببریم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی بکارگیری موثر و گسترش نظام بیمه را در همکاری های اقتصادی ناظر بر حوزه های کاری دو کشور بسیار مهم خواند و گفت: تجارت باید تحت پوشش های لازم  بیمه ای باشد که این امر با موافقتنامه های بیمه ای دو جانبه میتواند محقق شود تا تاجران بتوانند به راحتی و اطمینان فعالیت کنند. 

لازم به توضیح است که، وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان امروز برای شرکت در سیزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان وارد باکو شد و همایش تجاری و سرمایه گذاری ایران و جمهوری آذربایجان نیز در ارتباط با همین کمیسیون با حضور جمعی از مسوولان و نمایندگان محافل اقتصادی دو کشور برگزار شد. 

سیزدهمین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان به مدت دوروز 23 و 24 اسفندماه برگزار شد.

گفتنی است، در این اجلاس راهکارهای گسترش همکاری های جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در حوزه های سرمایه گذاری، تجاری، امور مالی و بانکی، گمرک و مسایل مرزی، ارتباطات، انرژی و محیط زیست، کشاورزی، امنیت غذایی و بهداشت، علمی و آموزشی و فرهنگ و گردشگری در قالب هشت کمیته تخصصی مورد بررسی قرار گرفت.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري