معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار سازمان منطقه آزاد اروند گفت: برای تسهیل در امور بازرگانان، یکی از مجهزترین آزمایشگاه های غذا و دارو با سرمایه ای بالغ بر 11 میلیارد تومان در منطقه آزاد اروند راه اندازی شده است .
به گزارش فرینا؛ سید علی موسوی در آیین افتتاحیه اولین نمایشگاه بین المللی فرآورده های آرایشی، بهداشتی، شوینده سلولزی و صنایع وابسته ایران کازمتیکا خواستار تفیذ اختیارات بیشتر به غذا و داروی اروند شد تا بیشتر امور تجار و صنعت گران در منطقه انجام شود.
موسوی ضمن اشاره به وضعیت اقتصادی منطقه آزاد اروند در سال ۱۳۹۷ که بی تأثیر از وضعیت اقتصادی کل کشور نبوده، با توجه به شرایط موجود تلاش معاونت خویش را مبنی بر روان سازی حرکت اقتصادی عنوان کرد و افزود: در یازده ماهه سال ۱۳۹۷نزدیک به ۱۳۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش های، صنعت، تجارت و گردشگری در منطقه آزاد اروند داشته ایم که در مقایسه با یازده ماهه سال ۱۳۹۶ که مبلغی بالغ بر ۸۷۰ میلیارد بوده، شاهد رشدی بیش از ۵۰ درصد بوده ایم.
موسوی خاطرنشان کرد: در بحث توسعه صادرات غیر نفتی، بیش از یک میلیارد و دویست میلیون دلار صادرات در سال ۱۳۹۷ از مبادی خروجی مرز شلمچه و دو بندر آبادان و خرمشهر به کشورهای خارجی داشته ایم که در مقایسه با یازده ماهه سال گذشته نیز ۲۳ درصد رشد داشته است.
وی با بیان این نکته که اروند از میان ۷منطقه آزاد دیگر از ویژگی های بیشتری برخوردار است توضیح داد: اروند به دلیل داشتن حمل و نقل ترکیبی نظیر هوایی، جاده ای، ریلی و آبی دارای ویژگی های برجسته ای است که دیگر مناطق از آن بی بهره اند.
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار سازمان منطقه آزاد اروند با برشمردن ویژگی های منطقه افزود: دو اتاق بازرگانی، دو اتاق اصناف و بیش از ۴۰ اتحادیه صنفی فعال در منطقه آزاد اروند از دیگر امتیازات این منطقه است که در کنار دو بندر و مرز تجاری شلمچه، ویژه بودن اروند را دو چندان کرده و می تواند فرصت ارزنده ای برای سرمایه گذاران باشد.
موسوی در خصوص ظرفیت های تجاری نیز گفت: در بخش تجارت بیش از ۱۲ هزار تن ظرفیت لجستیکی در مرز شلمچه ایجاد کرده ایم که در کل پایانه های کشور بی نظیر بوده ، بیش از ۸۰ میلیارد تومان نیز در این مرز و بیش از ۱۰۰میلیارد تومان در شهرک های صنعتی خرمشهر برای زیر ساخت ها هزینه کرده ایم که همگی در راستای بالا بردن ظرفیت های تجاری منطقه بوده است.
وی، کد اقتصادی شلمچه را تحولی در بحث تجارت منطقه خواند و گفت: هفته پیش میزبان دکتر میراشرفی معاون وزیر اقتصاد و رئیس گمرک کل کشور بودیم و طی این دیدار ایشان با کد اقتصادی شلمچه موافقت کردند که بواسطه داشتن این کد، تجار می توانند از مرز شلمچه علاوه بر صادرات بحث واردات را نیز داشته باشند.
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار سازمان منطقه آزاد اروند برگزاری اولین نمایشگاه ایران کازماتیکا در منطقه آزاد اروند را ماحصل تلاش های عده بسیاری دانست که با توجه به اولین سال برگزاری آن قطعا نواقصی نیز خواهد داشت که در سال های آینده رفع خواهد شد.