هیات کره ای ظرفیت های سرمایه گذاری بوشهر را بررسی کرد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/48752
ساعت 14:43 يکشنبه 20 آبان 1397
هیات اقتصادی کره جنوبی در نشست با مسئولان اقتصادی استان بوشهر ظرفیت های سرمایه گذاری این استان را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر در این نشست گفت: استان بوشهر با داشتن بیش از 900 کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس از قابلیت فراوانی برای سرمایه گذاران خارجی برخوردار است.
سعید زرین فر افزود: یکی از این ظرفیت مجتمع بندری نگین است که سرمایه گذاران کره ای می توانند برای احداث مخازن گاز مایع در این مجتمع سرمایه گذاری کنند.
زرین فر گفت: همچنین مارینا و سایت بازی های تفریحی دریایی و پایانه صادرات مواد معدنی از دیگر قابلیت ها برای سرمایه گذاران خارجی در استان بوشهر است.
وی افزود: طرح ایجاد خط ریلی بین بوشهر و عالی شهر به عنوان یکی از شهرهای اقماری بوشهر از دیگر ظرفیت هاب سرمایه گذاری در استان بوشهر است.
رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر نیز گفت: معادن یکی از ظرفیت های قابل توجه این استان است، طوریکه بوشهر رتبه ششم ایران را در ارتباط با ظرفیت های معدنی به خود اختصاص داده است.
خورشید گزدرازی افزود: استان بوشهر اکنون ظرفیت سالانه تولید 2 میلیارد تن مواد معدنی خام و فرآوری شده دارد که افزایش این ظرفیت تا سقف پنج میلیارد تن پیش بینی شده است.
گزدرازی گفت: با این شرایط احداث پایانه صادرات مواد معدنی بوشهر می تواند امکان صادرات مواد معدنی استان های جنوبی را از طریق استان بوشهر فراهم کند.
در ادامه این نشست مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر نیز گفت: منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر با سه هزار و 900 هکتار مساحت و رویکرد تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت قابل توجهی برای سرمایه گذاران این بخش است.
مهدی صفوی افزود: برای این منطقه مجوز دریافت 45 میلیون مترمکعب گاز از طریق خط ششم انتقال گاز سراسری گرفته شده و برای پالایشگاه این منطقه ظرفیت پالایش 150 هزار بشکه نفت در شبانه روز پیش بینی شده است.
صفوی گفت: هر گونه فعالیت در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر به مدت 13 سال معافیت مالیاتی دارد و سرمایه گذاران برای واردات مواد اولیه و ماشین آلات نیز از پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی معاف هستنند.
وی افزود: شرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر برای همکاری با سرمایه گذاران خارجی مهیای واگذاری مطالعات انجام شده در ارتباط با این منطقه است.
مدیرعامل شرکت عمران عالی شهر گفت: این شهر به عنوان یکی از 17 شهر جدید کشور جمعیت مصوب آن 10 هزار نفر است که با این وجود اکنون 25هزار نفر در آن سکونت دارند.
علی مقاتلی افزود: در این زمینه یکی از طرح های مورد پیشنهاد ایجاد خط ریلی بین بوشهر و عالی شهر است.
مقاتلی گفت: برای این طرح 6 مسیر پیش بینی شده که مسافت آن بین 19 تا 20 کیلومتر است.
وی ادامه داد: این طرح با هدف استفاده بهینه از زمان، ایمنی مسافر، کاهش سوانح جاده ای حائز اهمیت ویژه است که سرمایه گذاران کره ای می توانند از این ظرفیت ارزشمند استفاده کنند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران