لینک کوتاه: freena.ir/detail/4691
ساعت 16:25
چهارشنبه 11 خرداد 1390
با راهاندازي مراکز خطرپذيري و اقليمشناسي در دانشگاه بينالمللي چابهار تجارب ايران به ساير کشورها منتقل ميشود.
به گزارش بنا (bena) حسين باقري، رئيس سازمان مديريت بحران کشور، با بيان اين مطلب در مراسم انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه بينالمللي چابهار، گفت: بر اساس اعلام سازمان ملل، ايران از ليست کشورهاي کمک گيرنده در بحران به ليست کشورهاي کمک دهنده منتقل شده و برابر اعلام رسمي اين سازمان، ايران يکي از پرچمداران کمک در بلاياي طبيعي منطقه است و ميتواند تجارب خود را به ساير کشورها منتقل کند.
وي افزود: با راهاندازي مراکز خطرپذيري و اقليمشناسي، دانشگاه بينالمللي چابهار ميتواند در داخل و خارج از کشور اقدام به جذب دانشجو کرده و تجارب کشور را در رابطه با مديريت بحران در اختيار ساير کشورها قرار دهد.
باقري با اشاره به برگزاري تورهاي آموزشي تخصصي در رابطه با حوادث و بلاياي طبيعي اظهار داشت: يکي از اهداف پيشبيني شده از تفاهمنامه امروز ما با دانشگاه بينالمللي چابهار برگزاري تورهاي آموزشي در داخل و خارج از کشور است.
رئيس سازمان مديريت بحران کشور، دو هدف کلان اين سازمان را ارتقاء مديريت و فرهنگ ايمني جامعه دانست و ادامه داد: در راستاي تحقق و رسيدن به اين اهداف نيازمند همکاري با مراکز علمي و دانشگاهي هستيم.
وي يکي از عوامل تغيير حکومتها را عدم توجه به مديريت بحران و عدم اداره صحيح آسيب و حوادث طبيعي خواند و گفت: روز به روز حوادث دنيا پيچيدهتر ميشود که هنوز راهکاري برايش پيدا نشده است و براي حل آن شناخت 50 درصد راهحل است.
باقري افزود: شناخت مستلزم پرداختن به موضوعات علمي است و همکاري ما با دانشگاهها در همين راستا است.