دو پارک ویژه گردشگری در چابهار احداث می‌شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/46712
ساعت 14:01 شنبه 2 تير 1397
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: منطقه آزاد با هدف افزایش زیرساخت‌های گردشگری در بندر چابهار، دو پارک ویژه گردشگری احداث می‌کند.

به گزارش فرینا به نقل از تسنیم، حمیدالله بلیده‌ای اظهار داشت: بندر چابهار با وجود برخورداری از آب‌وهوای مطلوب بندری، موقعیت ویژه‌ و جاذبه‌های گردشگری طبیعی و جانوری متنوع فراوان به دلیل نبود زیرساخت سهمی چندانی از سبد گردشگری ایرانیان و خارجیان ندارد.
وی بابیان این‌که گردشگران ایرانی به دلیل نبود زیرساخت دیگر بنادر و جزیره‌های کشور را برای گردشگری نسبت به چابهار ترجیح می‌دهند، افزود: چابهار با بیش از 2 میلیارد نفر از جمعیت کشورهای حوزه اقیانوس هند هم‌مرز است، گردشگران این کشورها مرتب برای سفر و تفریح به بنادر مختلف حاشیه عمان و حتی آن‌سو تر حاشیه خلیج‌فارس می‌روند،ما اگر بتوانیم چابهار با افزایش زیرساخت،تبلیغات و برندیگ در سبد گردشگری این گردشگران بیاوریم کار مهمی انجام دادیم. جاذبه‌های طبیعی و دریایی چابهار به‌گواه کارشناسان گردشگری بسیار جذاب‌تر دیگر بنادر همسایه داخلی و خارجی است.
عضو هیئت‌ مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: در یک برنامه مدون زیربنایی، افزایش زیرساخت‌های تفریحی و اقامتی منطقه چابهار را در دستور کار قراردایم، ما در منطقه تنها 2 هتل ویژه گردشگری داریم و قاعدتاً درخور چابهاری با این اهمیت نیست. در سال گذشته و اوایل سال جاری قرارداد احداث 5 هتل در قالب‌های مختلف ستاره‌ای و 9 هتل‌آپارتمان را با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی منتقد کردیم.
بلیده‌ای اضافه کرد: تخصیص زمین به این سرمایه‌گذاران صورت گرفته و برخی عملیات احداث را شروع و برخی نیز در 6 ماهه اول سال شروع می‌کنند، این هتل‌ها و هتل‌آپارتمان‌ها که قالب‌های مختلف ستاره‌ای درمجموع در مدت 2 الی 3 سال ساخته می‌شود تا جوابگوی گردشگران با دهک‌های مختلف درآمدی باشد.
معاون زیربنایی سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: هم‌زمان با احداث این زیرساخت‌های اقامتی، افزایش زیرساخت‌های تفریحی را هم در دستور کار قرار  دادیم؛ در وهله اول از درآمد‌های سازمان و در وهله دوم از مشارکت سرمایه‌گذاران دو پارک ویژه گردشگری و کمپینگ درمجموع به مساحت 120 هکتار در مدت سه سال در منطقه آزاد چابهار ساخته می‌شود.
وی اضافه کرد: در این پارک‌های ساحلی محوطه‌های مختلف کمپینگ،شنا،ورزش،رستوران و اقامتگاه احداث می‌شود، بخشی از عملیات احداث دو پارک بانام‌های پارک بلوچ به مساحت 90 هکتار و پارک لیپار به مساحت 30 هکتار ساحلی و مشرف بر اقیانوس تا پایان سال کامل می‌شود.
بلیده‌ای گفت: برای پارک ساحلی لیپار در مجموع 20 میلیارد تومان اعتبار دیده‌ شده و بخشی از آن‌هم با 4 میلیارد تومان اعتبار تا پایان سال ساخته می‌شود؛ درمجموع پارک 30 هکتاری ساحلی لیپار در مدت 2 الی 3 سال ساخته می‌شود. عملیات احداث 12 هکتار از پارک بلوچ نیز با 5 میلیارد تومان اعتبار به‌زودی به مرحله مناقصه می‌رود و آغاز می‌شود؛ پارک بلوچ هم درمجموع در 3 سال ساخته می‌شود.
عضو هیئت‌ مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار با اشاره به تمایل ویژه سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در  زیرساخت‌های گردشگری چابهار تأکید کرد: برای مشارکت این سرمایه‌گذاران و افزایش زیرساخت‌های گردشگری یک پیکره ویژه گردشگری ساحلی به مساحت 2 هزار و صد هکتار در منطقه آزاد چابهار اختصاص‌یافته و فعلاً در مرحله مطالعه برای تعریف بسته‌های گردشگری سرمایه‌گذاری در آن ازجمله اقامتگاه‌ها،پارک‌های آبی و ساحلی و ...است؛ بسته‌های تفریحی و اقامتی که در این پیکره پس از مطالعه تعریف می‌شود به سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود.
بلیده‌ای خاطرنشان کرد: با دو مجموعه سرمایه‌گذاری داخلی هم برای احداث دو مجموعه تفریحی، اقامتی و توریستی شامل هتل، ویلا، پارک آبی،  رستوران و کشتی‌های تفریحی هرکدام به ارزش بیش از 200 میلیارد تومان به توافق رسیدم که ان‌شاءالله روند احداث این دو مجموعه نیز به‌ زودی آغاز می‌شود. 

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403
گزارش صادرات و واردات در 9 ماهه سال 1403 سازمان منطقه آزاد اروند

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري