تجلی اراده ملی فجر با رکوردداری «تنگه ابوقریب» به پایان رسید

لینک کوتاه: freena.ir/detail/45482
ساعت 11:23 دوشنبه 7 اسفند 1396
«تنگه ابوقریب» با دریافت هفت جایزه در بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر باز هم بیشترین جوایز را دریافت کرد.

به گزارش فرینا به نقل از ایسنا، در  مراسم پایانی جشنواره فیلم فجر در بخش تجلی اراده ملی ، نمایندگان بخش‌های مختلف داوری سازمان‌ها، جوایز خود را به برگزیدگان اهدا کردند.
 اجرای این مراسم را که شامگاه 3 اسفند ماه در ابادان  برگزار شد، محمد رضا شهیدفر بر عهده داشت.
 او با ادای احترام به شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و شهدای سینما رکس آبادان، برنامه را آغاز کرد.

مرکز ملی فرش ایران جایزه اول خود را به طراح صحنه فیلم دارکوب آیدین ظریف اهدا کرد و جایزه دوم این بخش به طراح صحنه فیلم مصادره اصغر نژاد ایمانی و جایزه سوم به طراح صحنه جاده قدیم کیوان مقدم اهدا شد.
جایزه چهارم این بخش نیز به محمد رضا شجاعی طراح صحنه شعله‌ور تعلق گرفت.

  جایزه‌های این بخش با حضور نمایندگان مرکز ملی فرش ایران و بهرام بدخشانی، محمد مهدی طباطبایی نژاد، مدیر مرکز گسترش سینمای  مستند وتجربی اهدا شد.

در ادامه بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر ،
سازمان مدیریت منابع آب ایران با حضور ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره فجر برگزیدگان خود را معرفی کرد.

این سازمان ضمن سپاس از فیلم تنگه ابوقریب درپاس رشادت‌های شهید غلام رضا صالحی به عنوان نماد مقاومت تندیس خود را به جواد عزتی بازیگر فیلم تنگه ابوقریب اهدا کرد.

این هیات داوری جایزه دوم را به حمید رضا آذرنگ بازیگر دیگر تنگه ابوقریب اهدا کرد.

سازمان مدیریت منابع آب ایران همچنین جایزه سوم را به ساعد سهیلی بازیگر ماهورا اهدا کرد.

جایزه چهارم این سازمان نیز به بهرام توکلی کارگردان تنگه ابوقریب اهدا شد.
اغلب برگزیدگان در این برنامه حضور نداشتند و نمایندگان فیلم ها و  تهیه کنندگان جوایز را دریافت کردند.
 ساعد سهیلی دراین بخش تنها بازیگر حاضر برگزیده بود.

در ادامه بیمه ایران با حضور سیمون سیمونیان، مارال فرجاد و حبیب اسماعیلی از هنرمندان سینما برگزیدگان خود را معرفی کرد.

بیمه ایران جایزه اول اش  را به فیلم چهار راه استانبول مصطفی کیایی، وجایزه دوم را نیز به تهیه کننده تنگه ابوقریب اهدا کرد.

جایزه ویژه هیات داوران بیمه ایران به محمد علی باشه آهنگر کارگردان سرو زیر آب تعلق گرفت  که تهیه کننده فیلم حامد حسینی به  نمایندگی از کارگردان جایزه را دریافت کرد.

 سپس هیات  داوران جایزه اخلاق پزشکی برگزیدگان خود را درجشنواره فیلم فجر معرفی کردند.

 دکتر عباس علی کریمی، حمیدرضا نمازی و با همراهی کتایون ریاحی بازیگر سینما و تلویزیون، دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش را به جواد عزتی برای ایفای نقش امدادگر  در فیلم تنگه ابوقریب اهدا کردند.

به نمایندگی از جواد عزتی، والی‌نژاد مجری طرح فیلم جایزه را دریافت کرد.

در ادامه دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به بهرام توکلی کارگردان تنگه  ابوقریب اهدا شد.
 محمد رضا منصوری به نمایندگی از این  کارگردان جایزه را دریافت کرد.

بنا بر این گزارش مهدی قربان پور مسول بخش تجلی جشنواره ملی فجر  در ابتدای این مراسم از همکاری منطقه آزاد اروند برای برپایی این مراسم در شهر آبادان تقدیر کرد و از قنواتی و بهروز نشان قدردانی کرد و اظهار امیدواری کرد که بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر در آبادان ماندگار شود.

مهندس اسماعیل زمانی رییس منطقه  آزاد اروند نیز در سخنانی اعلام آمادگی کرد که در حوزه ‌های هنری با وجود ایده‌های جدید مشارکت خواهند کرد و تاکید داشت که هنر یک امکان برای توسعه پایدار آبادان و خرمشهر است.


درادامه مراسم بخش تجلی اراده ملی فیلم فجر گروه موسیقی صدف سیاه اجرای برنامه داشتند و سپس هیات داوران انجمن مدیران تولید سینما متشکل از یونس صباحی، حسن آقا کریمی و علی قائم مقامی جایزه بهترین مدیر تولید را به محمدرضا منصوری برای فیلم تنگه ابوقریب اهدا کردند.

در بخش اهدای جایزه مدیران تولید محمود گبرلو و سید علی احمدی مدیرعامل تصویرشهر، هیات داوران این بخش را  که دو تن از  آنها در مراسم حضور داشند همراهی می‌کردند.

سپس داوران بنیاد شهید و امورایثارگران با حضور حسینی معاون فرهنگی بنیاد شهید و فرزاد ملا زاده با همراهی دکتر خجسته و داریوش ارجمند جوایز خود را اهدا کردند.

دیپلم افتخارو جایزه نقدی به فیلم به وقت شام ابراهیم حاتمی‌کیا تعلق گرفت که والی نژاد به نمایندگی از سازمان اوج این جایزه را دریافت کرد.
 سپس  جایزه و دیپلم افتخار به زنانی با گوشواره‌های باروتی به کارگردانی رضا فرهمند اهدا شد.
در دامه جایزه و دیپلم افتخار برای فیلم ماهورا به کارگردانی حمید زرگر نژاد، تعلق گرفت.
 زرگر نژاد نیز جایزه اش را به جلالی یکی از تهیه کنندگان ماهورا اهدا کرد.  

جلالی نیز روی سن حاضر شد و جایزه را به روح پاک آخوندی تهیه کننده دیگر  فیلم اهدا کرد و گفت: آقای آخوندی برای این فیلم زحمت کشیدن اما عمرشان فرصت نداد تا فیلم را ببیند ،نه تنها ایشان فیلم را ندیدند بلکه جشنواره هم فیلم را ندید.

در ادامه از سوی دبیرخانه فیلم فجر جایزه ای به کارگردان ماهورا اهدا شد.

سپس داریو ش ارجمند در سخنانی خطاب به ساعد سهیلی بازیگر دیگر فیلم ماهورا گفت: ساعد سهیلی حقش را گرفت. یکی از  بهترین‌ها بود.
او سپس خطاب به بازیگر لاتاری، اتاق تاریک و ماهورا گفت: مهم نیست که جایزه گرفتی یا نگرفتی خوشحالم که بنیاد شهید فیلم را دید اگر کسی در جشنواره فیلم ماهورا را ندید.

سپس سازمان منطقه آزاد اروند با حضور مهندس زمانی، نعمت زاده، قنواتی، موعود شمخانی و باهمراهی محمد رضا فرجی یکی از مدیران سینمایی جوایز خود را اهدا کردند.

دیپلم افتخار و جایزه نقدی به حمید نعمت الله برای فیلم شعله‌ور، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به نویسنده و کارگردان فیلم سوء تفاهم احمد رضا معتمدی تعلق گرفت.
در ادامه  دیپلم افتخار و جایزه نقدی به تهیه کننده فیلم اتاق تاریک روح‌الله حجازی اهدا شد.
 روح‌الله حجازی نیز به عنوان یکی از هنرمندان اهل خوزستان در سخنانی روی سن ابتدا به همشهری‌هایش سلام کرد وجای حمید فرخ نژاد را خالی کرد.
 این کارگردان در سخنانی با اشاره به اجرای محمد رضا شهیدی فر در این مراسم یاداورشد: من اولین سیمرغم را برای فیلم در میان ابرها در سال 86 گرفتم که آقای شهیدی فر مجری بودند و من جایزه گرفتم و شاید اگر ایشان مجری باشند من باز جایزه بگیرم.

او سپس گفت: من بعد از فیلم درمیان ابرها چهار فیلم اجتماعی ساختم وامسال نیز پنجمین فیلمم اتاق تاریک را ساختم. نمی خواهم اینجا گلایه کنم اما اشاره‌ای شد به بازی ساعد در سه فیلم جشنواره و یکی  از داوران محترم در یک برنامه تلویزیونی گفتند که ایشان سه فیلم بازی کرده‌اند اما نقش متفاوتی نداشند فقط گریم‌هایشان متفاوت بود که به نظرم این اظهار نظر بی انصافی است. یکی مثل ساعد سهیلی مظلوم است و کلاه به سر و سر به زیر است. اگر بازی اش را نمی بینیند ، نمک روی زخم نپاشید.

روح‌الله حجازی سپس از حمید نعمت الله که در مراسم حاضر بود به عنوان یک کارگردان موثر و دغدغه مند در سینما یاد کرد که حق او نیز نادیده گرفته شده است.

او سپس به همه برگزیدگان تبریک گفت و خواستار آن شد به اکران فیلم های دغدغه‌مند توجه شود.
روح الله حجازی گفت: ما می‌توانیم برای ان طرفی‌ها فیلم بسازیم و یا پول‌های خوب بگیریم اما عده‌ای هستند در این سینما که بر اساس دغدغه‌هایشان کار می کنند از فیلم های آنها نیز باید حمایت شود.
کارگردان زندگی خصوصی اقا و خانم میم در پایان گفت ، تنها جایی که  فضای امنی برای مطرح کردن دغدغه‌های مردم است سینما است اگر به آن توجه نکنیم خوب نیست.

 روح الله حجازی درپایان خواستار ماندگاریی بخش تجلی اراده ملی  فجر در سال‌های آینده در آبادان شد.

سپس جایزه دیگر سازمان منطقه ازاد اروند دیپلم افتخار و جایزه نقدی به داریوش ارجمند بازیگر فیلم ماهورا اهدا شد.

داریوش ارجمند نیز که برای بار دوم روی صحنه  دعوت می شد در سخنانی گفت:  ما سال‌ها است که مرحله گرفتن جایزه را گذارانده‌ایم ،الان دوران جوان‌ها است.

او سپس گفت: باز دلم می خواهد از ساعد سهیلی حرف بزنم. او یکی از بهترین‌ها است. به کسانی که هر سال جایزه می دهیم برخی از آنها ادای بازیگری را در می‌آورند.

او سپس با احترام به همه داوران فیلم فجر گفت: آینده برای جوان‌ها است.

ارجمند سپس از موسیقی فیلم ماهورا که ستار اورکی آن را ساخته است یاد کرد و گفت: یک سری از متخصصان  موسیقی به  این موسیقی گوش بدهند. ازمعدود موسیقی‌های است که بعدا نمی توان آن را با سوت اجرا کرد.
 جایزه پایانی منطقه ازاد اروند  به فیلم جشن دلتنگی به تهیه کنندگی علی قائم‌مقامی اهدا شد.

در بخش پایانی اراده ملی جشنواره فیلم فجر سازمان سینمایی با حضور محمد مهدی حیدریان،‌ شهردار آبادان و دکتر خسرو نشان جوایز خود را اهدا کرد.

مرتضی رزاق کریمی  برای مستند بانو قدس ایران تقدیر شد.
در ادامه تندیس و دیپلم افتخار برای انیمیشن فیلشاه به‌ حامد جعفری تهیه کننده و هادی محمدیان کارگردان این فیلم تعلق گرفت که حبیب ایل بیگی به نمایندگی از آنها جوایزشان را دریافت کرد.

 در بخشی از این مراسم شهیدی فر مجری این مراسم از زنده‌یاد سیف الله داد یکی از مدیران سینمایی که اهل آبادان است یاد کرد و از شهردار آبادان خواست یادبودی برای این هنرمند دراین شهر تدارک دیده شود.

پایان بخش این مراسم اجرای موسیقی توسط  یک هنرمند آبادانی بود و در بخش های مختلف این مراسم بصورت نمادین تعدادی از جوانان ابادان تیم فوتبال ابادان را تشویق می کردند.

شناسه خبری: 45482

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري