مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری فارس گفت: طرح صنایع انرژیبر لامرد در جنوب فارس بهعنوان طرحی مهم ملی و اثربخش در توسعه استان محسوب میشود و باید اهمیت و جایگاه آن بیشازپیش تبیین شود.
به گزارش فرینا، سیدیحیی هاشمی در دیدار با مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد افزود: بر اساس طراحیهای انجامشده و آمایش سرزمینی این نقطه از استان فارس با توجه به مزیتهای گوناگون و متنوع بهترین مکان بهمنظور استقرار صنایع انرژیبر تشخیص دادهشده و طی سالهای اخیر اقدامات مناسبی برای ایجاد زیرساختهای موردنیاز آن به مرحله اجرا درآمده است.
هاشمی گفت: لازم است خدمات دولت برای شکوفایی و رونق این منطقه که نقش بسزایی در صنعتی شدن استان فارس و ایجاد اشتغال پایدار و خلق ارزشافزوده دارد به مردم معرفی و زمینه جلب مشارکت متقاضیان سرمایهگذاری فراهم شود.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری فارس از آمادگی مدیریت ارشد استان فارس برای تسریع در تکمیل زیرساختها و برخی موانع فراروی منطقه یادشده خبر داد و تشکیل جلسات هماهنگی در این خصوص را مورد تأکید قرارداد.
در ادامه این نشست فرماندار لامرد نیز ضمن اعلام آمادگی برای تعامل مطلوب با مدیران منطقه ویژه اقتصادی لامرد و صنایع در حال احداث آن گفت: دولت تدبیر و امید در راستای تحقق اهداف توسعهای گامهای ارزندهای برداشته و تسریع درروند فعالیت این منطقه با جدیت و در تعامل با دیگر مسوولان پیگیری میشود.
محمد اسداللهی افزود: در چارچوب اقتصاد مقاومتی از همه ظرفیتها و پتانسیلهای محلی و استانی برای تکمیل زنجیره فعالیتهای صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد استفاده و مانع هر نوع خلل و یا وقفه درروند توسعه این منطقه میشویم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد نیز با ارائه گزارشی از روند فعالیتها و اهداف مترتب بر ایجاد صنایع انرژیبر لامرد از همکاری مدیریت ارشد استان فارس، مسوولان محلی، نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی و سایر دستاندرکاران تقدیر کرد.
محمد آشفته آج بیشه گفت: برای به ثمر نشستن این طرح بزرگ ملی نیاز به وفاق و همدلی داریم زیرا در پرتو چنین شرایطی فائق آمدن بر چالشها و تنگناها میسر میشود که خوشبختانه با مسوولیتشناسی مجموعههای مختلف و حمایت رئیس هیات عامل ایمیدرو چشمانداز روشنی برای تحقق اهداف تعیینشده وجود دارد.
آشفته از تمهید شرایط و سازوکارهای لازم برای برگزاری همایش سرمایهگذاری در این شهرستان با همکاری دستگاههای اجرایی ذیربط برای استفاده از توانمندیهای بومی و مناطق همجوار خبر داد.
گفتنی است؛ منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس واقعشده و هماکنون حدود 2 هزار و 500 نفر بهصورت مستقیم در این منطقه مشغول به فعالیت هستند.پیشبینی میشود با فعال شدن سایر صنایع، شمار شاغلان در این منطقه به چند برابر افزایش یابد، که آلومینیوم به ظرفیت یکمیلیون تن، سیمان با ظرفیت 10 میلیون تن، منیزیم با ظرفیت 60 هزار تن در سال، نیروگاه سیکل ترکیبی هزار مگاواتی، نیروگاه خورشیدی 200 مگاواتی، پتروشیمی با ظرفیت سالانه 5 میلیون تن، پالایشگاه میعانات گازی، زنجیره تولید بوتان، تولید پروپیلین از پروپان، صنایع پشتیبان، تولید فرو سیلیس به ظرفیت 25 هزار تن در سال ازجمله طرحهایی است که در این منطقه احداث میشود.