جزیره قشم پایلوت گردشگری حلال ایران است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/45093
ساعت 10:04 سه شنبه 3 بهمن 1396

«حمید رضا مومنی» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان با «شو جینگ -Xu jing» نماینده تام الاختیار دبیرکل سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) و رئیس منطقه ای آسیا و اقیانوسیه فرصت های سرمایه گذاری منطقه آزاد قشم را تشریح کرد و گفت، جزیره قشم پایلوت گردشگری حلال ایران است.

به گزارش فرینا به نقل از  ایرنا، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم که در راس هیاتی به اسپانیا سفر کرده است، روز جمعه در دیدار با مدیران ارشد سازمان جهانی گردشگری ضمن معرفی هفت منطقه آزاد کشورمان و نقش این مناطق در اقتصاد ایران، گفت: قشم با یک هزار و 500 کیلومتر مربع وسعت به عنوان بزرگترین جزیره غیر مستقل جهان از 22 کشور جهان بزرگتر است و جمعیت حدود 150 هزار نفری آن در سه شهر و 67 روستا زندگی می کنند.
مومنی از امکانات فرودگاهی، اسکله های مسافری و باری، گمرک، نفت و گاز ، سواحل بکر برای استفاده در حوزه گردشگری دریایی و هوایی، موقعیت ارزشمند شیلاتی با فعالیت چند مزرعه پرورش میگو و تولید ماهی در قفس به عنوان بخشی از مزیت های منطقه آزاد قشم نام برد.
وی گفت، عدم نیاز ویزا برای گردشگران خارجی، معافیت 20 ساله برای فعالان اقتصادی، دسترسی آسان به آب های بین المللی، داشتن اسکله ای منحصر بفرد برای پهلو گیری شناورهای اقیانوس پیما بدون نیاز به لایروبی و سایت سوخت رسانی به شناورهای عبوری از خلیج فارس از دیگر امکانات منطقه آزاد قشم
است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در این دیدار از راه اندازی ایرلاین اختصاصی قشم (Fly QWeshm) برای تبدیل مسافر به گردشگر در این جزیره خبر داد و افزود: با رفع چالش های پیش روی حوزه گردشگری قشم همچون هزینه های بالای سفر که بخش عمده ای از آن به حوزه حمل و نقل مربوط می شود، در تلاش هستیم تا شمار گردشگران خارجی قشم افزایش یابد.
سازمان منطقه آزاد قشم از نخستین روزهای امضای برجام اقدامات گسترده ای را برای جذب سرمایه گذار در این جزیره انجام داد که حضور هیات های اقتصادی دولتی و بخش خصوصی از ایتالیا، آلمان، فرانسه، ژاپن، چین به ویژه سفر استاندار گوانگ جونگ چین به این منطقه از جمله آنهاست.
سرمایه گذاری فرانسوی ها با مشارکت بومیان جزیره قشم در بخش شیلات، ساخت نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی توسط سرمایه گذاران ایتالیا و آلمان، حضور تیم آژانس همکاری های بین المللی ژاپن (جایکا) در طرح های گردشگری، برنامه چینی ها برای مشارکت در چند طرح عظیم صنعتی بخشی از دستاوردهای امضای برجام در قشم است.
مومنی در این دیدار، از «ژئوپارک» جهانی قشم به عنوان تنها ژئوپارک خاورمیانه و یکی از مزیت های مهم جذب گردشگر در این جزیره نام برد و با اعلام اینکه قشم پایلوت گردشگری حلال ایران است، افزود: علاقه مندیم یکی از اجلاس های سازمان گردشگری جهانی در بخش حلال در منطقه آزاد قشم برگزار شود.
شو جینگ با استقبال از این موقعیت جزیره قشم، اظهار امیدواری کرد با بررسی جوانب کار و فراهم شدن امکانات مورد نیاز، اجلاس گردشگری حلال سال آینده در منطقه آزاد قشم برگزار شود.

عضویت قشم در سازمان گردشگری جهانی
عضویت منطقه آزاد قشم در سازمان گردشگری جهانی از دیگر مباحث دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با نماینده تام الاختیار دبیرکل سازمان جهانی گردشگری و رئیس منطقه ای آسیا و اقیانوسیه بود که شو جینگ قول داد برای بررسی و ورود قشم به این مجموعه جهانی اقدامات لازم را با سرعت در دستور کار قرار دهد.
شو جینگ از این دیدار به عنوان یک دیدار تاریخی و نقطه عطفی برای ایجاد تحول در صنعت گردشگری جزیره قشم نام برد.
حمید رضا مومنی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با مدیران ارشد شرکت ایر نوستروم این کشور در شهر والنسیا مذاکراتی را برای حضور کارشاسان این شرکت در زمینه تعمیر و نگهداری 10 فروند هواپیمای سی.آر.جی 900 که سازمان منطقه آزاد قشم از کانادا برای راه اندازی ایرلاین اختصاصی خریداری کرده، انجام دادند.

شناسه خبری: 45093

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري