کنسرسیومی متشکل از فولاد مبارکه، شرکت ملی فولاد، کاوه جنوب، هرمزگان، صبا و مدکوش قصد ایجاد ظرفیت تولید ١٠ میلیون تن فولاد در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس را دارند.
به گزارش فرینا، برنامه تولید فولاد در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس به عنوان یک پروژه مشترک در حال مذاکره بین طرفین داخلی و خارجی است که هنوز به طور قطع زمان اجرای آن مشخص نیست.
عضو هیات مدیره فولاد کاوه جنوب کیش در خصوص کنسرسیومی متشکل از فولاد مبارکه، شرکت ملی فولاد، کاوه جنوب، هرمزگان، صبا و مدکوش که قصد ایجاد ظرفیت تولید 10 میلیون تن فولاد در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس را دارند، گفت: پروژه 10میلیون تن در این منطقه تعریف شده که به هر حال سرمایه گذار داخلی و خارجی نیاز دارد و باید شرکت های اروپایی برای اجرای این پروژه مشارکت کنند.
عبدالمجید شریفی، افزود: اما جزییات این پروژه هنوز استخراج نشده و فعلا در حد صحبت و مذاکره است. به هر حال انجام این مذاکرات تابع شرایط سهامداران است .
شریفی گفت: این پروژه نیاز به تامین مالی از طریق همه سهامداران دارد. باید توجه کنیم که مزیت این منطقه نزدیکی به منابع آبی و بازار های صادراتی و همینطور خرید موارد اولیه است. همچنین با بررسی هایی که انجام شده، از مناطق توسعه فولاد در کشور، خلیج فارس و دریای عمان است. به همین دلیل کارخانجات فولاد هرمزگان و کاوه جنوب کیش در همین مناطق احداث شده است.
وی افزود: در حال حاضر فولاد کاوه جنوب کیش 1.2میلیون تن تولید داشته و برنامه تولید تا سقف 5میلیون تن تا سال 98 از برنامه های شرکت است. شرکت علاوه بر تولید فولاد، تولید 1.9میلیون تن آهن اسفنجی نیز در حال اجرا دارد که برنامه افزایش ظرفیت 1.2میلیون تن در دستور کار است.