انعقاد قرارداد 860 میلیارد ریالی برای توسعه تجاری بندر خرمشهر

لینک کوتاه: freena.ir/detail/44014
ساعت 13:42 يکشنبه 14 آبان 1396
معاون وزیر راه و شهرسازی کشور گفت: برای توسعه تجاری کانتینری در بندر خرمشهر قراردادی با مبلغ 860 میلیارد ریال با بخش خصوصی منعقد شد.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، محمد راستاد اظهار کرد: فعالیت ها در بندر خرمشهر، توسعه در این بندر را به همراه داشته که در این زمینه بخش خصوصی سرمایه گذاری خوبی برای توسعه پایانه کانتینری خرمشهر آغازکرده است.
وی اظهارکرد: انعقاد این قرارداد در ماه های آینده روند توسعه تجارت در این بندر را افزایش خواهد داد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:انعقاد این قرارداد باعث ارتقای زیر ساخت های بندر کانتینری خرمشهر در 15 سال آینده خواهد بود.
راستاد همچنین از انعقاد قرارداد 620 میلیارد ریالی برای خروج 39 فروند شناور مغروقه در اروندرود خبر داد و اظهار کرد:از سال 1372 تاکنون 55 فروند شناور مغروقه اروندرود و 125 فروند از رودخانه کارون خارج شده است.
وی ادامه داد: برای خروج 39 فروند شناور مغروقه دیگر قرارداد 620 میلیارد ریالی با بخش خصوصی منعقد شده که بزودی وارد مرحله اجرایی می شود.
وی افزود: با خروج این شناورهای مغروقه دیگر مشکلی برای پهلو گرفتن شناورهای تجاری با تناژ بالا در بندر خرمشهر وجود نخواهد داشت.
معاون وزیر راه و شهرسازی میزان هزینه سرمایه گذاری برای لایروبی اروند رود را 210 میلیون یورو عنوان کرد.
راستاد با اشاره به مذاکره با کشور عراق برای لایروبی اروندرود افزود:مذاکرات مثبتی با طرف عراقی برای بازگشایی دفتر همکاری های مشترک(سی بی سی) برای تسهیل در عملیات لایروبی انجام شده که پس از توافق، لایروبی اروندرود آغاز می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با ابراز رضایت از روند توسعه در بندر خرمشهر گفت: صادرات در این بندر رشد صد درصدی داشته ضمن اینکه تخلیه و بارگیری نیز در این بندر با رشد 50 درصدی روبه رو بوده است.
راستاد اظهار کرد: چشم انداز توسعه و فعالیت در بندر خرمشهر مثبت بوده و با سرمایه گذاری انجام شده به طور قطع این روند ادامه خواهد داشت.
بندرخرمشهر به دلیل واقع‌شدن در مجاورت خلیج فارس و کشور عراق، از اهمیت استراتژیک اقتصادی، تجاری و سیاسی ویژه‌ای برخوردار است.
نخستین اسکلهٔ خرمشهر در سال 1308 خورشیدی و در جریان پهلوگرفتن یک فروند اقیانوس‌پیما به بهره‌برداری رسید.
بندر خرمشهر یکی از بنادر کانتینری کشور در حاشیه خلیج فارس بوده که به دلیل همجواری با کشور عراق، یک منطقه استراتژیک از نظر تجاری و سیاسی محسوب می شود که با قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد تجاری اروند و نزدیکی به پالایشگاه آبادان و صنایع فولاد خوزستان فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری در آن فراهم است.
توسعه پایانه بندر خرمشهر و ساخت یک پایانه استاندارد در زمینی به وسعت 30 هکتار در دستور کار قرار دارد.

شناسه خبری: 44014

آخرین اخبار

جغرافیای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، میراث دار فرهنگ ثروت آفرینی است
اولین ماهنامه اختصاصی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منتشر شد
نشست ملی مدیران روابط عمومی و امور بین الملل مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور
تورهای بازدید از صنایع و بخش‌های اقتصادی منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود
حضور منطقه آزاد اروند در رویداد بین المللی همتایابی در اقتصاد دریامحور ایران

یادداشت

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
معرفی یکهزار بسته سرمايه‌گذاری با هدف جذب سرمايه گذاری خارجی در هند
چرا ماکو، سرزمین چهارسو؟