اخبار اقتصادی | ایران مشکلی برای ثبت شرکت به نام اتباع خارجی ندارد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/43888
ساعت 12:41 يکشنبه 7 آبان 1396
رئیس گروه تشویق سرمایه گذاری خارجی وزارت اموراقتصادی و دارایی گفت: ایران مشکلی در ثبت شرکت به نام اتباع خارجی ندارد و سرمایه گذاران خارجی می توانند در بخش های مختلف سرمایه گذاری کنند.

پایگاه خبری مناطق آزاد (فرینا) | اخبار اقتصادی | ایرنا نوشت: «مریم فرجی» روز یکشنبه در همایش اقتصادی و سرمایه گذاری ایران و آفریقا، در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما افزود: در ایران برای ثبت شرکت به نام اتباع خارجی و تملک سهام محدودیتی نداریم و سرمایه گذار خارجی می تواند پروژه را به نام خود ثبت و شرکت تاسیس کند؛ حتی امکان انتقال سرمایه، سود سهام و منافع حاصله و امکان سرمایه گذاری حقیقی و حقوقی برای آنها وجود دارد .
وی اطهارداشت: سیاست های کلی ایران دستیابی به دوره رشد٢٠ ساله در چهار محور تعامل فعال با جهان، حضور موثر در بازارهای منطقه ای و فرامنطقه ای، ایجاد فضای امن برای فعالان اقتصادی و تحقق رقابت پذیری اقتصاد کشور در بازارهای داخلی و خارجی است.
فرجی ادامه داد: اصل ٤٤ و برنامه ٦ توسعه بر شتاب بخشیدن به رشد و توسعه اقتصادی و گسترش مالکیت در سطح عمومی، افزایش سهم بخش خصوصی در عرصه اقتصاد تاکید دارد.
وی یاداور شد: دولت با فراهم کردن زمینه حضور بانکهای خارجی، فعالیت های اقتصادی دو و چندجانبه از حضور موسسات خارجی استقبال می کند و این ابزار مناسبی برای گسترش فعالیت اقتصادی و سرمایه گذاری است.
این مقام مسئول بیان کرد: نظام پذیرش سرمایه گذاری خارجی در ایران براساس قانون تشویق و جذب سرمایه گذاری خارجی است و وزارت اموراقتصادی و دارایی به عنوان نهاد رسیدگی کننده در جذب سرمایه گذاری خارجی به شکل فاینانس و fda فعالیت می کند و در خدمت فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران خارجی است.
وی یادآور شد: قانون جذب سرمایه گذاری خارجی در سال ١٣٣٤ تصویب شد و درسال ١٣٥٤ سازمان سرمایه گذاری ایران برای انجام مصوبات تشکیل شد و براساس اساسنامه قانونی موظف به رسیدگی به امور سرمایه گذاران خارجی در کشور شد و این قانون در سال ١٣٨١ بازبینی شد و در حال حاضر نیز فرازهایی در حال اصلاح است.
رئیس سرمایه گذاری خارجی تاکید کرد: سرمایه گذاری خارجی به شیوه fdaمی تواند به توسعه اقتصادی پایدار و ارتقای جایگاه جهانی، خلق فرصتهای شغلی جدید و افزایش درآمدهای مالیاتی کمک کند.
وی افزود: سرمایه گذار خارجی باید برای فعالیت خود از مجوز fipa استفاده کند و سرمایه گذاری باید متضمن اجرای فعالیت اقتصادی مولد، متضمن مالکیت و مناسبات بلندمدت، متضمن وجود ریسک برای سرمایه گذار باشد و متکی به تضامین بانکی نباشد و ورود سرمایه با منشا خارجی باشد و اگر ایرانیان خارج از کشور نیز مستنداتی بدهند که این سرمایه در خارج از کشور به دست آورده اند، می توانند از مجوز fipa استفاده کنند.
وی اظهار داشت: بسته به فعالیت سرمایه گذاران خارجی و مناطقی که فعالیت می کنند، مشمول مشوق های صادراتی متعدد و متنوعی می شوند.
فرجی افزود: ایران در حال حاضر با ٧٠ کشور جهان bit امضا کرده و سرمایه گذاران خارجی می توانند از این مزایا بهره مند شوند.
وی تاکید کرد: فرصتهای سرمایه گذاری برای سرمایه های واقعی و مطالعات امکان سنجی وجود دارد آمادگی همکاری هستیم.

** آفریقا بازار خوبی برای پتروشیمی و روانکار است
'احسانی مدیر بازرگانی یکی از صادرکنندگان روانکار به آفریقا گفت: این کشورها نسبت به ایرانیان خونگرم و مهمانپذیرند و بازار خوبی برای پتروشیمی، قیر و روانکار محسوب می شوند.
وی تاکید کرد: بعد از برجام شرایط بانکی بهبود یافت و با برقراری خط های کشتیرانی بسیاری از مشکلات رفع شد و امید است بتوانیم صادرات خود را به این کشورها افزایش دهیم.
به گزارش ایرنا، همایش اقتصادی و سرمایه گذاری ایران و آفریقا با هدف ایجاد ارتباط متقابل بین تجار ایران و آفریقا، ایجاد بستری مناسب برای ارتباط هر چه بیشتر میان تجار و مسئولان و ایجاد زمینه مبادلات تجاری و ارائه اطلاعات کاربردی اقتصادی مورد نیاز بازرگانان و کسب و کارهای ایران و آفریقا و با حضور بیش از 600 نفر از فعالان بخش خصوصی، مقامات و مسئولین ایران و آفریقا در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.

شناسه خبری: 43888

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري