لینک کوتاه: freena.ir/detail/4357
ساعت 16:25
چهارشنبه 11 خرداد 1390
معاون گردشگري سازمان منطقه آزاد کيش ، کاوش و احياء شهر حريره با هدف معرفي سابقه تمدني و فرهنگي ايران اسلامي در خليج فارس را يکي از مهمترين طرحها و پروژه هاي دردست انجام در حوزه ميراث فرهنگي کيش خواند.
رضا نامني، معاون گردشگري سازمان منطقه آزاد کيش با بيان اين مطلب در گفتگوبا خبرنگار بنا (bena) افزود: از سابقه هزار ساله تمدني و تاريخي جزيره کيش ميراث باارزشي بنام محوطه تاريخي شهر حريره باز مانده است که کاوش و احياء آن از اهم برنامه هاي سازمان منطقه آزاد کيش در حوزه ميراث فرهنگي است.
وي اضافه کرد:هدف از تهيه اين طرح ها و برنامه ها ، حفاظت مستمر از آثار ارزشمند تاريخي کيش و دستيابي به الگوي استاندارد و قانوني احياء و بهره برداري از اين آثار است.
نامني تصريح کرد:دستيابي به راهکارهاي اثر بخش در جهت مديريت بهينه منابع فرهنگي ، براي کشور ايران که از حيث منابع فرهنگي در رديف ده کشور اول دنيا قرار مي گيرد ، منافع سر شار مادي و فرهنگي ـ اجتماعي را بدنبال خواهد داشت بديهي است که احياء و بهره برداري از محوطه هاي تاريخي در راستاي توسعه صنعت گردشگري ، يکي از مهم ترين قابليت هاي بالقوه ايران اسلامي است که توجه بيشتري را مي طلبد .
وي کاوش و احياء شهر حريره با هدف معرفي سابقه تمدني و فرهنگي ايران اسلامي در خليج فارس را يکي از مهمترين طرحها و پروژه هاي دردست انجام در حوزه ميراث فرهنگي کيش دانست و افزود:همچنين ايجاد موزه بزرگ تاريخ طبيعي و تمدن خليج فارس با همکاري سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي وگردشگري است.
نامني اضافه کرد:ساماندهي محوطه شهر حريره( نور پردازي، ايجاد کافي شاپ و محل استراحت مسافران و پاکسازي مسيرهاي تردد ،پيگيري ايجاد مرکز آموزش و بازارچه بين المللي هنرهاي دستي و صنايع دستي ايران در جزيره زيباي کيش با توجه به توافق نامه با سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از ديگر طرح ها و پروژه هاي در دست اقدام در حوزه خواند./205