افزایش صادرات کالا در بندر جاسک

لینک کوتاه: freena.ir/detail/41289
ساعت 16:09 دوشنبه 12 تير 1396
مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر از رشد 111 درصدی صادرات کالا در بندر جاسک طی سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش فرینا، محمد محسنی با بیان اینکه بندر جاسک یک بندر چند منظوره است که زیر نظر بندر شهید باهنر اداره می شود، گفت: پس از پیگیری های فراوان در استان و مرکز کشور و همچنین ارائه راهکارهای عملی برای رونق بنادر شرق هرمزگان، زیرساخت های مناسبی توسط سازمان بنادر در این منطقه ایجاد شده است که در حال حاضر شاهد به ثمر نشستن این تلاش ها هستیم.

محسنی افزود: این اقدامات دستاوردهای خوبی به دنبال داشت که از جمله آن می توان به رشد 15 درصدی درآمد بندر جاسک و رونق چشمگیر فعالیت های صادراتی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد.

وی با اشاره به عملکرد قابل قبول بندر جاسک در فصل بهار سال 96 گفت: طی سه ماهه امسال، در مجموع حدود 10هزار و 800 تن کالا در بندر جاسک تخلیه و بارگیری شد.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر با اشاره به افزایش 111درصدی حجم محموله های صادراتی در این بندر افزود: طی این مدت، 10 هزار و 556 تن کالا عمدتا میوه و تره بار به خارج از کشور صادر شد که مقصد اصلی آنها کشور عمان بوده است.

محسنی گفت: در این مدت همچنین 218 تن کالا نیز وارد این بندر شد.

این مقام مسؤول ضمن اشاره به تردد 12 فروند شناورهای فلزی، 291 فروند شناور صیادی و 91 فروند شناور باری در این بندر، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، تردد شناورهای باری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 49 درصد و تردد شناورهای فلزی 20 درصد افزایش داشته است.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از یکهزار و 777 دستگاه کامیون حامل بار صادراتی، وارداتی و شیلاتی به این بندر تردد داشته است که رشد 78درصدی در این رابطه به ثبت رسید.

محسنی در پایان از انجام هشت عملیات جستجو و نجات دریایی در آب های دریای عمان واقع در محدوده شهرستان جاسک طی مدت یاد شده خبر داد. 

لازم به ذکر است، بندر ﺟﺎﺳﮏ ﺑﺎ ﮐﺎﺭﺑﺮﯼ ﭼﻨﺪﻣﻨﻈﻮﺭه ﺗﺠﺎﺭﯼ، ﺻﯿﺎﺩﯼ ﻭ ﻣﺴﺎﻓﺮﯼ ﺩﺭ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺷﺮﻕ ﻫﺮﻣﺰﮔﺎﻥ ﻭﺍﻗﻊ ﺷﺪه ﻭ ﺗﺤﺖ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﺍﺩﺍﺭه ﺑﻨﺎﺩﺭ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻧﻮﺭﺩﯼ ﺷﻬﯿﺪ ﺑﺎﻫﻨﺮ ﺍﺩﺍﺭه ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﻋﻤﺪه ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ این بندر، ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﺗﺮه ﺑﺎﺭ ﻭ ﺩﺍﻡ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﮐﺸﻮﺭ ﻋﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ.

ﺑﻨﺪﺭ جاسک ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺣﻮﺿﭽﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻭﺳﻌﺖ 26 ﻫﮑﺘﺎﺭ ﻭ 11 ﻫﮑﺘﺎﺭ ﺍﺭﺍﺿﯽ ﭘﺴﮑﺮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺁﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ 6 ﻫﮑﺘﺎﺭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﺭﺍﺿﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﻮﺩ.

گفتنی است، ﺁﺑﺨﻮﺭ ﺍﺳﮑﻠﻪ های ﺍﯾﻦ ﺑﻨﺪﺭ ﭼﻨﺪﻣﻨﻈﻮﺭه در حال حاضر 2.5 ﻣﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﭘﻬﻠﻮﮔﯿﺮﯼ شناورهای فلزی، ﻟﻨﺞ ﻫﺎﯼ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﻭ ﺻﯿﺎﺩﯼ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺍﺳﺖ و پس از انجام لایروبی، عمق آن به 4.7 متر افزایش می یابد. با این بستر مناسبی برای پذیرش شناورهای بزرگ تر فراهم می شود.


شناسه خبری: 41289

آخرین اخبار

موانع و چالش‌های حوزه صنایع پیشرفته و دانش‌بنیان در مناطق آزاد بررسی شد
گزارش صادرات و واردات 9 ماهه سازمان منطقه آزاد کیش
از تبدیل شدن منطقه آزاد کیش به جزیره نوآورانه حمایت می‌کنیم
سه بانک مطرح کشور خواستار همکاری های گسترده با سازمان منطقه آزاد کیش شدند
گزارش عملکرد صادرات و واردات منطقه آزاد انزلی در 9 ماهه سال 1403

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران
لزوم كارآمدي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي در جذب سرمايه‌گذاري