دومین جلسه کارگروه گردشگری منطقه آزاد اروند تشکیل شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/33528
ساعت 13:43 پنج‌شنبه 8 مرداد 1394
دومین جلسه کارگروه گردشگری منطقه آزاد اروند با حضور دستگاه های اجرایی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان تشکیل شد.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان ظهر چهارشنبه در دومین نشست کارگروه گردشگری منطقه آزاد اروند که در محل سالن جلسات این اتاق برگزار شد، اظهار کرد: در جلسه پیشین که به دعوت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان و با حضور مسئولان دستگاه‌ها و نمایندگان آنها در محل سالن همایش‌های هتل کاروانسرای آبادان برگزار شد، مقرر شد همایش سرمایه‌گذاری در راستای ایجاد زیرساخت‌های جذب گردشگری در آبادان برگزار شود.
غلامحسین غلامعلیان با بیان اینکه برگزاری همایش‌های سرمایه‌گذاری توجیه دارد، توضیح داد: می خواهیم این منطقه را از نظر علمی و اقتصادی مورد ارزیابی قرار دهیم.
وی بیان کرد: رئیس جمهور بر تبدیل شهرهای آبادان و خرمشهر به قطب گردشگری، تاکید داشته است.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان، وجود پتانسیل‌های بالا در شهر آبادان را از مهم‌ترین دلایل تبدیل این شهر به قطب گردشگری عنوان کرد و گفت: می‌توانیم این شهر را از نظر گردشگری معنوی به نمایش بگذاریم تا الگویی برای جهان شود.
غلامعلیان تصریح کرد: نخبگان آبادانی زیادی در زمینه صنعت گردشگری وجود دارد که انتظار می‌رود مطالب خود را بیان کنند.
وی تاکید کرد: در کشور آلمان چهار سال پس از جنگ، اتوبان‌های این کشور احداث شد ولی در آبادان هنوز آبگرفتگی در خیابان‌ها مشاهده می‌شود.

سرمایه‌گذار بومی اقدامات بهتری را می‌تواند انجام دهد
مهدی اسدیان، مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند نیز در این جلسه اظهار کرد: صنعت گردشگری می‌تواند یکی از عوامل پیشرفت در این منطقه باشد.

وی با بیان اینکه تبلیغات و برگزاری همایش می‌تواند تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: تا زمانی که مسئولان برای صنعت گردشگری مجاب نشوند فکر نمی‌کنم اتفاق خاصی رخ دهد.
مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند ادامه داد: در حال حاضر درخواست‌های زیادی از سوی بخش خصوصی برای فعالیت در رودخانه‌ها وجود دارد ولی بخش خصوصی به عنوان مثال از اداره بندر و دریانوردی مجوز اخذ می‌کند ولی در ادامه با مشکلاتی در خصوص مجوز فعالیت از سوی دیگر دستگاه‌ها رو به رو می‌شود.
اسدیان، استفاده از سرمایه‌گذاران این منطقه را مثبت دانست و گفت: سرمایه‌گذار بومی به دلیل عرقی که به این منطقه دارد اقدامات بهتری را می‌تواند انجام دهد.
وی یادآور شد: از نظر طرح‌های مطالعاتی، بسته‌های سرمایه‌گذاری، رویدادها و دیگر موضوعات مرتبط با صنعت گردشگری، پیش بینی‌هایی داشته‌ایم که با اتاق بازرگانی می‌توانیم این برنامه‌ها را ارتقا دهیم.
مدیر امور گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به دریاچه بریم آبادان، توضیح داد: برای دریاچه بریم می‌توان طرح‌های گردشگری مناسب و جذابی را اجرا کرد.
اسدیان تاکید کرد: باید کمیته برنامه‌ریزی تشکیل شود؛ موارد مهم باید مشخص و جلسات به صورت مستمر برگزار شود.

لزوم حرکت به صورت عملیاتی
هدی شریفی، دبیر کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان نیز در این جلسه اظهار کرد: یکی از دلایل تشکیل کارگروه گردشگری منطقه آزاد اروند، اجرا نشدن برنامه‌های گردشگری توسط یک دستگاه بود، زیرا برای اجرای طرح‌‌های عظیم گردشگری باید به صورت گروهی برنامه‌ریزی و اقدامات لازم صورت گیرد.
وی نگاه علمی و تخصصی به صنعت گردشگری را یک ضرورت دانست و گفت: برای صنعت گردشگری باید به صورت عملیاتی گام برداشته شود.
مدیر امور بین‌الملل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان، رئیس اداره روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، نماینده اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر، نماینده اداره جهاد کشاورزی آبادان و مسئولان چند دستگاه اجرایی در این جلسه حضور داشتند.

منبع: مهر/ آبادان



شناسه خبری: 33528

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو