رشد ۲۱ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر امیر آباد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/28829
ساعت 09:08 شنبه 30 فروردين 1393
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: پایان سال ۹۲ حجم تخلیه و بارگیری کالا در بندر اقتصادی امیرآباد ۳.۵ میلیون تن بود که این میزان در مقایسه با سال گذشته ۲۱ درصد رشد داشت.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، سید علی نعیمی اظهار کرد: با توجه به جایگاه مهم بندر امیر آباد در مبادلات اقتصادی و تجاری برنامه افزایش حجم تخلیه و بارگیری از این بندر در سال 93 را داریم.
وی با بیان اینکه بندر امیرآباد بزرگترین بندر صادراتی شمال کشور است، افزود:76 در صد حجم مبادلاتی این بندر را صادرات تشکیل می دهد و گچ،سیمان،سنگ آهن،مصالح ساختمانی و مواد غذایی از مهمترین کالاهای صادراتی بندر امیرآباد است.
نعیمی به کشورهای هدف صادرات اشاره کرد و افزود: روسیه، ترکمنستان، قزاقستان، آذربایجان از مهم ترین کشورهای وارد کننده کالای ایرانی هستند.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، این بندر را بزرگ ترین بنگاه اقتصادی مازندران  دانست و تاکید کرد: غلات، مواد سوختنی، تخته،کاغذ و کک از مهم ترین کالاهای وارداتی بندر امیرآباد محسوب می شود و با توجه به نقش دو بندر بزرگ امیرآباد و امام خمینی در شمال و جنوب ایران برای واردات غلات باید به توسعه زیرساخت ها در این بنادر توجه ویژه ای شود.
نعیمی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش حجم مبادلات کالا و حجم تخلیه و بارگیری ساخت اسکله های جدید از مهمترین برنامه های توسعه ای بندر امیرآباد است.
وی، اعتبار راه اندازی 4 اسکله جدید بندر امیرآباد را 120 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: پیش بینی می شود 4 اسکله جدید بندر امیرآباد که از دی ماه کار ساخت آن آغاز شده است در مدت 30 ماه به بهره برداری برسد.
وی افزود: با بهره برداری از این 4 پست اسکله حجم تخلیه بار بیش از 2 میلیون تن افزایش می یابد.


آخرین اخبار

دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی با رهبر انقلاب
کارگروه‌های تخصصی «صادرات»، «فناوری و نوآوری» ، «مالیات» و «سرمایه‌گذاری و بهبود محیط کسب و کار» دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد برگزار شد
کسب عنوان «کارشناس برتر روابط عمومی‌ ایران» 
مصاحبه اختصاصی فرینا با دکتر ایرج حاتمی مدرس دانشگاه و کارشناس مشاور در امور توسعه
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد دوغارون منصوب شد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران