مناطق آزاد کشور در کنار توسعه در بخش های تجاری و صنعتی در بخش گردشگری گام های بلندی برداشته اند.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد کشور، برگزاری جشنواره های غذاهای بومی ـ محلی فرصتی است برای معرفی جاذبه های گردشگری مناطق آزاد کشور که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید توجه به اقشار بومی و مردمی و حفظ بافت سنتی جوامع در مناطق آزاد کشور مورد تاکید مدیران ارشد این مناطق قرار دارد.
مناطق آزاد کشور بسترهای فراوانی برای توسعه صنعت گردشگری در کشور دارند و وجود هفت اقلیم متفاوت از این مناطق در پهنه وسیع ایران نمایانگر رشد و تعالی آنان در افق ایران 1404 است.
در این میان برگزاری جشنواره هایی که نقش مردم به طور مستقیم در آن آشکار است می تواند در کنار ایجاد انگیزه و اتشتغال برای مردم بومی، فرصت های جدید برای جذب گردشگر داخلی و خارجی را به همراه داشته باشد.
برگزاری جشنواره غذاهای محلی شاید کوچک در نام و نشان اما بزرگ در هدف و انگیزه در مناطق آزاد کشور می تواند این بسترها را فراهم کند:
ـ توسعه گردشگری به ویژه گردشگری حلال
ـ امکان و ایجاد رقابت میان سرمایه گذاران و فعالان عرصه گردشگری برای خلق ایده های جدید در مناطق آزاد
ـ جلب توجه مسئولان ارشد کشور برای برنامه ریزی و سیاست گذاری در بخش گردشگری به عنوان یکی از درآمد زا ترین صنعت دنیا
اخیرا مشاور رییس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد کشور در نشست آخر سال خود با مدیران عامل مناطق آزاد کشور نیز بر این موضوع تاکید کرد.
مهندس ترکان گفت: مناطق آزاد کشور به عنوان هفت تکه از هفت اقلیم کشور باید بر روی توسعه "گردشگری حلال" برنامه ریزی بیشتری داشته باشند.
ترکان معتقد است مناطق آزاد کشور در نوروز 93 تبلیغات و اطلاع رسانی خود را باید بر محور برندسازی "گردشگری حلال" دنبال کنند زیرا همانگونه که غذای حلال در دنیا به شهرت رسید و بسیاری از آن استقبال کردند باید گردشگری حلال نیز به این سمت و سو حرکت کند.
این سخنان نشان می دهد که مسئولان ارشد مناطق آزاد نیز نسبت به گردشگری حلال واکنش مثبتی دارند که امید می رود با برنامه های دولت تدبیر و امید بسترهای این بخش از صنعت گردشگری در مناطق آزاد کشور به رشد و تعالی مورد نیاز برسند.