زمان؛ شاخص اصلی پروژه های پارس جنوبی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/27123
ساعت 12:16 چهارشنبه 1 آبان 1392
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران می گوید، برای تحقق کامل توسعه تمامی فازهای پارس جنوبی، طی دو سال حدود 25 میلیارد دلار سرمایه نیاز است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، رکن الدین جوادی در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل قدیم و جدید شرکت نفت و گاز پارس گفت: برای اتمام پروژه های توسعه ای تمامی فازها حدود 2 سال زمان نیاز است که افزون بر توجه ویژه به زمان، حدود 25 میلیارد دلار سرمایه نیاز است.
جوادی با بیان اینکه شرکت نفت و گاز پارس برای تحقق اهداف توسعه ای خود باید ماهانه یک میلیارد دلار تامین مالی و هزینه کند، افزود: بنابراین در این شرکت برای حدود 35 میلیون دلار به صورت روزانه باید تصمیم سازی و تصمیم گیری شود تا به موقع در پروژه ها هزینه شود و این نیازمند ساز و کار دقیق است.
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به درآمدهای شرکت نفت و گاز پارس تصریح کرد: اگر درآمد هر فاز از پارس جنوبی را حدود 5/2 میلیارد دلار در سال در نظر بگیریم، از مجموعه فازهای توسعه نیافته (12 فاز) این شرکت، سالانه 30 میلیارد دلار درآمد حاصل می شود.
وی افزود: اگر درآمد 30 میلیارد دلار را بر هر روز تاخیر تقسیم شود، رقمی معادل 100میلیون دلار، حاصل می شود و این بدین معنا است که این شرکت روزانه باید 35 میلیون دلار هزینه و 100 میلیون دلار به درآمد کشور اضافه کند.
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با هر روز تاخیر در بهره برداری پروژه های پارس جنوبی، به اندازه 3 روز هزینه که معادل یک روزدرآمد این شرکت است، ضرر خواهیم کرد.
 

شناسه خبری: 27123

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران