اولویت بندی بودجه ای در پارس جنوبی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/26955
ساعت 09:32 سه شنبه 9 مهر 1392
سخنگوی کمیسیون انرژی روز دوشنبه 7 مهر ماه در خصوص محتوای نشست همتایانش در این کمیسیون گفت: اختصاص بودجه برای تکمیل فاز ١٥ و ١٦ پارس جنوبی که از پیشرفت فیزیکی بالایی برخوردار است در اولویت قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با پایان یافتن جلسه این کمیسیون گفت: در این جلسه پیشرفت فیزیکی فازهای پارس جنوبی بررسی و تاکید شد. فازها باید بر اساس بودجه موجود اولویت بندی شود تا اثر بخشی بیشتر داشته باشد و این به معنای تعطیلی بقیه فازها نیست و جای نگرانی برای پیمانکاران نیست.
به گفته نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس تکمیل و اختصاص بودجه به فاز ١٥ و ١٦ پارس جنوبی که از پیشرفت فیزیکی بالایی برخوردار است در اولویت قرار دارد.
زمان و منابع صرف پروژه های نزدیک به فاز بهره برداری شود
اسماعیل جلیلی عضو هیئت رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی پیش تر ضمن منطقی دانستن اولویت بندی فازهای پارس جنوبی برای تکمیل پروژه‌ها گفت: با اولویت بندی طرح‌ها، با صرف کم‌ترین زمان و منابع، طرح ها قابل بهره برداری خواهند بود بنابراین هزینه ناشی از تأخیر تکمیل پروژه کاهش می‌یابد.
وی با بیان این که باید تلاش شود منابع موجود صرف طرح‌هایی شود که در زمان کوتاه بازگشت سرمایه دارد، افزود: در این شرایط آغاز پروژه های صفر و جدید به صلاح نیست از این رو منابع باید به سمت پروژه‌هایی که به فاز بهره برداری نزدیک است، هدایت شود.
وزیر نفت نخستین اولویت کاری خود در این صنعت را توسعه میدان پارس جنوبی اعلام و تصریح کرد: توسعه فازهای ۱۵ و ۱۶، ۱۲، ۱۷ و ۱۸ که با هدف تولید روزانه ۱۷۰ تا ۱۸۰ میلیون مترمکعب گاز، حدود300 هزار بشکه میعان‌ها، 2 میلیون تن ال پی جی و2 میلیون تن اتان در دست اجراست اولویت نخست برنامه های توسعه در صنعت نفت است و توسعه بقیه فازهای این میدان مشترک نیز ادامه دارد و در مرحله بعدی اولویت است.

شناسه خبری: 26955

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران