ایران سال گذشته ٨٨ میلیارد مترمکعب گاز از پارس جنوبی برداشت کرد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/26650
ساعت 07:48 شنبه 12 مرداد 1392
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: ایران سال گذشته در مجموع ٨٨ هزار میلیون مترمکعب گاز از مخزن پارس جنوبی برداشت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، محمدرضا زهیری، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در مراسم راه اندازی پالایشگاه فازهای ١٥ و ١٦ پارس جنوبی گفت: هم اکنون ایران روزانه بیش از ٢٩٠ میلیون مترمکعب گاز پارس جنوبی را در پالایشگاه های موجود در عسلویه شیرین سازی می کند.
وی افزود: بخش دیگری از واحدهای پالایشگاه فاز ١٥ و ١٦ و همچنین فاز ١٢ میدان گازی پارس جنوبی طی دو ماه آینده و فاز ١٧ و ١٨ پارس جنوبی نیز تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
زهیری گفت: فازهای ١٣، ٢٢ و ٢٣ و ٢٤، ١٩، ١٤ و ٢٠ و ٢١، هشت فازی هستند که سال آینده افتتاح خواهند شد و این فازها هم اکنون ٥٠ تا ٦٠ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی با بیان این که هم اکنون ١٥ دکل از ١٧ دکل موجود در پارس جنوبی در فازهای در حال توسعه مشغول حفاری هستند، گفت: به زودی ٣ دکل دیگر به ناوگان حفاری پارس جنوبی افزوده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به این که در سال گذشته بیشترین پیشرفت را در فازهای پارس جنوبی به رغم تحریم ها به دست آورده ایم، اظهار داشت: هم اکنون بیش از ٨٠ هزار نفر در این پروژه ها مشغول به کار هستند.
وی درباره آخرین وضعیت توسعه فازهای ١٥ و ١٦ پارس جنوبی نیز گفت: هم اکنون روزانه ١٢,٥ میلیون مترمکعب گاز ترش از فازهای ٦ و ٧ و ٨ پارس جنوبی در واحد نخست پالایشگاه فازهای ١٥ و ١٦ پالایش و شیرین سازی می شود.
زهیری یادآور شد: سکوی SPD٨ فازهای ٦ و ٧ و ٨ پارس جنوبی به دلیل عدم نیاز بخش های پایین دستی پیش از این غیر فعال بود که با راه اندازی بخش نخست پالایشگاه فازهای ١٥ و ١٦ این سکو مجددا وارد مدار شده است.

شناسه خبری: 26650

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران