بزرگترین جکت میدان مشترک پارس جنوبی نصب شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/26199
ساعت 08:03 يکشنبه 22 ارديبهشت 1392
آخرین جکت سکوهای تولیدی طرح توسعه فاز 19 پارس جنوبی که بزرگترین جکت میدان مشترک پارس جنوبی محسوب می شود، در موقعیت عملیاتی این فاز در آب‌های مشترک ایران و قطر در خلیج فارس نصب شد.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مجری طرح توسعه فاز 19 پارس جنوبی با اعلام این خبر گفت: این سازه بزرگ دریایی پس از انتقال از یارد تاسیسات دریایی خرمشهر در موقعیت تعریف شده و در عمق 72 متری نصب شد.
حمیدرضا مسعودی افزود: این جکت از نوع 6 پایه، به ارتفاع 81 متر و با وزن تقریبی 3200 تن (با احتساب وزن شمع‌های آن) با بالاترین استانداردهای رایج صنعت نفت و گاز و توسط نیروی‌های متخصص و توانمند داخلی طراحی و ساخته شده است.
وی با اشاره به اینکه در فاز 19 پارس جنوبی چهار سکوی اصلی و اقماری برای تولید 56.5میلیون متر مکعب گاز پیش بینی شده است، افزود: با نصب جکت سکویB ، مقدمات ورود سومین دکل حفاری در فاز 19 نیز فراهم شده و حفاری چاه‌های تولیدی این فاز مرزی با شتاب بیشتری پیگیری می شود.
وی گفت: دکل نخست فاز 19 پارس جنوبی هم اکنون در حال انجام عملیات حفاری چاه‌های توصیفی و تولیدی است و دکل دوم نیز در موقعیت سکوی 19A مستقر است.
وی اضافه کرد: این دکل به زودی برای انجام عملیات حفاری 5 حلقه چاه به کار گرفته می شود.
در طرح توسعه فاز 19 پارس جنوبی حفاری 15 حلقه چاه گازی پیش بینی شده است که با احتساب اختصاص بخش دوم سکوی فاز یک در مجاورت این فاز تعداد چاه‌های این طرح به 21 حلقه می رسد.
با توجه به موقعیت مرزی فاز 19 و استقرار آن در بخش پر فشار میدان مشترک پارس جنوبی، این فاز که در زمره فازهای دارای 4 سکو قرار گرفته، قادر است با در اختیار داشتن تنها 21 چاه عملیاتی، تولیدی معادل با دو فاز استاندارد پارس جنوبی با 44 حلقه چاه گازی را داشته باشد.

شناسه خبری: 26199

آخرین اخبار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار منصوب شد
اشتغال 113 نفر با سرمایه‌گذاری 10 میلیون دلاری تولید محصولات روشنایی در منطقه آزاد انزلی
اینفوگرافی؛ گزارش صادرات و واردات منطقه آزاد اروند در 9ماه سال جاری
اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد چابهار و دوغارون انتخاب شدند
نسل‌های 7گانه مناطق آزاد در جهان نسل اول: توسعه‌ كسب و كار با محور تجارت (بخش اول)

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مناطق آزاد پایلوت اجرای طرح‌های تولیدی و صادراتی گیاهان دارویی
سیاست‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مناطق آزاد در دولت چهاردهم
اقتصاد دریا محور، پیشران توسعه مناطق آزاد و ويژه اقتصادي: نه خيلي دور و نه خيلي نزديك
رونق اقتصاد دیجیتال با پیاده‌سازی مدل سیلیکون ولی در مناطق آزاد ایران